- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Bilmiyorum ikizmi değeri böyle olan varmi nasil degerim
Kaçıncı gün bugünBilmiyorum ikizmi değeri böyle olan varmi nasil degerim
kaç embrio transfer edildi.kaçıncı günün.İkiz gibi görünüyor.Hayırlı olsun :)Kızlar sonucum 1736
Gecen hafta oldum canim ben de histeroskopi.hicbir agrim sizim olmadi.anestezi aliyorsun zaten birsey hissetmiyorsun sonrasinda da hicbir problem yasamadim.Kızlar histeroskopi zor bir şey mi? Yaptıran varsa bir yazabilir mi? Bu ay yapılması gerekiyormuş
Masallah masallahhh:) benim de 2 saat arayla yine hafif pembe leke geldi karin agrim yok su an klasik hassasiyet hayra yoralim Allahm bize de nasip etsinKızlar sonucum 1736
Canım 2 embrio 5.gun yüksekliği kötü değil demi kızlarkaç embrio transfer edildi.kaçıncı günün.İkiz gibi görünüyor.Hayırlı olsun :)
12 gün degerimKaçıncı gün bugün
ooo kesin ikiz :) Hiç telaşlanma doktor ne dediCanım 2 embrio 5.gun yüksekliği kötü değil demi kızlar
Gayet güzel benim 15.gün değerim 1232 ve tek embriyo neden korktun ki:) önemli olan şimdi 2 ye katlayacak olması inşallah12 gün degerim
Maşallah çok güzel değerin ikizKızlar sonucum 1736
Ayy teşekkür ederim ınsallhMaşallah çok güzel değerin ikizbugün aldığım en iyi haber moralim biraz daha iyi oldu seninle
Ayy ne biliyim çok yüksek çıkınca bi sıkıntımı var dedim acepGayet güzel benim 15.gün değerim 1232 ve tek embriyo neden korktun ki:) önemli olan şimdi 2 ye katlayacak olması inşallah
Bende merkezden geldim . Tahlillerim iyi çıkmış rahimde de bi sıkıntı yok . Vitaminlereek olarak estrofem e baslicam bugün . 9 gün sonra yani ayın 18 nde kontrolum var ve büyük ihtimal transfer tarihimi de öğrenirim.
Teşekkür ederim canım ❤Canim sonucun çok güzel
Amin insallh ınsallh canimMasallah masallahhh:) benim de 2 saat arayla yine hafif pembe leke geldi karin agrim yok su an klasik hassasiyet hayra yoralim Allahm bize de nasip etsin
Amin inşYaa, çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı bir zamanda nasip etsin inşallah.
Ayniyiz senle herşeyiyle belirtisiz 5. GúnBelirtisiz ve 8bin adim atmali bir pazardan herkese iyi aksamlar..5.gunu de bitirdik boylece test gunune yaklasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?