Hayırlı olsun canım.benimde 5.gün tek embriyoydu.7.gün 59, 9.gün 290, dr.tekrar teste gerek yok demişti.ben de 16.gün merak edip tekrar baktırmıştım 7000 çıktı ilk bende korktum çok yükselmiş diye..ama araştırdım baya aslında haftasına göre çok normalmişCanım 2 embrio 5.gun yüksekliği kötü değil demi kızlar
Anladım canım yani bi sıkıntı yok demi benim degerde tekmi çiftmi bilemedimHayırlı olsun canım.benimde 5.gün tek embriyoydu.7.gün 59, 9.gün 290, dr.tekrar teste gerek yok demişti.ben de 16.gün merak edip tekrar baktırmıştım 7000 çıktı ilk bende korktum çok yükselmiş diye..ama araştırdım baya aslında haftasına göre çok normalmiş
Canım benim adetime 1 gün kala pembe lekelenme oldu. Dedim adet oluyorum ama devamı gelmedi sonra 2 gün sonra tekrar leke geldi. Sonuç hamileyimLütfen pozitif düşün ayrıca jel kahverengi bir şekilde geliyor endişelenme. Ben de kese ve kalp atışı için gün sayıyorum. Dua edelim birbirimize M MrsKurabiye
Yerleşmedir o güzel düşünüyoruzBenm sabah 12ye dogru gelmsti pembe.az once yine lavaboya gittm bu sefer daha yogun sutlu kahve rengi..bence vucudum regl olmak istiyo ama ilaclar engelliyo nedense oyle dusundm insan hic pozitif olamiyo cidden nerden cikti smdi bu renkler bembeyaz gidiyodukvardir bir hayir mutlaka
PekiYerleşmedir o güzel düşünüyoruz
Pekiyarn kan vericem zaten..artk 4.denemem kotu bir sonuc almak istemiyorum hayirlisiyla
Tabi tabi paylasirim tabi moralim nasil olur bilmiyorum ama..guzel olursa hemen yazarim zaten umut olayim herkeseSonucu bizimle de paylaş mutlaka
Tabi tabi paylasirim tabi moralim nasil olur bilmiyorum ama..guzel olursa hemen yazarim zaten umut olayim herkesebenm olursa herkesin olur gbi geliyo cunku:) demn yine gittim lavaboya kahverengi leke.ben crinone kullanmiyorum o sebeple bu lekeleri ona yoramicam ama hayra yoralim acikcasj gunlerdir leke bekliyorum bi isaret olsun diyorum ama bgn agrinin akabinde gelince epey korktum insallah bosa korkuyorumdurrr❤
Selam bence test gunune gore deger guzel hayirli olsunSlm kızlar dondurulmuş embriyo transferlerine bakarken rast geldim inşallah hepiniz için hayırlısı olsun bende 1nisanda transfer oldum dün test yaptırdım 7.gün değerim 42 cıktı arada okuduğum değerlere ikiz tek diye sorulmuş beta degeri yaniltiyo kese görmeden değere göre ikiz demek yaniltiyo benim 7yasinda bir evladım var onda değerim 82 çıkmıştı ikiz bebeklerimi kaybettim onlarda 87 cıktı kesin tek dedim ama ikiz tutmuştu Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kucagimiza alıp koklamak nasip olsun
Amin teşekkür ederim kese ne zamn görünür ne zamn gitmem gerekiyor acabaAsiman71 arkadaşım tebrik ederim hayırlı olsun değerin çok güzel darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Genelde 10 gün sonraya randevu veriyorlar ama bilmiyorum senin değer. Yüksek belki daha önce verirler randevuAmin teşekkür ederim kese ne zamn görünür ne zamn gitmem gerekiyor acaba
Anladım canım sagolGenelde 10 gün sonraya randevu veriyorlar ama bilmiyorum senin değer. Yüksek belki daha önce verirler randevu
Canım kullandigin ilaçlarla oluyo malesef hormonların dengesi degisiyo ilaçlar bizi hamileliğe hazırladığı için erkenden bu tür etkileri yaşıyoruzArkadaşlar bişey sorcam transfer hazırlığındayım bende nasip olursa haftaya benimde bebişlerimi transfer ederler hayırlısıyla benim göğüsler şişmeye ve ağrımaya başladı rahim kalınlaştırma sürecinde sizdede bu olmuşmuydu
Merkezin bilgilendirmesi gerekiyor aslında hangi gün geleceğini bi ara görüş benim merkezim hep 15 gün diyorlar kese için 15 kalp atışı için bir 15 daha bekliyorumGenelde 10 gün sonraya randevu veriyorlar ama bilmiyorum senin değer. Yüksek belki daha önce verirler randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?