2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Merhaba Bihter seninle aramızda sadece 1 gün var. Ben 1 gün geriden geliyorum. Seninle aynı heyecanı yaşıyorum.12 Nisa’n da benim muayene günüm çok tuhafım kese kalp atışını bir duyabilsem rahatlayacağım

Eminim o zamanda rahatlayamayiz canim,bu boyle 9 ay surecek kanimca,icim hic rahat degil hep sanki persembe gunu kotu seyler duyacakmisim gibi geliyor.Sen nasilsin var mi bi sikintin falan

Hayırlısı ile tamamına erdirsin canım seni çok iyi anlıyorum tüp bebek tedavisinde malesef doğuma kadar hep bi korku oluyo çok zor bi süreçten geçtiğimiz için birşey olacak psikolojisi taşıyoruz olan bize oluyo aslında ben ilk gebeligimde doğuma kadar hiç inanamamıştım hamile olduğuma doğum yaptım 3gün gözümü kırpmadım uyursam rüya diyecekler bebeğim yanimda olmayacak diye ikinci gebeligimi kaybedince anladım boş yere herşey iyi olacağını düşün iyi şeyler oluyo inşallah herkesin gönlündeki istediği hayırlı bir şekilde olur

Eminim o zamanda rahatlayamayiz canim,bu boyle 9 ay surecek kanimca,icim hic rahat degil hep sanki persembe gunu kotu seyler duyacakmisim gibi geliyor.Sen nasilsin var mi bi sikintin falan

Sanırım öyle olucak hep bi tedirginlik var. Bir sıkıntım yok biraz ağrılarım var. Bulantılarım psikolojik mi gebelikten mi bilemedim. Umarım önce sen sonrada ben hayırlı haberler veririz.

Sanırım öyle olucak hep bi tedirginlik var. Bir sıkıntım yok biraz ağrılarım var. Bulantılarım psikolojik mi gebelikten mi bilemedim. Umarım önce sen sonrada ben hayırlı haberler veririz.
Imsallah canim hayirli haberlerle bulusuruz burada,bende bulanti falan bisey yok henuz,diyorum ya kendimi dinlemekten yoruldum.

J
Canim ilk kan degerinde tek mi ikiz mi karar veremeyiz dedi hemsire 10. Gun ilk kan degerim 755.50 cok güzel dedi. smdi ikinci deger sonucunu bekliyoruz bakalim hayirlisi bnde cok heyanliyim acaba ikiz mi diye
2 kan değerini yptrdinmi canım yaz burdan olurmu şuanda herhangi bir ağrın felan vrni

Canim ilk kan degerinde tek mi ikiz mi karar veremeyiz dedi hemsire 10. Gun ilk kan degerim 755.50 cok güzel dedi. smdi ikinci deger sonucunu bekliyoruz bakalim hayirlisi bnde cok heyanliyim acaba ikiz mi diye
Canim keseyi ne zamn görmeye gideceksin haberlerini bekliyorum mutlaka 10.gun değerin buysa 12.günkü değerin benim ki gibidir aynı gibi

mrb arkadaşlar opudan sonra sizinde adetiniz gecikti mi ?? transfere hazırlık için adeti bekliyorum ama olamıyorumm ?

Bi de ilk tedavimde 19cikmsti sonra katlanarak artti 700lere kadar fakat kimyasal oldu smdi bu boyle 30 cikinca da bi dusundum kimyasal mi olur diye iste pozitifi almak bile yetmiyo tam ama buna sukur ilk round bitti:)

Bi de ilk tedavimde 19cikmsti sonra katlanarak artti 700lere kadar fakat kimyasal oldu smdi bu boyle 30 cikinca da bi dusundum kimyasal mi olur diye iste pozitifi almak bile yetmiyo tam ama buna sukur ilk round bitti:)
Canım hayırlısı olsun öyle düşünme 4ay önce bir tanıdığım yaptırdı ilk sonucu 22 cıktı şimdi 4aylik hamile katlanarak devam edecek bak

Merhaba herkese..ben sonucu aldm bgn transferin 8.gunu 30 cikti sonucum.dusuk geldi bana ama bilemiyorum doktor ne dicek bakalim..
Hayirli olsun hamisligin daha cok erken 8.gun 10 ve 12.gun testini tekratlatirlar mutlaka canim.ama yinede ilk raundu atlatmissin tebrik ederim

Hayirli olsun hamisligin daha cok erken 8.gun 10 ve 12.gun testini tekratlatirlar mutlaka canim.ama yinede ilk raundu atlatmissin tebrik ederim
Doktor da guzel sonuc dedi.kanama var mi dedi Allaha sukur kanamam yok dun leke vardi anlatmstm iste..her lavaboya gidism bir olay cunku karnm stresten de agriyo hep.ilkinde de tutup kimyasal oldu diye korkum var bakalm

Doktor da guzel sonuc dedi.kanama var mi dedi Allaha sukur kanamam yok dun leke vardi anlatmstm iste..her lavaboya gidism bir olay cunku karnm stresten de agriyo hep.ilkinde de tutup kimyasal oldu diye korkum var bakalm
Gonlunu ferah tut bebisin seninle insallah sonuna kadarda seninle kalacak.simdiden strese baslama cunku bundan sonrasi dahada stresli canim.Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Hayırlı olsun canım 8.güne bence ıyi hamilesin rabbim sağlıkla kat kat artmasını nasıl etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…