Düşük de değil önemli olan 2 katına çıkması tekrar kan isteyecektirMerhaba herkese..ben sonucu aldm bgn transferin 8.gunu 30 cikti sonucum.dusuk geldi bana ama bilemiyorum doktor ne dicek bakalim..
Evet ben de merak ettmMrskurabiye sen ne durumdasın napiyon sesin cikmiyor merek ettim
Test günü ne zamandi acaba mrskurbiyeninEvet ben de merak ettm
Mrskurabiye sen ne durumdasın napiyon sesin cikmiyor merek ettim
Evet ben de merak ettm
Test günü ne zamandi acaba mrskurbiyenin
Insallah bakalim beklemedeyizz..Merhaba kızlarOkuldan yeni çıktım, eve doğru gidiyorum. Bugün yoğundu biraz. Müfettişler vardı okulda. İyiyim şükür. Sabah yine kahverengi lekelenme oldu jelle karışık. Onun dışında bir şey yok. Kasık ağrılarım var biraz. Yarın da test günüm İnşallah pozitif çıkar sonuç
Ayy hadi canım güzel haberlerini ver bize habersiz bırakma bizi merak ediyoruzMerhaba kızlarOkuldan yeni çıktım, eve doğru gidiyorum. Bugün yoğundu biraz. Müfettişler vardı okulda. İyiyim şükür. Sabah yine kahverengi lekelenme oldu jelle karışık. Onun dışında bir şey yok. Kasık ağrılarım var biraz. Yarın da test günüm İnşallah pozitif çıkar sonuç
Ayy hadi canım güzel haberlerini ver bize habersiz bırakma bizi merak ediyoruz
Kızlar benim ayın 18 nde son kontrolum var. Son kontrolden kaç gün sonra transfer oldunuz ??
22 Mart’ta kontrole gittim, 1 Nisan’da transfer yapıldı.
Baya var arası yine . Ben acaba 18 nde kontrole gitsem 23 nde transfer yapılır mi diye düşünüyordum. Eşim o gün boş yanımda olsun istiyorum .
Kişiden kişiye değişiyordur canım. Belki seninki daha erken olur.
Hayırlısı olsun da . Hesapladim senin gibi olursa 27 nde oluyor o günde hafta sonu odası uygunhem 27 nde transfer olursa tahlil günüm 9 mayıs oluyor o günde doğum günüm
İNsallh pozitif sonuc alir bekleyenler hayirlsiyla hep dua ediyorum.. hangimizin duasının Kabul olacağı belli olmazDualarınızı beklemekteyim ❤
İNsallh pozitif sonuc alir bekleyenler hayirlsiyla hep dua ediyorum.. hangimizin duasının Kabul olacağı belli olmaz ❣
Allah razı olsun canım ❤ Bu süreci iyisiyle kötüsüyle, endişesiyle sevinciyle beraber geçirdik. Kimseye anlatamadığımız, içimize attığımız şeyleri burada paylaştık. Hiç görüşmemiş olsak da aramızda bir samimiyet oluştu. Birbirimizi merak eder, birbirimiz için üzülür olduk. Demem o ki; iyi ki varsınız ❤
Yarın kaçta gidiyorsun canım bizi de sonuçtan haberdar et. Dualarım seninle ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?