2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Mrskurabiye sen ne durumdasın napiyon sesin cikmiyor merek ettim
Evet ben de merak ettm
Test günü ne zamandi acaba mrskurbiyenin

Merhaba kızlar Okuldan yeni çıktım, eve doğru gidiyorum. Bugün yoğundu biraz. Müfettişler vardı okulda. İyiyim şükür. Sabah yine kahverengi lekelenme oldu jelle karışık. Onun dışında bir şey yok. Kasık ağrılarım var biraz. Yarın da test günüm İnşallah pozitif çıkar sonuç

Insallah bakalim beklemedeyizz..

Ayy hadi canım güzel haberlerini ver bize habersiz bırakma bizi merak ediyoruz

Hayırlısı olsun da . Hesapladim senin gibi olursa 27 nde oluyor o günde hafta sonu odası uygun hem 27 nde transfer olursa tahlil günüm 9 mayıs oluyor o günde doğum günüm

O daha da iyiymiş bak İnşallah en hayırlı zamanda olur

İNsallh pozitif sonuc alir bekleyenler hayirlsiyla hep dua ediyorum.. hangimizin duasının Kabul olacağı belli olmaz ❣

Allah razı olsun canım Bu süreci iyisiyle kötüsüyle, endişesiyle sevinciyle beraber geçirdik. Kimseye anlatamadığımız, içimize attığımız şeyleri burada paylaştık. Hiç görüşmemiş olsak da aramızda bir samimiyet oluştu. Birbirimizi merak eder, birbirimiz için üzülür olduk. Demem o ki; iyi ki varsınız

Yarın kaçta gidiyorsun canım bizi de sonuçtan haberdar et. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…