2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Bi de ilk tedavimde 19cikmsti sonra katlanarak artti 700lere kadar fakat kimyasal oldu smdi bu boyle 30 cikinca da bi dusundum kimyasal mi olur diye iste pozitifi almak bile yetmiyo tam ama buna sukur ilk round bitti:)
Hayirli olsun canım hamileligin Allahimin izniylede katlanarak gidecek hep pozitif düşün canim

Arkadaşlar, test sonucu pozitif çıkarsa doktor muayene ediyor mu yoksa sadece kan sonucuna göre mi ilaç veriyor?

Arkadaşlar, test sonucu pozitif çıkarsa doktor muayene ediyor mu yoksa sadece kan sonucuna göre mi ilaç veriyor?
Canım arkadaşta yazmış testlerden sonra kesede muane oluyo ama ilaçların hakkında merkezi arayıp konuş test sonucuna göre devam et derler ilaçlara benim hep öyle oldu kese veya kalp görünümünden sonra ilaçların bir kısmı biraktirilir

İğne vermesin de başka bir şey istemem

Kizlar size bisey danismak istiyorum.bugun ilk muayeneme gittim aslinda yarindi muayene gunum ama bugun hafif lekelenmem oldu peceteye bulasti sadece kendimi hastanede buldum.3 kese 3 bebek gorduk cok sukur ama kalp atislarini sordum henuz erken dedi 10 gun sonra bakicaz ona dedi.sizde De boylemi oldu.cok endiseliyim

Ayy masallh 12.gun değerim kacti canım leklenmede ınsallh sıkıntı bisey olmaz canım bu konuda pek bilgim yok ama 3 kese 3 bebek masallh allahım korusun onları değerini merek ettim

Evet canım öncelikle hayırlı olsun ilk kese muane edilir 10 veya 15 gün sonra kalp atışı için çağırırlar sıkıntı yok merak etme ne güzel 3 minnoş geliyo hayırlısı ile kucağına al dikkat et kendine

Ayy masallh 12.gun değerim kacti canım leklenmede ınsallh sıkıntı bisey olmaz canım bu konuda pek bilgim yok ama 3 kese 3 bebek masallh allahım korusun onları değerini merek ettim
Degerim 690 di canim 1 kez yaptirdim birdaha gerek yok dedi doktorum.iste bugun muayene guzel gecti ama kalp atisini duymayi bekliyordum ama olmadi.napayim bir 10 gun daha bekliycem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…