28 martta son kontrolum oldu 2 nisanda transferim yapildiBaya var arası yine . Ben acaba 18 nde kontrole gitsem 23 nde transfer yapılır mi diye düşünüyordum. Eşim o gün boş yanımda olsun istiyorum .
Masallah katlanarak artar insallahSlm hanımlar ilk kan değerim 42 çıkmıştı bugün ikinciyi yaptırdım 96 çıktı darısı tüm güzel habet bekleyenlere
Slm hanımlar ilk kan değerim 42 çıkmıştı bugün ikinciyi yaptırdım 96 çıktı darısı tüm güzel habet bekleyenlere
Darısı sana inşallah güzel haber bekliyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorumMaşallah maşallah
Hadi gözün aydın canimSlm hanımlar ilk kan değerim 42 çıkmıştı bugün ikinciyi yaptırdım 96 çıktı darısı tüm güzel habet bekleyenlere
Darısı sana inşallah güzel haber bekliyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım
Hayirli olsun canım hamileligin Allahimin izniylede katlanarak gidecek hep pozitif düşün canimBi de ilk tedavimde 19cikmsti sonra katlanarak artti 700lere kadar fakat kimyasal oldu smdi bu boyle 30 cikinca da bi dusundum kimyasal mi olur diye iste pozitifi almak bile yetmiyo tam ama buna sukur ilk round bitti:)
Canim test yapıyosun ikinci testi istiyor sonra onda katlanma olursa keseyi görmeye çağırıyor 10 gun sonra ilaclarina ayni sekilde devam ediyorsunArkadaşlar, test sonucu pozitif çıkarsa doktor muayene ediyor mu yoksa sadece kan sonucuna göre mi ilaç veriyor?
Canim test yapıyosun ikinci testi istiyor sonra onda katlanma olursa keseyi görmeye çağırıyor 10 gun sonra ilaclarina ayni sekilde devam ediyorsun
Canım arkadaşta yazmış testlerden sonra kesede muane oluyo ama ilaçların hakkında merkezi arayıp konuş test sonucuna göre devam et derler ilaçlara benim hep öyle oldu kese veya kalp görünümünden sonra ilaçların bir kısmı biraktirilirArkadaşlar, test sonucu pozitif çıkarsa doktor muayene ediyor mu yoksa sadece kan sonucuna göre mi ilaç veriyor?
Canım arkadaşta yazmış testlerden sonra kesede muane oluyo ama ilaçların hakkında merkezi arayıp konuş test sonucuna göre devam et derler ilaçlara benim hep öyle oldu kese veya kalp görünümünden sonra ilaçların bir kısmı biraktirilir
Ayy masallh 12.gun değerim kacti canım leklenmede ınsallh sıkıntı bisey olmaz canım bu konuda pek bilgim yok ama 3 kese 3 bebek masallh allahım korusun onları değerini merek ettimKizlar size bisey danismak istiyorum.bugun ilk muayeneme gittim aslinda yarindi muayene gunum ama bugun hafif lekelenmem oldu peceteye bulasti sadece kendimi hastanede buldum.3 kese 3 bebek gorduk cok sukur ama kalp atislarini sordum henuz erken dedi 10 gun sonra bakicaz ona dedi.sizde De boylemi oldu.cok endiseliyim
Evet canım öncelikle hayırlı olsun ilk kese muane edilir 10 veya 15 gün sonra kalp atışı için çağırırlar sıkıntı yok merak etme ne güzel 3 minnoş geliyo hayırlısı ile kucağına al dikkat et kendineKizlar size bisey danismak istiyorum.bugun ilk muayeneme gittim aslinda yarindi muayene gunum ama bugun hafif lekelenmem oldu peceteye bulasti sadece kendimi hastanede buldum.3 kese 3 bebek gorduk cok sukur ama kalp atislarini sordum henuz erken dedi 10 gun sonra bakicaz ona dedi.sizde De boylemi oldu.cok endiseliyim
Degerim 690 di canim 1 kez yaptirdim birdaha gerek yok dedi doktorum.iste bugun muayene guzel gecti ama kalp atisini duymayi bekliyordum ama olmadi.napayim bir 10 gun daha bekliycem mecburAyy masallh 12.gun değerim kacti canım leklenmede ınsallh sıkıntı bisey olmaz canım bu konuda pek bilgim yok ama 3 kese 3 bebek masallh allahım korusun onları değerini merek ettim
Olmazmiii uyumadan gecirdigim oglen yokKızlar bende bisey sorucam hamile kalan arkaşlar bende sürekli bi uyku var sizlerede oluyormu
Canım inşallah vermez ama verirsede onlar için 9ay değer diyecez artık sen bi tek kan sulandırıcı kullanıyordun demiİğne vermesin de başka bir şey istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?