Sağol canim benim icime su serptin resmen.ama cok korkuyorum ya duyamazsam diyeEvet canım öncelikle hayırlı olsun ilk kese muane edilir 10 veya 15 gün sonra kalp atışı için çağırırlar sıkıntı yok merak etme ne güzel 3 minnoş geliyo hayırlısı ile kucağına al dikkat et kendine
Canım önce kese sonra kalp atisi için çağırıyor doktor endiselenmeAyy masallh 12.gun değerim kacti canım leklenmede ınsallh sıkıntı bisey olmaz canım bu konuda pek bilgim yok ama 3 kese 3 bebek masallh allahım korusun onları değerini merek ettim
Bende tam tersi uyku yok geceleri hiç uyuyamiyorumKızlar bende bisey sorucam hamile kalan arkaşlar bende sürekli bi uyku var sizlerede oluyormu
Degerim 690 di canim 1 kez yaptirdim birdaha gerek yok dedi doktorum.iste bugun muayene guzel gecti ama kalp atisini duymayi bekliyordum ama olmadi.napayim bir 10 gun daha bekliycem mecbur
Insallah canim hersey yolunda gider dualarim hepimiz icinCanım önce kese sonra kalp atisi için çağırıyor doktor endiselenme
Enteresan canim benim,cok mu dusunuyosun acaba.sizler ne kadarliksinizBende tam tersi uyku yok geceleri hiç uyuyamiyorum
Merak etme 3 bebek demiş için rahat olsun sadece ilk aylarda kalp atışını çok erken dinletmiyor bazı doktorlar zararı var diye benim burda tanıştığım arkadaşım vardı yurtdışında 12haftalik olana kadar ultrason muanesi yok dediler lekelenme olunca mecbur baktirmistiSağol canim benim icime su serptin resmen.ama cok korkuyorum ya duyamazsam diye
Amin insallh sen dikkat et kendine rabbim 3 melek nasip etmiş sana duymaz olurmusun hiç kalp atışını korkma tadını çıkarInsallah canim hersey yolunda gider dualarim hepimiz icin
Heyy masallah hey masallahAnladım canım benimde değerim 1.736cikti
Yani 12.gun değerim pazartesi uyku var sürekli ama ben bu kadar yüksek çıkmasına tedirginimHeyy masallah hey masallahkac gunluksun bugun varmi ciddi hamilelik belirtilerin
28 martta son kontrolum oldu 2 nisanda transferim yapildi
Benim kese 15 gün sonra bakılacak ama benim öyle oluyo 2 gebelik yaşadım biri kayıp oldu Allah kısmet ederse bu üçüncü bundada ayniEnteresan canim benim,cok mu dusunuyosun acaba.sizler ne kadarliksiniz
Canım inşallah vermez ama verirsede onlar için 9ay değer diyecez artık sen bi tek kan sulandırıcı kullanıyordun demi
Oksapari sana tedbir amaclimi verdiler bende pıhtılaşma sorunu olduğu için 9ay mecbur kullanacamEvet tatlım, sadece oksapar var bende. O da bugün bitti çok şükür
Korkma saglikli gebelik anlamina geliyo bi derece.bide herkesin bunyesi farkli.hakkimzida hayirlisi olsun.senin ne zaman ilk muayene canimYani 12.gun değerim pazartesi uyku var sürekli ama ben bu kadar yüksek çıkmasına tedirginim
Oksapari sana tedbir amaclimi verdiler bende pıhtılaşma sorunu olduğu için 9ay mecbur kullanacam
Ya kalp atisini bi duysam ya da gorsem biraz nafes alcam ama bekliycez mecbur.sen ne kadarliksin canimMerak etme 3 bebek demiş için rahat olsun sadece ilk aylarda kalp atışını çok erken dinletmiyor bazı doktorlar zararı var diye benim burda tanıştığım arkadaşım vardı yurtdışında 12haftalik olana kadar ultrason muanesi yok dediler lekelenme olunca mecbur baktirmisti
Yarın doktora gidicem bakalm ne diyecek ikizmi acaba diyede düşünmüyor değilimKorkma saglikli gebelik anlamina geliyo bi derece.bide herkesin bunyesi farkli.hakkimzida hayirlisi olsun.senin ne zaman ilk muayene canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?