Anladım hayırlısı olsun bakalım sen kurtulmuşsun iğneden o zaman inşallah başka birseye gerek kalmazBenim öyle bir sorunum yok. Sanırım herkese veriyor doktor tedavinin başında.
Benimde kaybim var ondan bu endisemBenim kese 15 gün sonra bakılacak ama benim öyle oluyo 2 gebelik yaşadım biri kayıp oldu Allah kısmet ederse bu üçüncü bundada ayni
Yarın doktora gidicem bakalm ne diyecek ikizmi acaba diyede düşünmüyor değilim
Ayy hadi hayirlisi bakalim canim haberlerini bekliyor olacagimYarın doktora gidicem bakalm ne diyecek ikizmi acaba diyede düşünmüyor değilim
Bende kullanıyorum kızlar tedbir amaclı kan sulandiricidanBenim öyle bir sorunum yok. Sanırım herkese veriyor doktor tedavinin başında.
Ben daha yeniyim inşallah 15 güne kese görmeye gidecemYa kalp atisini bi duysam ya da gorsem biraz nafes alcam ama bekliycez mecbur.sen ne kadarliksin canim
Insallh ınsallh güzel haber veririmAyy hadi hayirlisi bakalim canim haberlerini bekliyor olacagim
Hayirli haberler insallah canimBen daha yeniyim inşallah 15 güne kese görmeye gidecem
Ayy ınsallh canım benim ınsallhBana da öyle geliyor değerine bakılırsa
Benimde 20 haftalık ikizlerim gitti bebeğin birinin suyu bitti seni çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer güzel olacak iyi düşünelimBenimde kaybim var ondan bu endisem8 haftalik kurtaj oldum 6+5 te kalpleri durmustu ikizlerimin
Insallah canim insallah hersey guzel olacakBenimde 20 haftalık ikizlerim gitti bebeğin birinin suyu bitti seni çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer güzel olacak iyi düşünelim
Valla sürekli uyku var bende şuanda zor duruyorum ilaçlarımı içmek için bekliyorum icip direk uyuycamVarmi belirtileriniz kizlar.
Ara ara karnim belim agriyo benim adet agrisi gibi.cok urkutucu.ama doktorum normal oldugunu soyledi.boyle zaman nasil gecer bilmiyorumValla sürekli uyku var bende şuanda zor duruyorum ilaçlarımı içmek için bekliyorum icip direk uyuycamsizde varmi belirti
Olur canım arada hafif kaşık agrisi hafif bel agrisi bunlar normal korkma tadını çıkarAra ara karnim belim agriyo benim adet agrisi gibi.cok urkutucu.ama doktorum normal oldugunu soyledi.boyle zaman nasil gecer bilmiyorum
Yok yok hamileyim demekle bitmiyomus gercekten bu boyle 9 ay surecek Allah yardimcimiz olsun insallah.Allah saglikla sihhatle kucagimiza alip yuzlerini gormeyi nasip etsin insallahOlur canım arada hafif kaşık agrisi hafif bel agrisi bunlar normal korkma tadını çıkar
Adet ağrılarına benzer ağrılar var kasıkta batma bel ağrısı göğüslerde hassasiyetVarmi belirtileriniz kizlar.
Al benden De o kadar canim,gerci gogus hassasiyetim hafifledi nedense ama bakalim yasayip gorucez bakalim bizi neler bekliyorAdet ağrılarına benzer ağrılar var kasıkta batma bel ağrısı göğüslerde hassasiyet
Zorlu bi süreç ama keyif ala ala geçecek inşallahAl benden De o kadar canim,gerci gogus hassasiyetim hafifledi nedense ama bakalim yasayip gorucez bakalim bizi neler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?