2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Adet agrisi cok sinir bozucu diil mi surekli tuvalete gidiyorum kalp carpintisiyla.psikopat olucam kimyasal olur fln diye endiselenmekten ay kucaklarimiza alabilelim insallah hayirlisiylaa
tam anlamiyla bu durumdayim psikopata bagladim canim ikidebir tuvaletteyim.şaka gibi yaa amin canim insallah aliriz kucaklarimiza

tam anlamiyla bu durumdayim psikopata bagladim canim ikidebir tuvaletteyim.şaka gibi yaa amin canim insallah aliriz kucaklarimiza
Bi de benim kimyasal gecmisim var o sebeple de korkuyorum.umarm kromozom hasari olmayan saglikli bebekler yetisiyordur eeen onemlisi o.bundan sonra bekledgmz tum haberler pozitif olsun insallah iyi geceler kaderdaslarim

Bi de benim kimyasal gecmisim var o sebeple de korkuyorum.umarm kromozom hasari olmayan saglikli bebekler yetisiyordur eeen onemlisi o.bundan sonra bekledgmz tum haberler pozitif olsun insallah iyi geceler kaderdaslarim
Aminn canim hayirli geceler

Bende cuma günü keseyi görmeye gidecem bugün damla gibi kanam oldu birazda kahve akinti cok korktum inşaallah bebeklerimiz sımsıkı tutunmustur

Bende cuma günü keseyi görmeye gidecem bugün damla gibi kanam oldu birazda kahve akinti cok korktum inşaallah bebeklerimiz sımsıkı tutunmustur
Hayirli haberlerle gel insallah canim,korkma bende buyuk bi korkuyla gittim ama iyi olduklarini gordum cok sukur darisi basina insallah.cumayi bekleme bence yarin ama yarin git bana tedbir amacli progynex igne verdiler 5 gun progestana ara verelim isimizi saglama alalim dediler.belki senin icinde bi tedbir alirlar canim.yine sen bilirsin tabii

Sağol canim doktoru arayıp soracam inşaallah bi sıkıntı yoktur hamile kalmakla bitmiyo hersey asıl korkulu günler bugunlermis

Yazdım doktora bi problem olduğunu düşünmüyorum ama sen gel bugün bi bakalım dedi 3 gibi doktorda yim Allahım inşaallah bi sıkıntı yoktur.

Kızlar bugün gittim kese küçük bisey göründü ama tam pazartesi belli olur dedi doktor ikinci kesede sonradan yada pazartesi görünebilir dedi değer yüksek olduğu için ama daha küçük dedi erken mi gittim acaba bugün transferin 15ci günü

Hadi hayirli olsun cAnim kese gorunmus masallah,evet erken gitmissin korkma haftaya gosterir kendini annesi .Allahim yuzlerinide gormeyi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…