Adet agrisi cok sinir bozucu diil mi surekli tuvalete gidiyorum kalp carpintisiyla.psikopat olucam kimyasal olur fln diye endiselenmekten ay kucaklarimiza alabilelim insallah hayirlisiylaa
Bi de benim kimyasal gecmisim var o sebeple de korkuyorum.umarm kromozom hasari olmayan saglikli bebekler yetisiyordur eeen onemlisi o.bundan sonra bekledgmz tum haberler pozitif olsun insallahtam anlamiyla bu durumdayim psikopata bagladim canim ikidebir tuvaletteyim.şaka gibi yaa amin canim insallah aliriz kucaklarimiza
Aminn canim hayirli gecelerBi de benim kimyasal gecmisim var o sebeple de korkuyorum.umarm kromozom hasari olmayan saglikli bebekler yetisiyordur eeen onemlisi o.bundan sonra bekledgmz tum haberler pozitif olsun insallahiyi geceler kaderdaslarim
Bende cuma günü keseyi görmeye gidecem bugün damla gibi kanam oldu birazda kahve akinti cok korktum inşaallah bebeklerimiz sımsıkı tutunmusturKizlar size bisey danismak istiyorum.bugun ilk muayeneme gittim aslinda yarindi muayene gunum ama bugun hafif lekelenmem oldu peceteye bulasti sadece kendimi hastanede buldum.3 kese 3 bebek gorduk cok sukur ama kalp atislarini sordum henuz erken dedi 10 gun sonra bakicaz ona dedi.sizde De boylemi oldu.cok endiseliyim
Bende yok canim uyku normalim yaniKızlar bende bisey sorucam hamile kalan arkaşlar bende sürekli bi uyku var sizlerede oluyormu
İnsllah canim Rabbim korusun guzel haberlerle dönersin insallahBende cuma günü keseyi görmeye gidecem bugün damla gibi kanam oldu birazda kahve akinti cok korktum inşaallah bebeklerimiz sımsıkı tutunmustur
Hayirli haberlerle gel insallah canim,korkma bende buyuk bi korkuyla gittim ama iyi olduklarini gordum cok sukur darisi basina insallah.cumayi bekleme bence yarin ama yarin git bana tedbir amacli progynex igne verdiler 5 gun progestana ara verelim isimizi saglama alalim dediler.belki senin icinde bi tedbir alirlar canim.yine sen bilirsin tabiiBende cuma günü keseyi görmeye gidecem bugün damla gibi kanam oldu birazda kahve akinti cok korktum inşaallah bebeklerimiz sımsıkı tutunmustur
Sen ne.kadarlik oldun zeyzeyyyyBende yok canim uyku normalim yani
25 inde keseyi gormeye çağırdılar bekliyorum bende heycanlaSen ne.kadarlik oldun zeyzeyyyy
Sağol canim doktoru arayıp soracam inşaallah bi sıkıntı yoktur hamile kalmakla bitmiyo hersey asıl korkulu günler bugunlermisHayirli haberlerle gel insallah canim,korkma bende buyuk bi korkuyla gittim ama iyi olduklarini gordum cok sukur darisi basina insallah.cumayi bekleme bence yarin ama yarin git bana tedbir amacli progynex igne verdiler 5 gun progestana ara verelim isimizi saglama alalim dediler.belki senin icinde bi tedbir alirlar canim.yine sen bilirsin tabii
Amin canim sende oldumu hiç lekelenme gibi bişeyİnsllah canim Rabbim korusun guzel haberlerle dönersin insallah ♥
Yazdım doktora bi problem olduğunu düşünmüyorum ama sen gel bugün bi bakalım dedi 3 gibi doktorda yim Allahım inşaallah bi sıkıntı yoktur.Hayirli haberlerle gel insallah canim,korkma bende buyuk bi korkuyla gittim ama iyi olduklarini gordum cok sukur darisi basina insallah.cumayi bekleme bence yarin ama yarin git bana tedbir amacli progynex igne verdiler 5 gun progestana ara verelim isimizi saglama alalim dediler.belki senin icinde bi tedbir alirlar canim.yine sen bilirsin tabii
Kızlaaar günaydınEşimin okuldan gelmesini bekliyorum. 12 gibi hastaneye gideceğim
Güzel haberlerle gel inşallahKızlaaar günaydınEşimin okuldan gelmesini bekliyorum. 12 gibi hastaneye gideceğim
Hadi bakalım güzel haberlerle gelKızlaaar günaydınEşimin okuldan gelmesini bekliyorum. 12 gibi hastaneye gideceğim
Hadi hayirli olsun cAnim kese gorunmus masallah,evet erken gitmissin korkma haftaya gosterir kendini annesiKızlar bugün gittim kese küçük bisey göründü ama tam pazartesi belli olur dedi doktor ikinci kesede sonradan yada pazartesi görünebilir dedi değer yüksek olduğu için ama daha küçük dedi erken mi gittim acaba bugün transferin 15ci günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?