- 24 Nisan 2017
- 432
- 518
- 53
9mm yazıyor canımbebek buyuk ihtimal :) kese boyu ne cikti canim
ya hiç bir şey söylemedi ben de işe dönünce kagıda bakınca gördüm:)doktor söylemedi mi :) nokta gibi görünüyo bebek ama bilemedim tabi
Merhaba canım ben de progestan ağızdan alıyorum ama ben de çok kötü oluyorum uykuyla çare buluyorumHerkesin bünyesi farkli. Bide hamilelikten hamileliğe değisiyo. Ilk hamileligimde nerdeyse 9 ay hic bulanti yasamadim. Çok sukur gayette saglikliydi. Ama sonrakilerde hep böyle abarti bulantim oldu. Haline sukret. Acsin ama miden hicbiseyi almiyo. Cok sinir bozucu. Bu sefer bende alttan aliyorum. Agizdan alinca daha beter oluyorum. Sende icini ferah tut. Iyi dusun iyi olsun.
ne zamana cagirdi peki seni canim . bizim tarihler nerdeyse ayni gibi o yuzden soruyorun :)9mm yazıyor canım
itebildiğin kadar itmen daha iyi olur :)Merhaba canım ben de progestan ağızdan alıyorum ama ben de çok kötü oluyorum uykuyla çare buluyorum
Alttan koyunca çok mu itiyorsun yoksa ucuna yerleştirmek yeterli oluyor mu
Merhaba. Ağızdan alınca benide daha berbat yapiyordu. Itebildiğim kadar itiyorum. Ilkinde cok itememistim. Çamaşırımda yaridan fazlasını erimiş halde buldum.Merhaba canım ben de progestan ağızdan alıyorum ama ben de çok kötü oluyorum uykuyla çare buluyorum
Alttan koyunca çok mu itiyorsun yoksa ucuna yerleştirmek yeterli oluyor mu
10 gün sonra dedi ama haftaya cuma gel dedi sonra belki görürüz dedi,sana ne dedi peki ne zamanne zamana cagirdi peki seni canim . bizim tarihler nerdeyse ayni gibi o yuzden soruyorun :)
carsamba gitmistim 1 hafta 10 gun sonra gel dedi . ben de cumaya is cikisina alacagim 5.20 ye :)10 gün sonra dedi ama haftaya cuma gel dedi sonra belki görürüz dedi,sana ne dedi peki ne zaman
ay inş canım sağlıkla hayırlısıyla minişleride duyarsak bir nebze rahatlıcaz benim ultrasan kağıdında 5+6 yazıyor 9,5 mm ama ben 5+3 değil miyim mal gibi hiç bir şey sormadan çıkmışım hipnoz oluyorum doktora gidince kaygıdan yacarsamba gitmistim 1 hafta 10 gun sonra gel dedi . ben de cumaya is cikisina alacagim 5.20 ye :)
benim haftam net belli degil . kalp atisi olunca net haftayi soyleyecek . ben kagida yazmistim sorularimi unutuyorum yoksa :)ay inş canım sağlıkla hayırlısıyla minişleride duyarsak bir nebze rahatlıcaz benim ultrasan kağıdında 5+6 yazıyor 9,5 mm ama ben 5+3 değil miyim mal gibi hiç bir şey sormadan çıkmışım hipnoz oluyorum doktora gidince kaygıdan ya
4+3 ye benim de 1160 tı değerim. Yarın ilk kez gidicem doktora4+3 te bhcg 1127 idi.
Yarın da ben gidicem canım günlerimiz aynı sayılır seninle.Gözünaydın. İnşallah ben de görebilirim.Kızlar merhaba ben de keseyi gördüm bugün çok şükür rabbime kesenin içinde 2 tane ışık var bebek mi bilen var mı acaba
inş canım rabbim hepimize hayırlı mutlu sağlıklı gebelik kolay doğum nasip etsin inş4+3 ye benim de 1160 tı değerim. Yarın ilk kez gidicem doktora
Yarın da ben gidicem canım günlerimiz aynı sayılır seninle.Gözünaydın. İnşallah ben de görebilirim.
ben beli lastikli seyleri tercih ediyorum ya da elbise . kot pantolonlarim zor kapaniyorKızlar benim paltolon sıkıyor arada ayaga kalkmam gerektiği için açamıyorum bişey olmaz dimi?
Aynen canım sıkıyor yukarıdan baya rahatsız oluyorum bende tastikli paltolon arıym en iyisiben beli lastikli seyleri tercih ediyorum ya da elbise . kot pantolonlarim zor kapaniyorhalbu ki kilo da almadim
Kızlar benim paltolon sıkıyor arada ayaga kalkmam gerektiği için açamıyorum bişey olmaz dimi?
Düşünüyodum valla canım bakıp bakıp duruyodum o zaman ondan alıyım en iyisi saol canımCanım benim de öyleydi lcw sağolsun iki tane hamile kotu kaldım beli penyeli idare ediyor beninormalde de giyilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?