- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
Şu an haftanız kaç benden bir hafta önde gidiyorsunuz kese görünürdü gitseniz.4+3 ye benim de 1160 tı değerim. Yarın ilk kez gidicem doktora
Yarın da ben gidicem canım günlerimiz aynı sayılır seninle.Gözünaydın. İnşallah ben de görebilirim.
Kızlar iyi akşamlar ailenize söylediniz mi gebeliğinizi anne kv vs.
İnşallah duyarsınız minik kalbi. Gerçekten benim gözlerim doldu. :)Iyi geceler kızlar yarın sabah kalp atışı için randevum var dua edelim birbirimize hayırlı mutlu haberlerle dönelim inşallah.. kızımda gelicek yarın bizimle kontrole çok heyecanlıyım Rabbim inşallah minigimin kalp sesini duymayı nasip eder çok duygusal bi an
Bende gördüm benimki yerleşmeymiş. Kasıklarımın ağrısı geçmişti lekeden sonraKızlar bu arada ben dün peçetede akıntıyla karışık kahverengi leke gördüm bu sabah yoktu. Korkmalı mıyım.
Ama ben bir kaç gün önce keseyi gördüm yani yerleşmişti.Bende gördüm benimki yerleşmeymiş. Kasıklarımın ağrısı geçmişti lekeden sonra
O zaman bir şey diyemem. Progestan kullanıyor musunAma ben bir kaç gün önce keseyi gördüm yani yerleşmişti.
Hayır dün gece oldu doktora gitmedim hala. Ama burun kanamam var bu progestron hormonunun artmasından kaynaklanıyor diye biliyorum. Bir de dün gece kuşum hastalandı ve bu sabah öldü. ona çok üzüldüm ondan olabilir mi.O zaman bir şey diyemem. Progestan kullanıyor musun
burun kanamasi normalmis hamilelikte simdi okudumHayır dün gece oldu doktora gitmedim hala. Ama burun kanamam var bu progestron hormonunun artmasından kaynaklanıyor diye biliyorum. Bir de dün gece kuşum hastalandı ve bu sabah öldü. ona çok üzüldüm ondan olabilir mi.
Evet bende bir kaç gündür kanıyor progestron ve östrojen arttığı için kanarmış. Ama lekelenmem neşen oldu onu anlamadım.burun kanamasi normalmis hamilelikte simdi okudum
Geç döllenme olmuştur benim de 4 gün küçük çıkmıştı ultrasonda. Vajinal baktırdınız mı ?Selam Kizlar ben doktora gittim geldim.
Keseyi gordum yine bebek gozukmedi. Alttan bakmam lazim dedi. Kese boyutu 0.91 cm olmus anlamadigm altinda 4 hafta 6 gun yaziyor. Normalde 5+4 um bugun. Sali gittigimde baska doktora 0.58 cm kese orda da 4+3 cikti. Kafam karisti biraz.
Ultrason makinalari da farkli bu biraz daha eski model
kalp atisini duyunca kesin haftayi soyluyolar . haftaya duyulur buyuk ihtimal canimSelam Kizlar ben doktora gittim geldim.
Keseyi gordum yine bebek gozukmedi. Alttan bakmam lazim dedi. Kese boyutu 0.91 cm olmus anlamadigm altinda 4 hafta 6 gun yaziyor. Normalde 5+4 um bugun. Sali gittigimde baska doktora 0.58 cm kese orda da 4+3 cikti. Kafam karisti biraz.
bence lekelenmeyi dr ya sorun gidip onemli olabilirEvet bende bir kaç gündür kanıyor progestron ve östrojen arttığı için kanarmış. Ama lekelenmem neşen oldu onu anlamadım.
İki hafta sonra gel dedi.kalp atisini duyunca kesin haftayi soyluyolar . haftaya duyulur buyuk ihtimal canim
Bilmiyorum ki doktorunuza ulaşabilirseniz sorun. Allah bebeğinizi korusunHayır dün gece oldu doktora gitmedim hala. Ama burun kanamam var bu progestron hormonunun artmasından kaynaklanıyor diye biliyorum. Bir de dün gece kuşum hastalandı ve bu sabah öldü. ona çok üzüldüm ondan olabilir mi.
bence lekelenmeyi dr ya sorun gidip onemli olabilir
Bilmiyorum ki doktorunuza ulaşabilirseniz sorun. Allah bebeğinizi korusun
Merhaba ben de aynısını yaşadım 5+6 haftalıkken gittiğimde usg kağıdında 5+1 yazıyorduSelam Kizlar ben doktora gittim geldim.
Kist cikti canim skldi biraz acikcasi 2.55 cm misMerhaba ben de aynısını yaşadım 5+6 haftalıkken gittiğimde usg kağıdında 5+1 yazıyordu
Ama önemli olan kesenin son ölçüme göre büyümesi :) hayırlısıyla duyarsın inşallah kalp atışlarını da
Selam Kizlar ben doktora gittim geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?