Yanlız değilsin benim de hiç mide bulantım yok göğsüm hassas var o kadar herkes aynı değil korkma canımkızlar herkesin derdi bulantı benimde midem bulanmıyor. niye acaba ya? benim normalde midem çok hassastır. bir sürü mide rahatsızlığım var. tam tersi oldu. bir sorun mu var acaba ?
böyle olan var mı?
Şanslısın gerçekten çünkü çok zorlayıcı bir durum. maşallah sizin gibilerekızlar herkesin derdi bulantı benimde midem bulanmıyor. niye acaba ya? benim normalde midem çok hassastır. bir sürü mide rahatsızlığım var. tam tersi oldu. bir sorun mu var acaba ?
böyle olan var mı?
evetcanim ertesi gun internette labrovatuar sonuclari yaz cikiyor ben oyle almistim googleden arastir elinde barkodun varsa tc no ve barkod yeterlihanimlar gebelik takibi icin saglik ocagina kan verdim bugun . sonuclar internetten gozukur mu ? yarin oglen gelip alirsin dedi sonuclarini da . saglik ocagi bana cok cok uzak .
barkodum yok canim . peki e nabiza baktin mi oraya geliyor mu sonuclar . gerci yarin gitmeye niyetlendim artikevetcanim ertesi gun internette labrovatuar sonuclari yaz cikiyor ben oyle almistim googleden arastir elinde barkodun varsa tc no ve barkod yeterli
senin .nerdeyse üç aylik olmuş maşallah:)çocuk büyümüş bileMerhaba hanımlar
Dün kontrolum vardı
Bebeğim 10 hafta 2 günlük olmuş
Boyu 32mm
Kalp atışı güzel dedi
Bu kez ben de duymak istedim
Normalde bu haftalarda açmayı pek tercih etmiyoruz ama dedi yine de dinletti
İki hafta sonra ikili test için gideceğim
Bulantılarım çok şükür azaldı
Ama 20 günde 3 kilo vermişim bulantılar yüzünden
Artık yemek yiyebiliyorum
Ama tabi hala hafif şeyler tercih ediyorum
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
M
senin .nerdeyse üç aylik olmuş maşallah:)çocuk büyümüş bile
Ay canım benim ya herkesin gerçekten bir derdi var Allah yardımcın olsun üzülme diyemem ama bırakma kendini... Sende olumlu düşün kanser çok korkutucu ama tedavisi .Gelişiyor gün geçtikçe evet zorlu bir süreç ama dua edelim önemli olan sonunda babanin iyi olmasi sen. Babana destek ol belkide gerçekten bu bebek size şans getirecek bide öyle dusunHanımlar hamileliğiniz süresince aldığınız kötü haberler karşısında nasıl güçlü durmayı basardiniz
Babama ilik kanseri teşhisi koyuldu
Bu hafta hastaneye yatirdilar
Çok fazla ağrıları var
Bir anda çöktü dağ gibi adam
Ben günlerdir ağlıyorum perişan haldeyim
Herkes ağlama bebeğin etkilenir diyor ama elimde değil
Babamın acı çektiğini düşündükçe kahroluyorum
Yazık o halde bana moral vermeye çalışıyor
Üzülme kızım torunumu kucağıma almadan bir yere gitmem dedi
Beni de beklemek çok geriyor. Sanki zaman durdu. Randevu günleri gelmek bilmiyor. Doktorum beni 10 haftalıkken çağırdı bense daha 7+2 yim. Ay bunun bir de cinsiyet öğrendiğimiz randevusu var. Asıl sabırsızlık onda yaşanıyor.
ben de boyle dusundum ama devamli ultrason zarar verir mi biliyor musunuz9 ve 12. Haftada çağırdı, 12 de sanırım ikili testi halletcez, sonra ayda bir çağıracak diye düşünüyorum. Bazıları hem devlete hem özele aynı anda gidiyorlar,iki doktora takip yaptırıyorlar, sık sık bebekten haber alıyorlar, varmı öyle yaptıran burda acaba. Eşime bunu teklif etsem aklımı kaybettigimi düşünür :) vakit ayırmakta zor olur iki doktora git iki farklı tarz falan yorulur insan,
Ben sofr renklerden hoşlanıyorum klasik pembe mavi seçmicem ama doğum iznine çıktığımda başlıcam alışverişe daha çok var zaten sabırsızım :))) kimi güzelleşiyor gerçekten genelde 4. Ayda higebelik parıltısı gelirmiş öyle diyorlar ama ben şimdiden çöktüm yani
Hanımlar hamileliğiniz süresince aldığınız kötü haberler karşısında nasıl güçlü durmayı basardiniz
Babama ilik kanseri teşhisi koyuldu
Bu hafta hastaneye yatirdilar
Çok fazla ağrıları var
Bir anda çöktü dağ gibi adam
Ben günlerdir ağlıyorum perişan haldeyim
Herkes ağlama bebeğin etkilenir diyor ama elimde değil
Babamın acı çektiğini düşündükçe kahroluyorum
Yazık o halde bana moral vermeye çalışıyor
Üzülme kızım torunumu kucağıma almadan bir yere gitmem dedi
ben de boyle dusundum ama devamli ultrason zarar verir mi biliyor musunuz
Kızlar sizde ara ara adet olacakmış gibi kasık ağrısı veya kramp oluyor mu?
Ya kızlar okadar zorlanıyorum ki sufeklu tiksinme mide bulantısı kokular ve halsizlik bide hemşireyim. Ve şuan çalışacak gücum yok bu hafta izindeyim haftaya napicam bilmiyorum benim gibi olan varmi
kızlar herkesin derdi bulantı benimde midem bulanmıyor. niye acaba ya? benim normalde midem çok hassastır. bir sürü mide rahatsızlığım var. tam tersi oldu. bir sorun mu var acaba ?
böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?