devamli mi oluyor ? sadece 1 kere mi dikkatinizi cekti . dr ya danismak lazim ilac veriyorlar eger surekli varsa durumKizlar hamile kaldiktan sonra leke geldimi hic sizde.kahverengi gibi cok acik renk ama tam kahve degil.sizce nedir
Çok şükür gerçekten canımEvet kuzucuğu hissetmeye başladık :) ay çok şükür bugünlere yao damar gibi hissettiklerimiz normalmiş bebişmiş dr dedi
Canım Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah baban iyileşir en kısa zamandaHanımlar hamileliğiniz süresince aldığınız kötü haberler karşısında nasıl güçlü durmayı basardiniz
Babama ilik kanseri teşhisi koyuldu
Bu hafta hastaneye yatirdilar
Çok fazla ağrıları var
Bir anda çöktü dağ gibi adam
Ben günlerdir ağlıyorum perişan haldeyim
Herkes ağlama bebeğin etkilenir diyor ama elimde değil
Babamın acı çektiğini düşündükçe kahroluyorum
Yazık o halde bana moral vermeye çalışıyor
Üzülme kızım torunumu kucağıma almadan bir yere gitmem dedi
Bende sarı gibi geliyor normalmi canım sence ?devamli mi oluyor ? sadece 1 kere mi dikkatinizi cekti . dr ya danismak lazim ilac veriyorlar eger surekli varsa durum
sari akinti beyaz akinti normal diye soylemisti dr um . nadir oluyor ben deBende sarı gibi geliyor normalmi canım sence ?
Dayanılmayacak gibi değil de, 2-3 dakikalık ağrılar . Günde en fazla 5-6 kere oluyorMesela bende şuan var, astım öksürük yaptı öksurmekten kasiklarim ağrıyı iki gündür. Normal hafif ağrılar,dayanilmayacak gibi ağrı olursa doktora gitmek lazim
Az once lavobada farkettim ilk defa oldu.zaten sabah randevum vardevamli mi oluyor ? sadece 1 kere mi dikkatinizi cekti . dr ya danismak lazim ilac veriyorlar eger surekli varsa durum
9 ve 12. Haftada çağırdı, 12 de sanırım ikili testi halletcez, sonra ayda bir çağıracak diye düşünüyorum. Bazıları hem devlete hem özele aynı anda gidiyorlar,iki doktora takip yaptırıyorlar, sık sık bebekten haber alıyorlar, varmı öyle yaptıran burda acaba. Eşime bunu teklif etsem aklımı kaybettigimi düşünür :) vakit ayırmakta zor olur iki doktora git iki farklı tarz falan yorulur insan,
Hanımlar hamileliğiniz süresince aldığınız kötü haberler karşısında nasıl güçlü durmayı basardiniz
Babama ilik kanseri teşhisi koyuldu
Bu hafta hastaneye yatirdilar
Çok fazla ağrıları var
Bir anda çöktü dağ gibi adam
Ben günlerdir ağlıyorum perişan haldeyim
Herkes ağlama bebeğin etkilenir diyor ama elimde değil
Babamın acı çektiğini düşündükçe kahroluyorum
Yazık o halde bana moral vermeye çalışıyor
Üzülme kızım torunumu kucağıma almadan bir yere gitmem dedi
Benimde tüp bebek canım haftalarımızda aynıArkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım 8+2 günlük hamileyim. Kalp atışlarını duydunuz mu ? Ben alttan muayene oldum, doktor 10. Hafta gelin demişti.
5 haftalıkmış seninki daha küçük hemen olmaz belirti canım. Benim 6+3 6 da başlar dediler. Bir de benim midem çok hassastır ben ondan şaşkınım. İnşallah evham yapıyorumdur Yanlız değilsin benim de hiç mide bulantım yok göğsüm hassas var o kadar herkes aynı değil korkma canım
Çok fazla dinletmiyorlar genelde bende kısa dinlemiştim. Bu gittiğimizde biraz daha uzun dinletti. Kalp sesini duymak iyi geliyor insanaDoktorumuz kalp atışını gösterdi ama dinletmedi, çok heycanlıyım, mucizemi yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?