Kızlar 2 li test için ne zaman gideceksiniz?
Normalde 9+3 'ün bugün ama burdaki takvimde 10 haftalık görünüyor simdi tam olarak kaçıncı haftada gitmem lazım?
Doktorun soyler onu cnm sana. Ama daha vakti var 12. Haftada falan yapiyolar

11-14 arası olduğunu biliyorum da ben burdaki takvimi mi kendi takvimimi mi baz alayım onu soruyorum.
Ayın 15 inde randevum var çünkü burdakine göreyse gitmişken yaptırayım dedim

11-14 arası olduğunu biliyorum da ben burdaki takvimi mi kendi takvimimi mi baz alayım onu soruyorum.
Ayın 15 inde randevum var çünkü burdakine göreyse gitmişken yaptırayım dedim
Ultrasyonda ne cikiyosa o cnm.burdaki tahmini dogum tarihine gore

Duruşu nasıldı ki:) gözün aydın canim

Selamlar.. bulantı hallerinden bezdim artık.. sinirlerim çok oynak oldu.. gerginim.. ne zaman bitecek bu durum.. ilk gebeligimde çok rahattım

Arkadaşlar ben bir şey sormaya geldim İzmir'de doğum yapacak arkadaşlar var mı ? Hangi hastane tercih etti acaba ?

Selamlar.. bulantı hallerinden bezdim artık.. sinirlerim çok oynak oldu.. gerginim.. ne zaman bitecek bu durum.. ilk gebeligimde çok rahattım
Canım sorma bende öyleyim sürekli sınırlı ve depresyon halindeyim olmak istemiyorum elimde değil resmen bu kadar olucagini tahmin etmiyodum. Mide bulantilarim hafifledi benimde.

Bende şaşırdım.
Duruşu benziyor dedi.
Bende kız olduğunu düşünüyorum çünkü ilişkiden 3 gün sonra döllenmiş
Hayırlı olsun canım :) doktorlar arti erkenden biliyorlardır bence cinsiyetini de bize kesin söylemiyorlar erken diye :)

Canım sorma bende öyleyim sürekli sınırlı ve depresyon halindeyim olmak istemiyorum elimde değil resmen bu kadar olucagini tahmin etmiyodum. Mide bulantilarim hafifledi benimde.

Belki kusarsam rahatlarım heralde diorum ama şu ana kadar hiç kusmadım.. sadece bulantı midem ağzıma gelio gidio.. ve zaman zaman da değil her zaman.. sanırım ikiz oldukları için değerlerim daha yüksek ve daha fazla etkileniyorum.. zencefil aldım çayını falan yapicam etkisi oluyormus diyorlar.. dozunda kullanmak da önemliymiş tabi.. denicem.. doktor randevum 1 ay sonraydı haftaya aldim doktorla konusma ihtiyacım var..

Yok canım kusuncada rahatlanmıyor. Benimde 5,5-6 haftalıkken başladı hala devam. Senin gibi sürekli bi bulantı hali arada koku duydum mu afedersin kusucak gibi öğürtü oluyor. Şükür yine de yiyorum biraz zorladım mı çıkartıyorum bikaç sefer oldu. Bi yarım saat rahatlıyor gibi oluyosun ama sonra devam aynı durum. Bazen hafifliyor gibi oluyor bulantı bu seferde niye bulanmıyor diye başlıyorum düşünmeye doktorun bi ilaç muhakkak verir benimki yazdı ama çok zorlanmadığım için kullanmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…