Benim normalde öyle bir sıkıntım yokta gidince yine sorucambelki ben ilac kullanmama ragmrn boyle ciktigi icin hepsine bakarak ayarliyor dozunu tsh normal buluyordur digerlerinden birini birazdaha dusurmek istemistir.
Düşük riskin yoksa doktorun yasak demediyse günlük hayatına devam etmelisin.Kizlar sormasi ayip ama cinsel hayatiniza devam ediyo musunuz
Bn ilkini kiz istiyodum ama istedigimin tersi olur kesin erkek olur dedim kizim oldu.bunu da erkek istiyom istedigimin tersi olur kesin diyorum kiz olur diyorum ama erkek olur insallh.ama tabikide en onemlisi saglik ve hayirlisi ne ise o olsun.kizda olsa erkek de olsa onemli degil sagligi yerinde olsun yeter.allhm hepimizin gonlundekini hayrli eyler nasip eder insallh
Benim tüp bebek o yüzden ilk dönemde yasaktı zaten, sonrasında da kanama alanım çıktı o yüzden yasaklandı. 3 aydır ev arkadaşı gibi yaşıyoruzKizlar sormasi ayip ama cinsel hayatiniza devam ediyo musunuz
İnşallah. hayırlısı sağlıkla canım. İlk gebeliğinde nasılsı ?Allah hangisi hayırlı ise onu nasip etsin inşallah canım. Benim de gönlümden saklayamayacağım kız geçiyor. İlk gebeligimden daha farkli hissediyorum bu kez kendimi de nasip . Ama nihayetinde hayırlısını istiyorum elbette.
Tamam canım çok saol :) doktorumlada konuşup ilerleyen dönemlerde kullanırım inşallah :)canım kullanıyorum ama öyle onu kullanınca fark eden bişe olmadı gerek kilo olarak gerek his olarak arkadaşlardan biri kilo yapıyor yazmış ama değişiklik yok canım kan değerlerimde normaldi
Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda birdaha gebe kalam şansı versinBuyuk ultrasonada girdm kalp atisi yok
Kurtaja gidiyorm maalesef
Tiroidm 3. 5 çikmşti alakasi varmidr bilmiyorm
Allah yardımcın olsun canım bidaha böyle şeyler göstermesin inş. Vakti saati gelmedi demek ki rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.Buyuk ultrasonada girdm kalp atisi yok
Buyuk ultrasonada girdm kalp atisi yok
İnşallah. hayırlısı sağlıkla canım. İlk gebeliğinde nasılsı ?
Canım benim doktorum 00lp0p00p0Kizlar sormasi ayip ama cinsel hayatiniza devam ediyo musunuz
Benim doktorum.iki kızında da ilk 3 ay ve son 3 ay cinsel ilişki yasak demişti.yani bütün hastalarına öyle diyor.Kizlar sormasi ayip ama cinsel hayatiniza devam ediyo musunuz
Buyuk ultrasonada girdm kalp atisi yok
Cok uzuldm cnm gecmis olsun allhm bidaha yasatmasin.sabirli ol sendeBuyuk ultrasonada girdm kalp atisi yok
Çok geçmiş olsun cnm önü düşünme hiç bilemeyiz.Allahin takdiri hayırlısı buymuş.saglikli olmayan bebeklerde genellikle bu oluyor.bende yaşadım çünkü tam bu haftada gittiğimde bende kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj oldum.insallah en kısa sürede Allah sağlıklarını nasip edicek sana ve kucağına alcaksın.Buyuk ultrasonada girdm kalp atisi yok
Ikili teste ne kadar dediler bende haftaya yaptiracagim doktorumun özel muayenehanesi var ense kalinligina bakicaz dedi ama bu farkli sanirim.. benimkide haftaya gorunebilir erkekse dedi bakalim hayirlisi saglikli olsunlar..:)Kızlar selam nasılsınız? cok sık giremiyorum ama bazı bilgiler paylaşmak istedim ben ucundan mayıs annesi olacagımdan azıcık önce gidiyor sizden :) 12. Haftamın son günü icin ikili teste randevu aldım fiyatlar biraz ucuk gibi haberiniz olsun. Buarada gribim ortakulak iltihabı yasıyorum ve ilac icemiyorum acile de gittim en fazla agrı kesici serum takabiliyorlar aklınızda olsun kendinize dikkat edin hasta olmayın :) bir dee vajinal ultrasonla baktı doktorum daha net görünüyor ya orada o yüzden bir cıkıntı gördük:)) erkek yüksek ihtimalle dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?