Benim yaş 25 Ağustos ayı :) merak ettim :))Ya kizlar bende bir takvim var ama yani sebepte mak istemem mardinden geldi baya bi yuzyillik birsey yani yasinizi ve hangi ay hamile kaldiginizi soyleyin bakim bi bakalim dogrumu cikicak.cin takvimi rus takvimi gibi degil
1 ay sonra falan anlariz gercek olup olmadiginiSeninde erkek bende cok merak ettim gercekmi diye.esimin arkadasinin karisida takvime gore kalmis tutmuss
Yaş 21 ağustos.Ya kizlar bende bir takvim var ama yani sebepte mak istemem mardinden geldi baya bi yuzyillik birsey yani yasinizi ve hangi ay hamile kaldiginizi soyleyin bakim bi bakalim dogrumu cikicak.cin takvimi rus takvimi gibi degil
Bende erkek hissediyorum nedense :) ama kız bebek belirtileri taşıyor gibiyim durum karısık :) dediğin gibi sağlıkla gelsinler de :)
Bende bakayım canım akşam birde bebeğin tipine bakıp mesela kız ama erkeğe benziyorsa bunun arkası erkek yada erkek olup kız gibi güzelse bunun arkadı erkek derler ya:) Bu bende tuttu kızım bebekken erkek zanneden çoktu arkası erkek bunun derlerdi oğlum oldu oğlumda bebekden ziyade büyük adam tipi vardı arkadı erkek dediler bakalım çıkacak mı:))Kızlar cinsiyetle ilgili şöyle birşey duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
2.-3. gebeliği olanlar bakabilirler buna.
Çocuğun göbek deliği yukarıya bakıyorsa kız, aşağıya bakıyorsa erkek.
Özellikle 3. hamile olanlar diğer çocuklarının deliğine bakarak varsayımın doğruluğunu ölçebiliriz..
Mesela sen canımkarapisso
Benim de oğlumu çok kıza benzetiyorlar. Dışarda sürekli kız zannediyorlar. Erkek diyince çok şaşırıyorlar.İnşallah canım önemli olan o zaten bakalım hislerimiz dığru çıkacak mı:))
Bende bakayım canım akşam birde bebeğin tipine bakıp mesela kız ama erkeğe benziyorsa bunun arkası erkek yada erkek olup kız gibi güzelse bunun arkadı erkek derler ya:) Bu bende tuttu kızım bebekken erkek zanneden çoktu arkası erkek bunun derlerdi oğlum oldu oğlumda bebekden ziyade büyük adam tipi vardı arkadı erkek dediler bakalım çıkacak mı:))
Cinsiyet tercihim yok nedense hamile kalmadan önce acayip kız istiyordum hayaller kuruyordum adı bile hazırdı. Ama bebek olunca cinsiyet merakım bile kalmadı ilginç ama cidden ikiside bana uyar modundayım :) eşya bakarken mesela unısex renklere bakıyorum hep pembe ve maviyi tek olarak hiç sevmem çünkü belkide ondandır merak etmeyişim :)Baktım kuzum ama ya anlamadım yada göremedim. Benimde yüzüm gözüm soldu ama ben erkek hissediyorum :) Birde kontrole gittiğimizde resmen oynuyordu hareketliydi herkes erkektir dedi :) hayırlısı olsun inş.
CANIM ben de olmadı ama annemle yengem der erkekse öyle oluyormuş korkma sakın:)Kızlar karnı karıncalanan var mı? Dün akşam karnım fena karıncalandı nette okudum bebek hareket etmesi falan yazıyordu uzandım elimi koydum bişeyler oynuyodu. Haftam çok küçük değil mi bunun için kimse bu haftalarda hissetmemiş çok tedirginim anormal birşeyler mi oluyor yoksa
Bende karıncalanma değilde tık tık atar gibi orda bir şey gezer gibi hissediyorum arada :) Uzun süreli ağrı kanama yoksa kötü birşey yoktur canım. BEnde arada telaşlanıyorum sonra kendimi ferahlatmaya çalışıyorum gerçekten çok hassas dönemmiş hamilelik :)Kızlar karnı karıncalanan var mı? Dün akşam karnım fena karıncalandı nette okudum bebek hareket etmesi falan yazıyordu uzandım elimi koydum bişeyler oynuyodu. Haftam çok küçük değil mi bunun için kimse bu haftalarda hissetmemiş çok tedirginim anormal birşeyler mi oluyor yoksa
İnşallah canım, güzel haberlerle gel. Sağlıklı olsunlar da. Bende haftaya gideceğim , hafta bitimine doğru gideyim diyorum belki cinsiyet için bir şey der, ama bir taraftan da bekleyemiyorum :) Birde o son halini gördüğümden beri çok özlüyorum
Senin kiz gozukuyor cnm
İlk kez duydum minicik bişey kipirdiyo mucize resmen,CANIM ben de olmadı ama annemle yengem der erkekse öyle oluyormuş korkma sakın:)
Nette okuduklarıma göre çok tedirgin oluyorum bu haftalarda hissetmek imkansız diyolar benim göbeğim bile çıktı hafifCANIM ben de olmadı ama annemle yengem der erkekse öyle oluyormuş korkma sakın:)
yengem de hamile şimdi diyor ki benimki hep 2. ayımda göz seyirmesi olur ya onun gibi atar der sende var mı dedi ben hayır dedim ondan duymuştumNette okuduklarıma göre çok tedirgin oluyorum bu haftalarda hissetmek imkansız diyolar benim göbeğim bile çıktı hafif
Canım ağrım kanamam yok elhamdulillah yerleşme bile yaşamadım. İşte tekme değil ama sık sık kalp atar gibi hareketlenme var içimde bazende tek bir tarafa geriliyor çok kaşınıyor karnım bugünlerdeBende karıncalanma değilde tık tık atar gibi orda bir şey gezer gibi hissediyorum arada :) Uzun süreli ağrı kanama yoksa kötü birşey yoktur canım. BEnde arada telaşlanıyorum sonra kendimi ferahlatmaya çalışıyorum gerçekten çok hassas dönemmiş hamilelik :)
Cinsiyet tercihim yok nedense hamile kalmadan önce acayip kız istiyordum hayaller kuruyordum adı bile hazırdı. Ama bebek olunca cinsiyet merakım bile kalmadı ilginç ama cidden ikiside bana uyar modundayım :) eşya bakarken mesela unısex renklere bakıyorum hep pembe ve maviyi tek olarak hiç sevmem çünkü belkide ondandır merak etmeyişim :)
Maşallah canım :) Artık kendilerini yavaştan hissettiriyorlar yaCanım ağrım kanamam yok elhamdulillah yerleşme bile yaşamadım. İşte tekme değil ama sık sık kalp atar gibi hareketlenme var içimde bazende tek bir tarafa geriliyor çok kaşınıyor karnım bugünlerde
İlk istenen kan değerlerin ve idrar testlerinse canım evet sağlık ocagı yapıyor. Sbah ve ya gün veriyorlar sana canım :)Arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum belki önceki sayfalarda yazılmıştır ama okumadım bu hamilelikte ilk istenen kan testlerini sağlık ocağı yapıyor mu çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?