- 11 Ağustos 2017
- 190
- 80
- 18
- 34
Çok teşekkür ederim saolunİlk istenen kan değerlerin ve idrar testlerinse canım evet sağlık ocagı yapıyor. Sbah ve ya gün veriyorlar sana canım :)
Oğluma 11 haftalık hamileyken sırtüstü uzanır elimi karnımda gezdirince nabız atması gibi birşey hissederdim. Diğer hareketlilikler rahim hareketliliği..Canım ağrım kanamam yok elhamdulillah yerleşme bile yaşamadım. İşte tekme değil ama sık sık kalp atar gibi hareketlenme var içimde bazende tek bir tarafa geriliyor çok kaşınıyor karnım bugünlerde
ahaha :) aynı benm gibi canım. annemi özledim diyorum açıyorum videoaya bakıyorum :)Bende acaba napiyo nasıl diye merak ediyorum,bazen açıp videoda izliyorum hareketlerini özlem gönderiyorum:)
Kuzu nette bir şey araştırma boş ver. doğru varsa çook yanlışta var. Allahın izniyle iyiler ve hayırlısıyla kucağımıza alacağız. Öyle düşün kötü şeyler düşünmeNette okuduklarıma göre çok tedirgin oluyorum bu haftalarda hissetmek imkansız diyolar benim göbeğim bile çıktı hafif
Hangisi hayırlı evlat olacaksa o olsun inşallah kız bebekler daha cana yakın geliyor dimi :)Seninle aynı duyguyu yaşıyoruz,kız delisiyim,ama hamile kalınca ikiside uyar kafasında yine:)
Bizim günlük rutinimize görede değişiyor olabilir canım ben yorulunca daha çok hissediyorumMaşallah canım :) Artık kendilerini yavaştan hissettiriyorlar yaama kaşıntıyı ilk defa duydum. Ben hep sol tarafta durduğunu hissediyorum. Şöyle oluyor bende de iki gün haraket hissediyorum diğer iki gün pek birşey hissetmiyorum niye bilmiyorum.
Bende tam onu araştırıyordum şimdi biran önce almam lazım çatlamak istemiyorumOğluma 11 haftalık hamileyken sırtüstü uzanır elimi karnımda gezdirince nabız atması gibi birşey hissederdim. Diğer hareketlilikler rahim hareketliliği..
Göbeğin kaşınması göbeğin büyümesi anlamına gelir çatlamaması için yağlara başlayabilirsin..
Çoğunu kkda açılan konulardan okudum aslında. Çok şükür iyiler onlar iyi olsun yeterkiKuzu nette bir şey araştırma boş ver. doğru varsa çook yanlışta var. Allahın izniyle iyiler ve hayırlısıyla kucağımıza alacağız. Öyle düşün kötü şeyler düşünme
Canım gözün aydın. Benimde bulantılarım o haftalarda başlamıştı hap verdi doktor hiç almadım, taa ki geçen haftaya kadar. Kusma yok ama çok kötü yaptı beni. Bir daha ki kontrolün ne zaman canım ?bugun 8 +6 da kontrole gittim . inanilmaz bi mide bulantim vardi . bebisimi duyunca hicbir seyim kalmadi :) bi dahaki kontrolde ikili test yapilacakmis . mide bulantisi icin metpamid verdi ama gerekmedikce kullanmayacagim sanirim
Burada tanıştığım çoğu arkadaşım buraya girmeyi bıraktı. Burada ki konulardan etkileniyorlarmış. Malum bu aralar hassaslaştık birde bebişlerimiz söz konusuÇoğunu kkda açılan konulardan okudum aslında. Çok şükür iyiler onlar iyi olsun yeterki
Hangisi hayırlı evlat olacaksa o olsun inşallah kız bebekler daha cana yakın geliyor dimi :)
Olabilir canım :)Bizim günlük rutinimize görede değişiyor olabilir canım ben yorulunca daha çok hissediyorum
Temmuz erkek agustos kizYa banada bakabilirmisin müsaitsen :) yas 23 Ağustos yada Temmuz ayında hamile kaldım :)
İyi ayada bakabilirmisin ?
Erkek cnmBenim yaş 25 Ağustos ayı :) merak ettim :))
Nisanda hamile kalan arkadasin.kiz gozukuyorYaş 21 ağustos.
Birde yaş 22 ağustosa baksan.
Cinsiyeti kesin belli olan arkadaşım var onada bakabilir misin yaş 28 nisanda hamile kaldı
yani tskvime bakip diyorum.cnm bakalim gercek mi degil mi 1.2 haftaya anliyicaz tesaduf herkeze tutmus mu yoksa gercek mi gorucez.Canım herkese erkek dedin :) acep erkekmi
Demekki yanlış doktor %99 erkek dedi.Nisanda hamile kalan arkadasin.kiz gozukuyor
21 agustos kiz 22 agustos erkek
Benim neredeyse iki hafta sürdü. Başından beri progestan kullanıyorum.Kızlar dün. Brz kahverengi akıntım olunca doktora gittim bir sorun yok dedi canlı kalp atışı var 8+5 ama progesteron başladı .bgn kullandım fitil şeklinde aynı durumda olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?