Ohhh super oldu haydiii bakalimm.takvimi bizzz curutucezzz.okadar stipp tuttular kiii.Demekki yanlış doktor %99 erkek dedi.
Valla erkek yani yaşıda doğru söyledim tabi kendide bilmiyor net olarak.Ohhh super oldu haydiii bakalimm.takvimi bizzz curutucezzz.okadar stipp tuttular kiii.
O erkek burdadaValla erkek yani yaşıda doğru söyledim tabi kendide bilmiyor net olarak.
22 yaşında şubatta hamile kalan arkadaşımında erkek. Onda ne çıkıyor acaba
Yasini mi bilmiyor ayinimi net bilmiyor cnmO erkek burdada
Şüpheli o zaman:))O erkek burdada
YaşınıYasini mi bilmiyor ayinimi net bilmiyor cnm
27 yasindaysa eger erkek gozukuyor nisan ayiŞüpheli o zaman:))
Sağlıklı hayırlı olsunlarda bizim ilk cinsiyet farketmiyor.
Baska var mi hamile arkadasin onlarada bakalim27 yasindaysa eger erkek gozukuyor nisan ayi
Kızlar cinsiyetle ilgili şöyle birşey duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
2.-3. gebeliği olanlar bakabilirler buna.
Çocuğun göbek deliği yukarıya bakıyorsa kız, aşağıya bakıyorsa erkek.
Özellikle 3. hamile olanlar diğer çocuklarının deliğine bakarak varsayımın doğruluğunu ölçebiliriz..
Mesela sen canımkarapisso
benimde aynısı. erkek diyor. amannn hayırlısıyla sağlıklı kız olursa çooook mutlu olurum.Benimde yaş 30 Hamile kaldığım ay Ağustos :)
Kızlar dün. Brz kahverengi akıntım olunca doktora gittim bir sorun yok dedi canlı kalp atışı var 8+5 ama progesteron başladı .bgn kullandım fitil şeklinde aynı durumda olan varmi
Hepimiz oğlan anası mi olcaz acep:)yani tskvime bakip diyorum.cnm bakalim gercek mi degil mi 1.2 haftaya anliyicaz tesaduf herkeze tutmus mu yoksa gercek mi gorucez.
Gecmis olsun cnm.kontrollerini guzel yaptin mi ihmal etmedin mi bir sorun yok canim.senelerdir bende hasimstoluyum.uzulme ilaclarini aldin mi birsey olmaz
Geçmiş olsun canım. Normal değerlerde kalır hep umarım canım.
Tşkler canimmGeçmiş olsun canım :)
Haklılar vallahi benim burdan bir arkadaşım ciddi banada psikolojisini bozdu bdv ile. Bende kkdan araştırma yapmayayım bari. Çalışırken zaten sadece bu konuya bakabiliyorum kuzumBurada tanıştığım çoğu arkadaşım buraya girmeyi bıraktı. Burada ki konulardan etkileniyorlarmış. Malum bu aralar hassaslaştık birde bebişlerimiz söz konusu
Yaşım 29Yasini mi bilmiyor ayinimi net bilmiyor cnm
Kızlar dün. Brz kahverengi akıntım olunca doktora gittim bir sorun yok dedi canlı kalp atışı var 8+5 ama progesteron başladı .bgn kullandım fitil şeklinde aynı durumda olan varmi
İnşallah içinden geçen olur kuzum benim içimden gerçekten birşey geçmiyor kendi belirtilerime göre kız gibi geliyor ama içime doğan birşey yok sadece evlendiğim gün abim senin kızın olacak içime doğdu demişti geçen gecede rüyamda koyun gördüm kız bebek demekmiş. Aşerme konusunda hala iştahım yok sadece birkere sigara böreği istemişti canım bir kerede mandalina çekmiştiAy evet ya ben bayılırım kızlara,yeğenim var hiç yanimdan gitmesin isterim o derece:) ama erkek gibi hissediyorum niyeyse, bir arkadaşım ben tatlı yiyodum kız oldu dedi, o öyle deyince erkek demekki ben ekşi yiyorum dedim. Sen ne hissediyorsun canim
İnşallah içinden geçen olur kuzum benim içimden gerçekten birşey geçmiyor kendi belirtilerime göre kız gibi geliyor ama içime doğan birşey yok sadece evlendiğim gün abim senin kızın olacak içime doğdu demişti geçen gecede rüyamda koyun gördüm kız bebek demekmiş. Aşerme konusunda hala iştahım yok sadece birkere sigara böreği istemişti canım bir kerede mandalina çekmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?