Ben ilaç kullanıyorum artık kusmuyorum ama bulantı azalmaya başladı yavaştan doktorda artık azalarak bitmesi lazım dedi azıcık daha sabret balım en yoğun haftayı geride bıraktık çünkü. O ekşi tatlı benim çevreme hiç uymadığından umut vermim ama inşallah bir cimcimen vardır

Haftaya eşine videoya çektir bol bol izlersin ben hep çektirdim izliyorum :)
Bak az önce de şu videoya denk geldim

Kızlar şu kanama alanlarını ben aklımdan çıkaramıyorum. Üstelik ilk gittiğime göre büyümüşler de sanırım bugün bi önceki ultrason görüntüsüne bakarken farkettim. Doktorum kanama olmadiktan sonra korkmamam gerektiğini söyledi ama kese bebek büyüdükçe sorun olur mu ki. Bir sonraki kontrolüm 23 ekimde o gün ayrıntılıya gidicem zaten. İçim içimi yiyor ama sürekli aklım kuzuda

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Benim hersey sıradan artık hareketini hissetmek, karnımın cıkmasını istiyorum hafif göbeğim şişti ama kilo da olabilir :)

yok mu etrafta ev yemekleri satan bir yer

Ay inşallah bakalım, sen tam olarak kactasin canim

Haftaya eşine videoya çektir bol bol izlersin ben hep çektirdim izliyorum :)
Bak az önce de şu videoya denk geldim
. Ay canım videoyu kaç kere izledim anlatamam sana okadar güzel ki maşallah ya sevincine ortak oldum benim bir buçuk hafta küçük seninkinden ve .şimdi hemen büyüyüp hareketledini görmek istedim ya Allah herkese yaşatsın bu duyguları ya

Siparişi verdim dayanamadım gelsin diye bekliyorum, beyaz atlı prens bekler gibi:)
Ya .okdr çok benzeyen yönümüz cikti ki seninle .hele o bulantılar konusunda bide sarma .. benimde sadece sarma çekti ve yaptıracak kimsem yok .çünkü . Annem de. Kaynanamda başka şehirlerde hazır aldırdım. Az da olsa yedim ama yedikten. Sonra o bulanti. Hiç bitmiyor

Ay inşallah bakalım, sen tam olarak kactasin canim
Benim şuan 10+3 canım randevum haftaya ama ben 30unda gitmeyi düşünüyorum 13+0 oluyor sence geç kalmış olur muyum ikili test vs için yoksa haftaya mı gideyim

Ay evet çok benzer belirtilerimiz, iki porsiyon sarma yedim az önce varya oturdum ağladım sonra, hamile olup canı isteyip alıp yiyemeyenleri düşündüm oturdum ağladım öyle olanlara dua ettim.esim de şaşırdı sana noluyo diyo. Hakkaten oruç tutarsın canım yemek ister ya,o istek asermenin yanında hicbisey değilmiş ya,yemezsen ölecek gibi hissediyorsun, bakalım ikimizdede aynı cinsiyetmi olacak:) en azından bir tezi onaylamış yada çürütmus oluruz

Benim şuan 10+3 canım randevum haftaya ama ben 30unda gitmeyi düşünüyorum 13+0 oluyor sence geç kalmış olur muyum ikili test vs için yoksa haftaya mı gideyim
Benimde 10+6 tüm ben.11+3 de gitmiş olcam. , doktor pazartesi çağırdı,15 gün kontrol surem vardı ücret ödeme birdaha 12. Hafta içinde oluyorsun testi de yapalım dedi.
14 e kadar yapiliyomus, ama bir an önce bebeği görmek istiyorum, napiyo merak ediyorum,benimde gitmek işime geldi :)
Sen bekleyebiliyosan 13. Hafta icindede gidebilirsin canım, ben hem kontrol sürme denk geldim ücret vermicem diye hemde çok merak ettigimden gitcem
Randevum haftaya demişsin şimdi farkettim,haftaya git o halde :) hemen görürsün yavruyu

kızlar benim doktorumda bir ay sonra gel dedi. bulantılar beni mahvetti, inanılmaz birşey Allahım geçsin bitsin nolur Rabbim . ama meleğim iyi olsunda diyorum sonra. bide nasıl bişey acaba çok merak ediyorum. büyümüş mü annesinin tontişi, hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum. öpüyorum sizleri şeker annişler.

Dayanabilirsem 30u beklicemde kesin dayanamam :) haftaya cumartesi giderim şikayetlerim geçmezse. Tam bugün bulantı azaldı derken son bi saatte kaç kere kustum başım çatlıyor şuan

Kızlar ya bu ağızda ki tat nasıl geçecek sanki şekerli tuhaf bir şey yemişim bazende acımsı bir tat.
Naneli sakız çiğniyorum geçiyor tekrar başlıyor

Dayanabilirsem 30u beklicemde kesin dayanamam :) haftaya cumartesi giderim şikayetlerim geçmezse. Tam bugün bulantı azaldı derken son bi saatte kaç kere kustum başım çatlıyor şuan

Ben ilaç içiyorum hergun ona rağmen akşama doğru başlıyor bulantı,icmesem okulda mahfolurdum, kusmaya başlayınca ilaca başladım , ama gecicek en fazla 4 hafta daha

Kızlar ya bu ağızda ki tat nasıl geçecek sanki şekerli tuhaf bir şey yemişim bazende acımsı bir tat.
Naneli sakız çiğniyorum geçiyor tekrar başlıyor

O tat geçmez benim arkadaş 4 ay öyle tatlar çekti sürekli bastırmak için bişey yiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…