Ben ilaç kullanıyorum artık kusmuyorum ama bulantı azalmaya başladı yavaştan doktorda artık azalarak bitmesi lazım dedi azıcık daha sabret balım en yoğun haftayı geride bıraktık çünkü. O ekşi tatlı benim çevreme hiç uymadığından umut vermim ama inşallah bir cimcimen vardırAmin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin, canım neler çekiyor neler,yaprak sarma, havuç tarator, kısır vs hep böyle şeyler çekiyor dün sarma aradık bulamadık ya annemede söylemek istemiyorum yorucu diye ama çıldırıyorum sarma içingerçi yiyince midem bulanıyor yemek yemek midemi berbat ediyo bulantim artiyo
Haftaya eşine videoya çektir bol bol izlersin ben hep çektirdim izliyorum :)Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin, canım neler çekiyor neler,yaprak sarma, havuç tarator, kısır vs hep böyle şeyler çekiyor dün sarma aradık bulamadık ya annemede söylemek istemiyorum yorucu diye ama çıldırıyorum sarma içingerçi yiyince midem bulanıyor yemek yemek midemi berbat ediyo bulantim artiyo
yok mu etrafta ev yemekleri satan bir yerAmin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin, canım neler çekiyor neler,yaprak sarma, havuç tarator, kısır vs hep böyle şeyler çekiyor dün sarma aradık bulamadık ya annemede söylemek istemiyorum yorucu diye ama çıldırıyorum sarma içingerçi yiyince midem bulanıyor yemek yemek midemi berbat ediyo bulantim artiyo
Ben ilaç kullanıyorum artık kusmuyorum ama bulantı azalmaya başladı yavaştan doktorda artık azalarak bitmesi lazım dedi azıcık daha sabret balım en yoğun haftayı geride bıraktık çünkü. O ekşi tatlı benim çevreme hiç uymadığından umut vermim ama inşallah bir cimcimen vardır
yok mu etrafta ev yemekleri satan bir yer
Videoyu hep çekiyoruz,haftaya da çekip nub a bakcam:)Haftaya eşine videoya çektir bol bol izlersin ben hep çektirdim izliyorum :)
Bak az önce de şu videoya denk geldim
. Ay canım videoyu kaç kere izledim anlatamam sana okadar güzel ki maşallah ya sevincine ortak oldum benim bir buçuk hafta küçük seninkinden ve .şimdi hemen büyüyüp hareketledini görmek istedim ya Allah herkese yaşatsın bu duyguları yaHaftaya eşine videoya çektir bol bol izlersin ben hep çektirdim izliyorum :)
Bak az önce de şu videoya denk geldim
Ya .okdr çok benzeyen yönümüz cikti ki seninle .hele o bulantılar konusunda bide sarma .. benimde sadece sarma çekti ve yaptıracak kimsem yok .çünkü . Annem de. Kaynanamda başka şehirlerde hazır aldırdım. Az da olsa yedim ama yedikten. Sonra o bulanti. Hiç bitmiyorSiparişi verdim dayanamadım gelsin diye bekliyorum, beyaz atlı prens bekler gibi:)
Kız muhakkak bi yere bakıyordur iyi bak :))
Benim şuan 10+3 canım randevum haftaya ama ben 30unda gitmeyi düşünüyorum 13+0 oluyor sence geç kalmış olur muyum ikili test vs için yoksa haftaya mı gideyimAy inşallah bakalım, sen tam olarak kactasin canim
Ya .okdr çok benzeyen yönümüz cikti ki seninle .hele o bulantılar konusunda bide sarma .. benimde sadece sarma çekti ve yaptıracak kimsem yok .çünkü . Annem de. Kaynanamda başka şehirlerde hazır aldırdım. Az da olsa yedim ama yedikten. Sonra o bulanti. Hiç bitmiyor
Benimde 10+6 tüm ben.11+3 de gitmiş olcam. , doktor pazartesi çağırdı,15 gün kontrol surem vardı ücret ödeme birdaha 12. Hafta içinde oluyorsun testi de yapalım dedi.Benim şuan 10+3 canım randevum haftaya ama ben 30unda gitmeyi düşünüyorum 13+0 oluyor sence geç kalmış olur muyum ikili test vs için yoksa haftaya mı gideyim
kız oğlum çok zayıf göbek deliği dışa dönük . kızım tombik göbüşlü göbüş deliği içe gömülmüşKız muhakkak bi yere bakıyordur iyi bak :))
Dayanabilirsem 30u beklicemde kesin dayanamam :) haftaya cumartesi giderim şikayetlerim geçmezse. Tam bugün bulantı azaldı derken son bi saatte kaç kere kustum başım çatlıyor şuanBenimde 10+6 tüm ben.11+3 de gitmiş olcam. , doktor pazartesi çağırdı,15 gün kontrol surem vardı ücret ödeme birdaha 12. Hafta içinde oluyorsun testi de yapalım dedi.
14 e kadar yapiliyomus, ama bir an önce bebeği görmek istiyorum, napiyo merak ediyorum,benimde gitmek işime geldi :)
Sen bekleyebiliyosan 13. Hafta icindede gidebilirsin canım, ben hem kontrol sürme denk geldim ücret vermicem diye hemde çok merak ettigimden gitcem
Randevum haftaya demişsin şimdi farkettim,haftaya git o halde :) hemen görürsün yavruyu
Dayanabilirsem 30u beklicemde kesin dayanamam :) haftaya cumartesi giderim şikayetlerim geçmezse. Tam bugün bulantı azaldı derken son bi saatte kaç kere kustum başım çatlıyor şuan
Kızlar ya bu ağızda ki tat nasıl geçeceksanki şekerli tuhaf bir şey yemişim bazende acımsı bir tat.
Naneli sakız çiğniyorum geçiyor tekrar başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?