İlki dış gebelikti. Evet evi kirleten yok ama ev çok çabuk toz oluyor ve öyle olunca uyuyamıyorum bende. İnşaallah bir şey olmamıştır.Allah'ın izniyle bir şey olmamıştır inşallah. Naçizane bi tavsiyede bulunayım sana..anladığım kadarıyla ilki düşük bu 2.gebeliğin. henüz evi dağıtan bozan yok. En fazla 3-4 hafta daha dişini şık! Sonrasında evini kırklarsın! Allah tan gelen kabulümüzdür ama keşke şöyle yapmasaydım pişmanlığı kabul edilemiyor iştedemem o ki..yat aşa uzat ayaklarını! Sonrasını sonra düşünürsün
Canım benim .hala çok kötü önceden gündüz oluyor gece rahattı şimdi gecede çok bulanıyor ben ilaçta yutamiyorum bide yoksa doktor dramamine verdiCanım midem nasıl, benim bugün nerdeyse hiç bulantim olmadı, aşırı yorgunluk halsizlik başladı, dün mide bulantisindan oluyodum hap bile içmiştir banamisin demedi.bugun bulantı çok çok az hafif geldi gitti, sanırım azalıyor ,sende durum ne
senin mesajını gördüm hemen girdim siteye. erkek ömer demissin ya benim de tek tercihim o erkek olursaBende de ara ara minik hareketlilik oluyor canım.
Erkek adı Ömer
Kız adı Elif - Asya- Yaren seçenekler arasında..
Canım benim .hala çok kötü önceden gündüz oluyor gece rahattı şimdi gecede çok bulanıyor ben ilaçta yutamiyorum bide yoksa doktor dramamine verdi
Canm onun tadı çok acı ya ağzına alır almaz kusuyorumBen 3. Dramamine yı bugün aldım o da olmasa yemek yiyemiyorum en azından günde bir öğün yiyorum onla
ekledim canım hoşgeldinP Pembissanne beni de listeye ekler misin :)
İstanbul-Yaş 28-158-56-İlk-07.05.2018- kese 4+5 - kalp atışı 6+5
düzenledim canım benimde ultrasonda 3 gün geriden geliyor geç döllenme galib hatta devletteki uultrasona göre 1 hafta geri çıkıyoCanım bu arada benim ilk sayfadaki bilgimi düzenler misin
Son adet tarihim 8 Ağustos
Tahmini doğum 15 Mayıs
Kese 5+3
Kalp atışı 6+2
Gerçekten duyuluyor mu?günaydın arkadaşlaar hepimiz için hayırlı mutlu bir gün olsun inşallah.. ben ilk bebeğimde angeltalk bebek kalp atışları dinleme cihazı kullanıyordum ama kaçıncı haftadan itibaren duydum hatırkamıyorum bunda da deneyeceğim sanırım 12. haftadan sonra net duyuluyo
duyuluyor tabi kıızGerçekten duyuluyor mu?
Ya şuan çok mutlu oldum meğer yapmışlar almayı düşünüyorum valla.duyuluyor tabi kıızben kızımda kullanmıstım
Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah.. Benim abimin adı Ömer. O yüzden ayrı bir yeri var bende..senin mesajını gördüm hemen girdim siteye. erkek ömer demissin ya benim de tek tercihim o erkek olursakız ismi hiç düşünmedim. bi kızım var onda da boyleydim. son anda karar vermiştik adına. erkek çocuğu demek eşittir ömer demek benim için.
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin..Günaydın.. Bugün ikili testim var dua edin arkadaşlar inşallah herşey yolundadır
Benim de sata göre öyle. Geç döllenme olmuş. Oğlumda 15 gün geç döllenmeydi. Bat günü hamile kalmışım:)düzenledim canım benimde ultrasonda 3 gün geriden geliyor geç döllenme galib hatta devletteki uultrasona göre 1 hafta geri çıkıyo
Günaydın. Güzel haberlerle gel canımmmmm.Günaydın.. Bugün ikili testim var dua edin arkadaşlar inşallah herşey yolundadır
Yok olmaz inşallah canım.Kızlar Günaydın. az önce dalgınlığıma geldi merdivenlerden hızla 2 şer 2 şer çıktım. sonra dank etti. bayagı yordum o an kendimi
bir şey olmaz dimi
Ya ilk defa yaptım. Bir de benim çok azda olsa kanama alanım vardı yorma kendini diyordu doktor. Şimdi canım skıldıYok olmaz inşallah canım.
Ama dikkatli olmak lazım. Bende unutup ters hareketler yapıyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?