Maşallah canım gözün aydın :) Bende dayanamazsam yarın gidicem.Bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda. Miniğim bize el salladı.çok güzel bir şey ya
Allah a çok şükür.
Lekeler içinde iğneye ilaca devam dedi.
İdrar yolunda iltihap var galiba dedim. Tahlil verdim ve böbrek için ultrasona girecem onu bekliyoruz.
Hadi gözünaydın canım.Bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda. Miniğim bize el salladı.çok güzel bir şey ya
Allah a çok şükür.
Lekeler içinde iğneye ilaca devam dedi.
İdrar yolunda iltihap var galiba dedim. Tahlil verdim ve böbrek için ultrasona girecem onu bekliyoruz.
Sıkma canını Allaha emanetler birşey olmaz inşallah..Ya ilk defa yaptım. Bir de benim çok azda olsa kanama alanım vardı yorma kendini diyordu doktor. Şimdi canım skıldı
Sağ ol canım destek olduğun için. Allah hepimizin bebeklerini korusunSıkma canını Allaha emanetler birşey olmaz inşallah..
Amin inşallah..Sağ ol canım destek olduğun için. Allah hepimizin bebeklerini korusun
Valla bende uğraşıyorum ama buradayım :) Sen nerede oturuyorsun cnm?Amin inşallah..
Bu topik ne kadar sessiz ya herkes mide bulantısıyla savaşıyo galiba.. :))
Benimde çok mide bulantılarim var ama burda biseleri okuyunca biraz unutuyorum ama dediğin gibi biraz sessiz çok az kişi yaziypr:)Amin inşallah..
Bu topik ne kadar sessiz ya herkes mide bulantısıyla savaşıyo galiba.. :))
Ben buna çok mutlu oldumduyuluyor tabi kıızben kızımda kullanmıstım
Bu bulantılar ne zaman geçecek ? Bende bulantıdan çok ne yesem midem ekşiyorBenimde çok mide bulantılarim var ama burda biseleri okuyunca biraz unutuyorum ama dediğin gibi biraz sessiz çok az kişi yaziypr:)
Oğlum olursa selim kız olursa mevsim derin olacak inşallah kızı ben oğlanı eşim seçtiRabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah.. Benim abimin adı Ömer. O yüzden ayrı bir yeri var bende..
Bursada sen?Valla bende uğraşıyorum ama buradayım :) Sen nerede oturuyorsun cnm?
İstanbulBursada sen?
Daha önce 2015 Aralık annelerindeydim. Sayfalar uçuyordu resmen takip etmekte zorlanıyordum:))Benimde çok mide bulantılarim var ama burda biseleri okuyunca biraz unutuyorum ama dediğin gibi biraz sessiz çok az kişi yaziypr:)
İkiside çok güzel canım. Ben tek isim taraftarıyım. Kız ismini netleştiremedimOğlum olursa selim kız olursa mevsim derin olacak inşallah kızı ben oğlanı eşim seçti
Eskiden ikiz öğrencilerim vardı. Biri kız biri erkek. İsimleri Yaren ile Yarkın dı. Çok severdim onları. Yaren soyadımızla çok uyumlu o yüzden hoşuma gidiyor:))KEVOK bende yaren ismini düşünüyorum kız olursa :)
Benim bulantılar geçti ama dün akşam kendini gösterdi mide bulantısı.arada oluyor gidiyor :)
Yakınmışız:) 1 yıldır Bursadayız. Yeni geldik. İlk çocuk mu?İstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?