Benim de bir oğlum var. Banada kız gibi geliyor. Belirtiler farklı. Ama belirtiler yanıltıcı olabiliyormuş.merhaba arkadaşlar , 8+3 ikinci gebeliğim 5,5 yaşında bir oğlum var. Kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor bana tüm belirtiler oğlumun hamileliğiyle aynı sizler ne hissediyorsunuz ?
Merhaba canım hayırlı olsun. Belirtilerin neler ?merhaba arkadaşlar , 8+3 ikinci gebeliğim 5,5 yaşında bir oğlum var. Kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor bana tüm belirtiler oğlumun hamileliğiyle aynı sizler ne hissediyorsunuz ?
Sağol :))Hadi gözünaydın canım.
Ne kadarlık olmuş bebek.
İnşallah diğer tahlillerden de iyi haberler alırsın..
Ben şu aralar acayip yorgunum bel ağrılarıda var bende erkek olduğunu hissediyorum sanki öyle geliyor belirtilerden :)merhaba arkadaşlar , 8+3 ikinci gebeliğim 5,5 yaşında bir oğlum var. Kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor bana tüm belirtiler oğlumun hamileliğiyle aynı sizler ne hissediyorsunuz ?
Bir tanıdığımızın kızı vardı Yaren çok kibar iyi niyetli bir kızdı çok beğenmiştim bende öyle ismi :) erkek içinde Rüzgar Yasin Alparslan düşünüyoruz hayırlısıyla inşallah :)Eskiden ikiz öğrencilerim vardı. Biri kız biri erkek. İsimleri Yaren ile Yarkın dı. Çok severdim onları. Yaren soyadımızla çok uyumlu o yüzden hoşuma gidiyor:))
Geçmiş olsun canım atlatırsın inşallah enfeksonu benimde var biraz bu hafta kontrole gidicem doktora enfeksiyon için.Sağol :))
Geçen sefere göre bir gün ileri görünüyor çok şükür 9+3.
Tahlilde enfeksiyon çıktı ilaç yazdı böbrek için ultrasona girecem onu bekliyorum sıra çok var.
Eveet yakınmışız :) Eveet ilk çocuk heyecan dorukta :)Yakınmışız:) 1 yıldır Bursadayız. Yeni geldik. İlk çocuk mu?
Maşallah benim de 9+6 bugün.Sağol :))
Geçen sefere göre bir gün ileri görünüyor çok şükür 9+3.
Tahlilde enfeksiyon çıktı ilaç yazdı böbrek için ultrasona girecem onu bekliyorum sıra çok var.
Ne güzel ya isimler düşünülmüş ben de erkeği eşime bıraktım kız ismi Zeynep düşünüyorum zaten eşimin annesinin ismi ama ben çok beğendiğim için hemde eşime jest oldu:)Oğlum olursa selim kız olursa mevsim derin olacak inşallah kızı ben oğlanı eşim seçti
Bende .2018 mayısı okumuştm brz onalrfa. Öyleymis ve şimdi çocukları olmuş hala konuşuyorlar darısı bizeDaha önce 2015 Aralık annelerindeydim. Sayfalar uçuyordu resmen takip etmekte zorlanıyordum:))
Evet ikinci. Ama inanki ilki kadar heyecanlı. En çokta doğunca oğlumun vereceği ilk tepkiyi merak ediyorum:)Eveet yakınmışız :) Eveet ilk çocuk heyecan dorukta :)
senin 2. ydı dimi ?
Evet bencede Yarenler iyidir:)) Seçtiğin erkek isimleride güzel. İsimlerin çocuklar üzerinde etkisi büyük. Öğretmenim bunu yakınen görüyorum..Ben şu aralar acayip yorgunum bel ağrılarıda var bende erkek olduğunu hissediyorum sanki öyle geliyor belirtilerden :)
Allah hayırlısını versin hepimize inşallah
Bir tanıdığımızın kızı vardı Yaren çok kibar iyi niyetli bir kızdı çok beğenmiştim bende öyle ismi :) erkek içinde Rüzgar Yasin Alparslan düşünüyoruz hayırlısıyla inşallah :)
Yaren ismindeki kızlar bence iyi oluyor bana öyle geldi :)
Biz facebook grubuda kurmuştuk. Ordan hala görüşüyoruz. Buluşmalar yapılıyor. Çok keyifliydi.Bende .2018 mayısı okumuştm brz onalrfa. Öyleymis ve şimdi çocukları olmuş hala konuşuyorlar darısı bize
ben 2009 ağustos annelerindeydim ve hala görüştüklerimiz var.2.kızım 2012li onlarlada hala görüsürüzBende .2018 mayısı okumuştm brz onalrfa. Öyleymis ve şimdi çocukları olmuş hala konuşuyorlar darısı bize
Evlat yaa dimi :) 2. 1. olmaz heyecan hep vardır . Bana da herkes kız diyorEvet ikinci. Ama inanki ilki kadar heyecanlı. En çokta doğunca oğlumun vereceği ilk tepkiyi merak ediyorum:)
nee güzel. bende isterdim öyle. benimde görüştüğüm bir arkadaşım hamileliğinde burada tanıştığı arkadaşlarıyla görüşmüş. hala görüşüyor.Evet bencede Yarenler iyidir:)) Seçtiğin erkek isimleride güzel. İsimlerin çocuklar üzerinde etkisi büyük. Öğretmenim bunu yakınen görüyorum..
amin cnm ben kısmet olursa 3.olucak bundan once bir kayıp var 10.haftada kalbi durdu.11 haftada leke geldi kürtaj oldum.bakalım bu inşallah sağlıkla dünyaya gelirMaşallah grupta 2. 3. bebekler çok :) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?