- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
Bu sabah baya baya iyiyim hamdolsun. Hepimiz çok iyi olalım ❤ tek başına iyi olmak sarmıyorGünaydın kızlar. Çalışırken uyku delisi ben evdeyken 6 da uyandım gelde delirme
karapisso geçmiş olsun balım dikkat et bende çok korkmuştum ama doktor bebek çok sağlıklı dedi korkma inşallah birşey olmaz bebeğine.
R rkndmt canım bende tansiyon yerlerde geziyorum bir iki gündür iyiyim doktor geçici durum çıkmasından iyi demişti tuz katmadan tüket ayranı bol bol iyi gelecek. Benimde inadına duşta düşüyor tansiyonum girmeden önce ayran çıkınca su içiyorum bol bol aklında bulunsun.
Birde kızlar hepimize erkeğe benziyor deniyor acaba haftamız mı küçük? Bence sanki doğru çıkmayacak gibi geliyor tüm topik erkek tesadüf olamaz herhalde![]()
Sabah kahvaltıda afedersiniz hammal işi yedim
3 bardakta ayran içtim
2016 ağustos annelerindeydim (temmuzda doğdu oğlan ama) grubun yarisindan fazlası erkekti. 2013 ağustos annelerinde de grubun yarisindan fazlası kızdı. Olabiliyor yani..
Gülüm inan çok dua ediyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca kucağına,kucaklarimiza almayi nasip etsib etsin innnsallaaaahGünaydın kızlar. Sıkıntısı olanlara rabbim şifa versin inşaallah. Şu dönemleri bir an önce geçsek keşke. Benim elimde kalan son düşük iğnesini de bugün yapıcam. Progestana devam ediyorum. Yarın kontrolümüz var akşam üstü.
Bakalım ne durumda bebeğimiz. Korkuyorum kötü bir şey duyacağım diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı.
Bu arada şakır şakır kanamaya rağmen bir şey olmayan bebek artık bir şey olmaz yazıyordu bir sayfada.
Tatlım iyi ve güzel şeyler düşünmekte her zaman fayda var. Olumlu düşünceler evren cakralarini olumlu yönde döndürmeye yönlendirir.