Haftaya özel hastaneye gidecem ense kalınlığı için. Orda bir şey derse öğrenirim..bi ihtimal. Demezse de ay sonunda kendi doktoruma gidecem.
Aynen dediğin gibi devlet hastanesi ultrason cihazları (Hepsi değil) berbat! Hiç bir şey anlaşılmıyor.
Bebeği hissetmek için çok erken yaaa..100gr civari olunca (peynir kilosu gibi

) anca hissedilir. O da 16 haftadan sonra işte..
Tam olarak neresinde ağrı? Kuyruk şokunu civarında falan mı? Amanın felaket tellallığı yapmış gibi olmiim da oralardaysa kırık çıkık olmasın?
Çocuğa isim koyma hakkı babanındır. Kim koyarsa koysun suali babadan soruluyormus. Tabi burdaki en hassas nokta baba katiyen annenin onay vermediği ismi koyamayacak olması.
Bi tanıttığımızin torunu oldu sordum ismini ne koydular kızım ne desem yalan olur aklımda kalmadı zaten söyleyemedim de,dilim dönmedi dedi. Sonra öğrendim ki ismini 'Buğçe ' koymuşlar. Zaman sonra karşılaştık valla sen haklısın benimde aklımda kalmadı dedim

Yahu değişik olacak diye beyin yakan isimler koymak nedir?! O esnada ismin köküne kıran mı girmiş oluyor ne oluyor bilmem

güçhan nedir? Ayyüce nedir? Petek su nedir?
Yanlış anlaşılmasın isteyen istediği ismi takar tabi..herkes eski isim koyacak diye bir şey de yok.. amaaan neyse. Siz bilürsünüz deyince kavga çıkmazmış der bi arkadaşım hep