Önce bir kendinin farkında varması gerek o zaman . Bir cinnet her şeyi çözer belki de bazen sessiz sakin anlatınca anlamiyorlar illa gına gelecek cana yetecek çıldıracaksın da öyle

Önce bir kendinin farkında varması gerek o zaman . Bir cinnet her şeyi çözer belki de bazen sessiz sakin anlatınca anlamiyorlar illa gına gelecek cana yetecek çıldıracaksın da öyle

işte ben çok fena ters oluyorum böyle durumlar yaşadıktan sonra.

yani böyle çekilmez biri oluyorum. yaptığım iyi bişey değil biliyorum
konuşuyor tersliyorum , o zman senle konuşulmuyor diyor.

bir komşum vardı . eşimle bazen saha kadar konuşuruz derteşir benimle derdi. iki çocuğu vardı o zaman. bizim yoktu.
nasıl gıpta etmiştim. değil sabaha kadar konuşmak toplasan 30 dk eder belki

Ay v
Ay valla aynısı bizde haremlik selamlık derler ya öyle oturuyoruz bizimde ayda bir hanimlar ayarlıyoruz ailesine de iki hafta da bir gidiyorum ben kabul etsem evler yakın olsa her gün gidecek bnm ailem önemli değil ona göre varsa yoksa kendi ailesi abileri gidip gelecek ama ben mesafemi korumak istiyorum

Trip atma işte direkt cıngar çıkar bu ne oluyoruz yahu ne oldu bizim hatuna desin belki o zaman kavrar olayın ciddiyetini ay bende ne güzel akıl veriyorum ama aklıma da başka bir şey gelmedi

toplumun kanayan yarası iletişim bozukluğu
Ben var ya bir sıçrıyorum tepesine beni dinlemediginde bana bakmadığı da senin derdin ne bı sıkıntın mi var benden mi sıkıldın benim yüzüme ondan mı bakıp muhatap almıyorsun diye korkuyor biraz da şiddet uygularim küçücük biraz bir düzelir sonra yine aynı

Trip atma işte direkt cıngar çıkar bu ne oluyoruz yahu ne oldu bizim hatuna desin belki o zaman kavrar olayın ciddiyetini ay bende ne güzel akıl veriyorum ama aklıma da başka bir şey gelmedi
Benim taktiğim bu ve bir süre ise yariyor sonra yine aynı

Kızlar cıngar çıkartmak nasıl olacak bilmiyorum. .ama bazen canıma tak edince konuşuyorum sonra gene aynı gene aynı...

konuşmayı sevmediğini bilmeyen yok bu arada

iyiki varsın aklını seveyim
ama bende işe yararmi bilmiyorum .

Hifaa

Benim Ailem yok hemde bir tane bile..onun sülalesi burda...

bizde durum tam tersi onlarda bile iletişim yok...

kafa yapılarınız uyuşsa aslında akraba iyidir gidip gelmek güzel olur ..ama yoksa uzak durmak mesafeyi korumakta fayda var.

Biz hepimiz aynı sehirdeyiz bizim arabamız yok biz iki haftada bir gideriz ama onlar iki ayda bir gelir annesigil zaten Allah'a emanet ellerinde olsa hiç gelmeyecekler ama benim tarafım hep iç içeler devamlı otururlar vakit geçirirler eşimi de çok severler ama eşim ailesinden görmediği için yadırgıyor böyle durumları kendi akrabaları ile hiç iletişim yok bayram da düğünde sadece çok değişikler insan için akraba bağları çok önemli iletişimi bağları insan akrabalardan öğreniyor bence soğuk büyüyen insan her zaman öyle oluyor

Kızlar cıngar çıkartmak nasıl olacak bilmiyorum. .ama bazen canıma tak edince konuşuyorum sonra gene aynı gene aynı...

konuşmayı sevmediğini bilmeyen yok bu arada

Bildiğin bol gürültülü ağlamalı zırlamalı ve bol iç dökmeli bir şey işte canım ama daha önce denemediysen yapında yok demektir doğal olması lazım o işin işe yaraması için boyle yazıyorum ama bende beceremem bunu

arkadaşım tam adamına önerdin
ben ağlayamam ki sinirlenince
küfrederim

dua edelim inşallah evalatlarımız bizden daha iyilerle hısım akraba olsunlar... Sizede daha fazla huzur versin. bol bol yüzüne bakıp dinlesin seni kocacığın
benimkide beni innnnşaAllah

arkadaşım tam adamına önerdin
ben ağlayamam ki sinirlenince
küfrederim

Ay ben de tam tersi direkt gözlerime vurur ne var ne yok susturamam da kendimi saatlerce ağladığımı bilirim. eşin senin ne zaman ciddilestigini biliyordur herhalde eğer kufredince anlayacaksa sal gitsin evliliğin istikbali söz konusu

ahhh banada yolla o tuzlu gözyaşlarından...

ağlasam eminim faha fazla işe yarayacak çok yufka yüreklidir begim

inşallah düzelir dua en büyük silahım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…