- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
kesinlikle konuşmayı sevmiyor.
ama insan olarak bizler konuşarak iletişim kuruyoruz değilmi ?
kendinin farkında değil
söz geçirme gibi bir niyeti olması için farkında olmadı gerek.
Ben Ona , konuşuyorum yüzüme bak dediğimde bile beni anlamıyor .
normal geliyor ona.
bazen abartıyormuyum dedirtiyor bana
o kadar kendinden emin.
çok dürüsttür yalanı olmaz.
alışkanlığı yok.
sadece kafada belirli günler Osmanlıca dersine gider.
haftada bir maç.
hafta sonraları bizimle birliktedir.
bu planlı plansız değişiyor zaman zaman
ben evde çok yorulunca gitmesini istemiyorum mesela...
ama beni anlamıyor.
bari aramızdaki iletişim iyİ olsa gene sorun değil kendine vakit ayırıyor daha iyi hisseder bizimlede arası iyi olur .
işte daralıyorum zaman zaman
Önce bir kendinin farkında varması gerek o zaman . Bir cinnet her şeyi çözer belki debazen sessiz sakin anlatınca anlamiyorlar illa gına gelecek cana yetecek çıldıracaksın da öyle
Ay valla aynısı bizde haremlik selamlık derler ya öyle oturuyoruz bizimde ayda bir hanimlar ayarlıyoruz ailesine de iki hafta da bir gidiyorum ben kabul etsem evler yakın olsa her gün gidecek bnm ailem önemli değil ona göre varsa yoksa kendi ailesi abileri gidip gelecek ama ben mesafemi korumak istiyorumbiz mahrem oturuyoruz arkadaşlarına gidince onlar ayrı odada oluyor.
sorun yok gayet iyi anlaşıyor çevresindekilerle...
başkasına pek güveni yoktur
bir elin parmaklarının geçmez gidip geldiğimiz kişiler.
onlarlada kendisi dememiştir hadi gidelim. biz eşler karar verirz genelde.
sende gene iyİ bence aileye gidiş gelişte mühim.
bizde babasına haftada bir bazen iki haftada gideriz.
sağlık olsun ama insan ister işte konuşalım muhabbet edelim , gidip gelen olsun.
işte ben çok fena ters oluyorum böyle durumlar yaşadıktan sonra.
yani böyle çekilmez biri oluyorum. yaptığım iyi bişey değil biliyorum
konuşuyor tersliyorum , o zman senle konuşulmuyor diyor.
bir komşum vardı . eşimle bazen saha kadar konuşuruz derteşir benimle derdi. iki çocuğu vardı o zaman. bizim yoktu.
nasıl gıpta etmiştim. değil sabaha kadar konuşmak toplasan 30 dk eder belki
Ben var ya bir sıçrıyorum tepesine beni dinlemediginde bana bakmadığı da senin derdin ne bı sıkıntın mi var benden mi sıkıldın benim yüzüme ondan mı bakıp muhatap almıyorsun diye korkuyor biraz da şiddet uygularim küçücük biraz bir düzelir sonra yine aynıtoplumun kanayan yarası iletişim bozukluğu
Benim taktiğim bu ve bir süre ise yariyor sonra yine aynıTrip atma işte direkt cıngar çıkar bu ne oluyoruz yahu ne oldu bizim hatuna desinbelki o zaman kavrar olayın ciddiyetini ay bende ne güzel akıl veriyorum ama aklıma da başka bir şey gelmedi
Benim taktiğim bu ve bir süre ise yariyor sonra yine aynı
Trip atma işte direkt cıngar çıkar bu ne oluyoruz yahu ne oldu bizim hatuna desinbelki o zaman kavrar olayın ciddiyetini ay bende ne güzel akıl veriyorum ama aklıma da başka bir şey gelmedi
Biz hepimiz aynı sehirdeyiz bizim arabamız yok biz iki haftada bir gideriz ama onlar iki ayda bir gelir annesigil zaten Allah'a emanet ellerinde olsa hiç gelmeyecekler ama benim tarafım hep iç içeler devamlı otururlar vakit geçirirler eşimi de çok severler ama eşim ailesinden görmediği için yadırgıyor böyle durumları kendi akrabaları ile hiç iletişim yok bayram da düğünde sadece çok değişikler insan için akraba bağları çok önemli iletişimi bağları insan akrabalardan öğreniyor bence soğuk büyüyen insan her zaman öyle oluyorHifaa
Benim Ailem yok hemde bir tane bile..onun sülalesi burda...
bizde durum tam tersi onlarda bile iletişim yok...
kafa yapılarınız uyuşsa aslında akraba iyidir gidip gelmek güzel olur ..ama yoksa uzak durmak mesafeyi korumakta fayda var.
Kızlar cıngar çıkartmak nasıl olacak bilmiyorum. .ama bazen canıma tak edince konuşuyorum sonra gene aynı gene aynı...
konuşmayı sevmediğini bilmeyen yok bu arada
Bildiğin bol gürültülü ağlamalı zırlamalı ve bol iç dökmeli bir şey işte canımama daha önce denemediysen yapında yok demektir doğal olması lazım o işin işe yaraması için boyle yazıyorum ama bende beceremem bunu
Biz hepimiz aynı sehirdeyiz bizim arabamız yok biz iki haftada bir gideriz ama onlar iki ayda bir gelir annesigil zaten Allah'a emanet ellerinde olsa hiç gelmeyecekler ama benim tarafım hep iç içeler devamlı otururlar vakit geçirirler eşimi de çok severler ama eşim ailesinden görmediği için yadırgıyor böyle durumları kendi akrabaları ile hiç iletişim yok bayram da düğünde sadece çok değişikler insan için akraba bağları çok önemli iletişimi bağları insan akrabalardan öğreniyor bence soğuk büyüyen insan her zaman öyle oluyor
arkadaşım tam adamına önerdin
ben ağlayamam ki sinirlenince
küfrederim
Ay ben de tam tersi direkt gözlerime vurur ne var ne yok susturamam da kendimi saatlerce ağladığımı bilirim.eşin senin ne zaman ciddilestigini biliyordur herhalde eğer kufredince anlayacaksa sal gitsin evliliğin istikbali söz konusu
Ağlamaya başlamak için soğan mi dograsan ??ahhh banada yolla o tuzlu gözyaşlarından...
ağlasam eminim faha fazla işe yarayacak çok yufka yüreklidir begim
inşallah düzelir dua en büyük silahım :)
Yaa..bende tanıdık kadın doğumcuya attım bir problem yok dedi..cvp için teşekkürlerBenim 140 ti kadim dogumcum gayet iyi dedi. Normalde bu değere sağlık ocaklarında hemen ilaç falan vermeye kalkarlar dedi.seninki 123 çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?