Ve aleyküm selam canım ne güzel dualar etmişsin mevlam kabul buyursun inşallah. Hepimizin cuması mübarek olsun.

Ve aleykumselam Allah'ım ettigimiz duaları kabul etsin inşallah ..
Ne güzel yazmışsınız okurken ferahladim

Gününüz aydın Cumanız bereketli olsun kızlar ben yine hastaneye gidiyorum dua edin

Aminn.. Rabbim onları başımızdan bir an eksik etmesin. Maşallah fındık kurduna büyüdükçe güçlendi annesi..

kızlar birden bire dün gece basenlerime kollarıma ağrılar girdi..ve sabah kalkamadım , 12 de ancak kalktım yataktan. velhasıl yürüyemiyorum. nefesim kesiliyor ağrıdan. kramp değil ilk kez yaşıyorum böyle birşey.

Arkadaşlar bugün sağlık ocağında yaptırdığım açlık tokluk şekerimde tokluk şekerim 123 çıktı doktor gizli şeker var dedi belki insülin kullanman gerekebilir diktoruna söyle dedi ama kontrolüm iki hafta sonraya sizce çokmu yüksek napmalıyım..yediğime içtiğime dikkat edeyim iki haftaya kadar olmazmı diyorum

şu aile hekimleri ne çok seviyorlar abartmayı.

doktoruna sonucu yolla bence.

insülinİ devreye sokacak bir durum olduğunu sanmıyorum .

Canım geçmiş olsun. Kendini birden çok yorduysan eğer kasların tembelleşmiştir ondan ağrın oluyordur. Doktora gittiğim gün aynısı bana da oldu. Şükür şimdi iyiyim. Yarına daha iyi olursun inşallah .

Tokluk şekerinde problem varsa doktorun haftasi geçmeden şeker yüklemesi isteyebilir. Bence doktorunla irtibata geçmelisin. 28.hafta son hafta malum şeker yüklemesi için.

Aslında yemek yaptım her zamanki gibi ama nedense sonra oldu. inşallah dediğin gibi geçer kalmaz. sen nasılsın bugün ?

Tokluk şekerinde problem varsa doktorun haftasi geçmeden şeker yüklemesi isteyebilir. Bence doktorunla irtibata geçmelisin. 28.hafta son hafta malum şeker yüklemesi için.
Teşekkürler canım bidahaki kontrolüm 27 haftaya denk geliyor inş ozamana kadar bişey olmaz çok üzüldüm gerçekten şeker çıkmasına ki dikkat ediyordum yediğime içtiğime

Aslında yemek yaptım her zamanki gibi ama nedense sonra oldu. inşallah dediğin gibi geçer kalmaz. sen nasılsın bugün ?

Canım hamilelik bu günü gününü tutmuyor mübareğin :) ben de her gün farklı haller içindeyim bir gün belim ağrıyor bir gün kasıklarım bir gün çatı ağrısı bir gün baş ağrısı derken geçiyor bir şekilde zaman :)))) hamdolsun iyiyim canım yuvarlaniyorum bol bol pandalardan ne eksiğim kaldı

Teşekkürler canım bidahaki kontrolüm 27 haftaya denk geliyor inş ozamana kadar bişey olmaz çok üzüldüm gerçekten şeker çıkmasına ki dikkat ediyordum yediğime içtiğime

Sen yine de dikkat et beslenmeme kontrolüne kadar bazen sadece gebeliğe bağlı da şeker çıkabiliyor. Neyse ki çaresiz bir dert değil. Önemli olan bunu farketmiş olman.

Geçmiş olsun canım bende de oluyor ama bu kadar tutulmuyorum Parol içiyorum ben doktoruna danış istersen bir çok kötü oluyor ağrısı maalesef

Gecmiş olsun canım inş iyileşirsin hayırlısıyla şu gebelikleri atlatsak
inşallah sağ selamet atlatırız...
sende dikkat edersin kontrole kadar ne olur ne olmaz.

A asitane161719 ay çokk hoşuz sen panda ben penguen

ya aynen öyle hergün bİ yerimize vuruyorlar. ondan cennet ayaklarımızın altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…