- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Esselamu aleyküm tatliş hamişlerr
Bu güzel Cuma Bayramı hürmetine Rabbî Rahim nerde sıkıntısı olan derdine derman arayan kardeşlerimiz varsa , hepsine şifalarını versin...
eş isteyenlere hayırlı eşler
işi olmayana hayırlı iş kapıları
bizlerinde evlerine bolluk bereket huzur birlik dirlik nasip etsin...
Evlatlarımızı salih salihalardan eylesin , karnımızdakileri enn kolay güzel şekilde kucağımızà almayı nasil etsin...
Tanıdık tanımadık bizlere dua emanet eden uzakta yakında konu komşu hısım akraba unuttuğumuz kimler varsa , ne hayır duaları varsa Sen icabet et Mevlam...
Kendi için istediğini müslüman kardeşi için isteyen mümin kullarından olmayı bizlere nasip eyle...
iki cihanda yüzlerimizi ak eyle...
gönüllerimizi deryalar gibi geniş ferah huzurlu eyle...
Verdiğine razı olan rızaı ilahîni kazananlardan eyle bizleri...
Bu güzel duaları okuyup amin diyen kardeşlerimin bilip bilmediğimiz, senin bildiğin , bütün sıkıntılarını feraha çıkart dualarını hayrlısıyla kabul eyle... verdiğine razı eyle...
amin amin elfu elfu amin...
Ve aleykumselam Allah'ım ettigimiz duaları kabul etsin inşallah ..Esselamu aleyküm tatliş hamişlerr
Bu güzel Cuma Bayramı hürmetine Rabbî Rahim nerde sıkıntısı olan derdine derman arayan kardeşlerimiz varsa , hepsine şifalarını versin...
eş isteyenlere hayırlı eşler
işi olmayana hayırlı iş kapıları
bizlerinde evlerine bolluk bereket huzur birlik dirlik nasip etsin...
Evlatlarımızı salih salihalardan eylesin , karnımızdakileri enn kolay güzel şekilde kucağımızà almayı nasil etsin...
Tanıdık tanımadık bizlere dua emanet eden uzakta yakında konu komşu hısım akraba unuttuğumuz kimler varsa , ne hayır duaları varsa Sen icabet et Mevlam...
Kendi için istediğini müslüman kardeşi için isteyen mümin kullarından olmayı bizlere nasip eyle...
iki cihanda yüzlerimizi ak eyle...
gönüllerimizi deryalar gibi geniş ferah huzurlu eyle...
Verdiğine razı olan rızaı ilahîni kazananlardan eyle bizleri...
Bu güzel duaları okuyup amin diyen kardeşlerimin bilip bilmediğimiz, senin bildiğin , bütün sıkıntılarını feraha çıkart dualarını hayrlısıyla kabul eyle... verdiğine razı eyle...
amin amin elfu elfu amin...
6 yasinda baslamis olduamin amin...
yani 7.yaşındamı başlamış oldu 1.sınıfa ?
Aminn.. Rabbim onları başımızdan bir an eksik etmesin. Maşallah fındık kurduna büyüdükçe güçlendi annesi..ya aynen eşim yardımcı Allah başımızda daim etsin onları. huzurumuz daim olsun.
ben bugun çok ayakta kaldım
çorba yap pasta yap
üstüne balık salata sonra çocukları yıkadım şuan basen bel kol her yerim ağrıyor. .arada evi süpürdü eşim :)
ayy hemde nasıl keyfim yerinde şükürler olsun. üstümden yük kalktı.
kızımda bir hareketliki maşallah .
artık az iş yapsakta yoruluyoruz
bugun ilk penguen yürüyüşüm başladı
eee kolay değil can içinde canımızı taşıyoruz şükürler olsun
hayırlı güzel haberlerle gel ferahlık versin Rabbim.Gününüz aydın Cumanız bereketli olsun kızlar ben yine hastaneye gidiyorum dua edin
Arkadaşlar bugün sağlık ocağında yaptırdığım açlık tokluk şekerimde tokluk şekerim 123 çıktı doktor gizli şeker var dedi belki insülin kullanman gerekebilir diktoruna söyle dedi ama kontrolüm iki hafta sonraya sizce çokmu yüksek napmalıyım..yediğime içtiğime dikkat edeyim iki haftaya kadar olmazmı diyorum
amin tayezi amin. inşallah güçleniyorlar ne güzel. senin paşa nasıl. daha hareketli oluyor paşalar.Aminn.. Rabbim onları başımızdan bir an eksik etmesin. Maşallah fındık kurduna büyüdükçe güçlendi annesi..
kızlar birden bire dün gece basenlerime kollarıma ağrılar girdi..ve sabah kalkamadım , 12 de ancak kalktım yataktan. velhasıl yürüyemiyorum. nefesim kesiliyor ağrıdan. kramp değil ilk kez yaşıyorum böyle birşey.
Arkadaşlar bugün sağlık ocağında yaptırdığım açlık tokluk şekerimde tokluk şekerim 123 çıktı doktor gizli şeker var dedi belki insülin kullanman gerekebilir diktoruna söyle dedi ama kontrolüm iki hafta sonraya sizce çokmu yüksek napmalıyım..yediğime içtiğime dikkat edeyim iki haftaya kadar olmazmı diyorum
Adın doğumcu arkadaş var ona gönderdim bakayım ne diycekşu aile hekimleri ne çok seviyorlar abartmayı.
doktoruna sonucu yolla bence.
insülinİ devreye sokacak bir durum olduğunu sanmıyorum .
Canım geçmiş olsun. Kendini birden çok yorduysan eğer kasların tembelleşmiştir ondan ağrın oluyordur. Doktora gittiğim gün aynısı bana da oldu. Şükür şimdi iyiyim. Yarına daha iyi olursun inşallah .
Teşekkürler canım bidahaki kontrolüm 27 haftaya denk geliyor inş ozamana kadar bişey olmaz çok üzüldüm gerçekten şeker çıkmasına ki dikkat ediyordum yediğime içtiğimeTokluk şekerinde problem varsa doktorun haftasi geçmeden şeker yüklemesi isteyebilir. Bence doktorunla irtibata geçmelisin. 28.hafta son hafta malum şeker yüklemesi için.
Gecmiş olsun canım inş iyileşirsin hayırlısıyla şu gebelikleri atlatsakAslında yemek yaptım her zamanki gibi ama nedense sonra oldu. inşallah dediğin gibi geçer kalmaz. sen nasılsın bugün ?
Aslında yemek yaptım her zamanki gibi ama nedense sonra oldu. inşallah dediğin gibi geçer kalmaz. sen nasılsın bugün ?
Teşekkürler canım bidahaki kontrolüm 27 haftaya denk geliyor inş ozamana kadar bişey olmaz çok üzüldüm gerçekten şeker çıkmasına ki dikkat ediyordum yediğime içtiğime
Geçmiş olsun canım bende de oluyor ama bu kadar tutulmuyorum Parol içiyorum ben doktoruna danış istersen bir çok kötü oluyor ağrısı maalesefkızlar birden bire dün gece basenlerime kollarıma ağrılar girdi..ve sabah kalkamadım , 12 de ancak kalktım yataktan. velhasıl yürüyemiyorum. nefesim kesiliyor ağrıdan. kramp değil ilk kez yaşıyorum böyle birşey.
inşallah sağ selamet atlatırız...Gecmiş olsun canım inş iyileşirsin hayırlısıyla şu gebelikleri atlatsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?