amin tayezi amin. inşallah güçleniyorlar ne güzel. senin paşa nasıl. daha hareketli oluyor paşalar.
Aynen canım çok şükür bizimki uzun zamandır güçlü güçlü hissettiriyor kendisini. Bu arada dün yorulmuşsundur bugün çıkmıştır ağrısı canım. Eğil doğrul zor oluyo artık 7 aylık olduk çünkü. Dinlen inşallah yarına geçmiş olur.

Aynen öyle canım . Yürürken penguenim dinlenirken panda sağdan sola dönemiyorum

inşallah tatlım. hayırlısıyla bitti sayılır az kaldı mis kokulularımıza kavuşmaya. darısı isteyen herkese olsun.

Aynen öyle canım . Yürürken penguenim dinlenirken panda sağdan sola dönemiyorum

ilk hamileliğim aklıma geldi.

eşim sokakta gülmüştü bana.
penguen gibi yürüyorsun demişti

şimdilerde görmüyor beni
işleri çok yoğun
çok aktiftir kendileri
maça gidecek bu akşam.

sonra derse gidecek

gebiş evde yuvarlansın

bende sosyalleşecğim zamanı iple çekiyorum.

doğsun bi hele diyorum ama yok nerde 3 çocuğa bakacakta ben spora maça gideceğim

bende sosyalleşecğim zamanı iple çekiyorum.

doğsun bi hele diyorum ama yok nerde 3 çocuğa bakacakta ben spora maça gideceğim

Al benden de o kadar ... Allah izin verirse ikinci çocuktan sonra epey bir ara vermek istiyorum evlilik ve iki çocuk hepsi peşpeşe oldu kendimi bir yenilemem lazım tabi şimdilik düşüncem bu yönde. Mevlam ne takdir eder bilemem. Rabbim hanelerimizde huzuru daim eylesin

o zmanda birbirimize destek oluruz inşallah . toparlarız hep birlikte
benim emzirme döneminde çok güzel toparlıyor vucudum şükürler olsun...

birde spor olsa üstüne ne iyi olur.

inşallah huzurla bol sütle yaşarız hayllerimizi.

Amin canım inşallah. Hele bir sağlıkla gelsin kuzucuklar kendimizi biraz onlara bırakalım sonra yavaş yavaş toparlariz Allah'ın izniyle.. ne de olsa sağlıklı anne eşittir sağlıklı bebek

Benim 140 ti kadim dogumcum gayet iyi dedi. Normalde bu değere sağlık ocaklarında hemen ilaç falan vermeye kalkarlar dedi.seninki 123 çok iyi

A asitane161719

Ve şunuda eklemek isterim. sağlıklı mutlu kadın anne olunca , o evde neşe huzur daim oluyor
buda evin erkeğinin görevi o anneyi mutlu etmek...

benim kafama taktığım bir sorunum var kızar sizden fikir almak istiyorum.

ben 31 eşim 34 yaşında

gayet iyi saygılı bir işyerinde çalışıyor
bunu yazıyorum çünkü " saygı " ne demek iyi biliyor.

Ben eşimle konuşurken yüzüme bakmaz gözgöze konuşmayız .

Ben konuşurken bakmaz ve çoğu zman cevap bile vermez.

çok canımı sıkıyor bu durum

bunu çocuklarada yapıyor her zaman.

sürekli elinde akıllı telefon.

dün gece, inanın 3 kez bir konu hakkında konuştum ses bile etmedi...

sonra hiçbişey olmamış gibi çay içelim diyor.
bundan sonra senin yüzüne bakıp kouşmayacağım cevap bile vermeyeceğim dedim...

başkasına bunu yapamazsın mesela müdürüne veya başka aileden birine...

Ha ben bunlardan daha kıymetliyim değerliyim değilmi???

haksızsın deyin ne olur

Çok haklısın canım ne yazık ki .. Bazı insanlar böyle başka yerde saygıyı biliyor ama evde yok maalesef çok mu yoğun çalışıyor ondan dolayı mı yoksa telefonla ugrascam diye mi cevap vermiyor ama öyle böylede cevap vermesi lazım konuşurken yüzüne bakmama durumu benim eşimde de var cevap verir ama sanki TV ile muhatap direk TV ye bakarak yüzüme bakmaz

Haklısın canım eşlere de en az bize düştüğü kadar iş düşüyor. Gördüğüm evlilikler yillandikca eşlerin birbirine olan muamelesi vasıfsızlasıyor. Biz kadınlar genellikle daha hassas olduğumuz için her zaman olmasa bile arada sırada dahi anlaşıldığımızı önemsendiğimizi hissetmek istiyoruz. Ama genellikle erkekler kendi alemlerine öyle derin dalıyorlar ki bunu farkedemiyorlar bile. Hele bir de çocuk sayısı çoğalınca iletişim daha da zayıflıyor sanki. Evet aile bağı kuvvetleniyor ama eşler arasında bir kopukluk oluşuyor gibi. Çocuklardan artan birbirlerine ayiracaklari en küçük vakitleri bile cogu zaman ya TV ye ya telefona ayırıyorlar. Eşinle bunu kesin bir üslupla konuşmayı denedin mi ?

canım işin en kötüsü ona göre bu bir Problem değil.
Allaha Şükür biz çoluk çocuk olduktan sonra tam bir aile olduk...
onlar olmasa çekilmezdi ilişkimiz.

konuşmaz muhabbet edecek konumuz yok.
ben açıyorum konuyu kendim konuşuyorum ve kendim susuyorum sonunda.

anlamıyor beni ger konuda bu böyle. hatta bazen iletişim kopukluğu yüzünden başkalarıylada aramızı açıyor.

Canım merhaba bugün kontrolüm vardı benim doktorumda yer kalmadı diyorsan değiştirelim dedi bende bebeğe bişey olur diye sordum dedim. Yok yapabildiğin kadar yap bebeğe bişey olmaz dedi. Aynı şeyleri demişler yani canım...

şimdi sen yazınca daha iyi idrak ettim.

bende başklarına duyduğum saygıyı eşime ve çocuklarıma duymuyorum .
bu bir hata. inşallah düzelirim.

benim tek istediğim bir muhabbet edebilmek. konuşacak konu yok.
bişeyler yapalım diyorum mesela birilerine gidelim Vs yorum yok. şaka gibi...

Canım konuşmayı sevmiyor anladığım kadarıyla eşin. Ya da iş hayatı çok mu yorucu geçiyor eve geldiği zaman belki de biraz sessizlik istiyor. Tabi bu onu haklı çıkarmaz eşi olarak sana ve çocuklarına karşı sorumlulukları var ama belki de kendine söz geçiremiyordur bu konuda.

Aynen canım birilerine gitmez anca abisigil annesigil bu kadar Allah'tan ayda bir arkadaş oturması yapıyoruz başka sosyalleşme yok bizde ona rağmen birbirimize bağlanalim demi ama oda yok evde yabancı gibi insan yerli darlaniyor heleki böyle insanın piskolojisi daha çabuk etkileniyor hamileyken
Peki birlikte gittiğiniz ortamlarda nasıl arkadaşlarıyla felan

kesinlikle konuşmayı sevmiyor.
ama insan olarak bizler konuşarak iletişim kuruyoruz değilmi ?

kendinin farkında değil
söz geçirme gibi bir niyeti olması için farkında olmadı gerek.

Ben Ona , konuşuyorum yüzüme bak dediğimde bile beni anlamıyor .
normal geliyor ona.

bazen abartıyormuyum dedirtiyor bana
o kadar kendinden emin.

çok dürüsttür yalanı olmaz.
alışkanlığı yok.
sadece kafada belirli günler Osmanlıca dersine gider.
haftada bir maç.
hafta sonraları bizimle birliktedir.
bu planlı plansız değişiyor zaman zaman
ben evde çok yorulunca gitmesini istemiyorum mesela...

ama beni anlamıyor.
bari aramızdaki iletişim iyİ olsa gene sorun değil kendine vakit ayırıyor daha iyi hisseder bizimlede arası iyi olur .

işte daralıyorum zaman zaman

biz mahrem oturuyoruz arkadaşlarına gidince onlar ayrı odada oluyor.

sorun yok gayet iyi anlaşıyor çevresindekilerle...

başkasına pek güveni yoktur
bir elin parmaklarının geçmez gidip geldiğimiz kişiler.

onlarlada kendisi dememiştir hadi gidelim. biz eşler karar verirz genelde.

sende gene iyİ bence aileye gidiş gelişte mühim.

bizde babasına haftada bir bazen iki haftada gideriz.
sağlık olsun ama insan ister işte konuşalım muhabbet edelim , gidip gelen olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…