Aşırı haklısın, ben de yüzyüze bakarak ve konuştuğum şey başka hiç bir şeyle ilgilenilmeyerek dinlensin isteyenlerdenim. Ama bazen bende bu yanlışlığı yaparım çok nadir de olsa dalgın falan oluyorum eşim sinirleniyodu anlatmiyodu meraktan ölüyodum ne anlatacaktı diye. Sende eğer rahatsız oluyorsan canım güzel bir şekilde bundan rahatsız olduğunu ve mutsuz olduğunu dile getir illaki daha dikkat eder. Bazen insan yaptığının karşıdakini nasıl uzdugunu farketmeyebiliyo.

Ağlamaya başlamak için soğan mi dograsan ??

Aslında çok çok çok sulu gözlüydüm...

4 yıl annem kanser tedavisi gördü
ben baktım çiçeğime. üzülmesin benim ağladığımı görürse yıpranır diye tuttum hep... derken alıştım ağlayamıyorum....

içim yanıyor ama ağlayamıyorum...

kaynettiğimde boğazım katkat birbirine girdi kasmaktan kustum ama ağlayamadım... belki biraz tam hatırlamıyorum... şimdilerde nelere nelere kırıldım eski karapisso olsa sular Seller akardı ama gitti. çok isterim duygularımı yaşamayı ama gelmiyor namussuz

ahhh banada yolla o tuzlu gözyaşlarından...

ağlasam eminim faha fazla işe yarayacak çok yufka yüreklidir begim

inşallah düzelir dua en büyük silahım :)

Tüm dünyaya yetecek kadar gözyaşım vardır yollayayım canım ben de bu kadar ağlak biri olmak istemezdim ama fıtrat iste elimden bir şey gelmiyor. Durduramıyorum gelince. Duadan daha büyük silah yok zaten canım. Güzel yönlerini düşün eşinin her şey tastamam olmuyor işte hayatımızda. Bir de onlara sorsak kim bilir ne şikayetler ederler hakkımızda

inşallah tekrar tekrar deneyeceğim teşekkür ederim yorumun için...

tabi onlarıda araya sıkıştırdım ya
iyidir efendidir çok sevrim kendilerini :)

orayı hiç kurcalama, şükürler olsun hiç.şikayet ettiğini duymadım. inşallah daha iyİ olur tatlım. bu arada ağla gitsin ohhh valla.

inşallah tekrar tekrar deneyeceğim teşekkür ederim yorumun için...
karapisso aklıma ne geldi benim kızım konuşurken yüzüne bakmadım mi kafamı tutar iki eliyle kendine çevirir güzelce yüzüne baktırır göz göze gelir öyle konuşur olmadı onu dene

karapisso aklıma ne geldi benim kızım konuşurken yüzüne bakmadım mi kafamı tutar iki eliyle kendine çevirir güzelce yüzüne baktırır göz göze gelir öyle konuşur olmadı onu dene

iyi fikir

hem dokunmuş olurum

çok sinir ederse biraz sert çeviririm başını

Canım çok haklısın uzulmekte, çokta gencsiniz ikinizde, evlilik danışmanına falan gitseniz o eksiklerini görür belki o zaman. Biraz da öyle alışmış oluyo sanırım insanlar, bu konuda hep sen alttan alan yapıcı olan taraf olduysan ilişkiniz bu şekilde alışkanlık kazanmış olabilir. profesyonel destek alan arkadaşlarım olmuştu olumlu sonuçlar aldılar

Saol canım aynen ama aklıma ne takıldı biliyor Musun bu seferde bir arkadaşım da iğne +aspirin kullanıyor doktoru normal Doğum yapamayacağını riskli olacağını sezeryan olacağını söylemiş iğne kullanıldığı için benimkisi henüz Doğumu yorumlamadı

Bende clexane ve aspirin kullanıyorum aspirin 35 te iğne doğuma kadar devam edecek ve doktorum normal yapabilirsin dedi. O tamamen doğum zamanındaki duruma bağlı.

Canım en büyük saygıyı kendine duy, çocuklarına eşine duy. Benim felsefem şu oldu, çok hatalar yaptım tabi sonra kafama dank etti.arkadaslarima hatalida olsalar ses yükseltmek hep yapıcı olurdum eşime sesimi yükseltip daha olumsuz davraniyodum, sonra bı gün dedim sen napiyosun bir aydınlanma yaşadım. Evde hoşuma gitmeyen birşey olduğunda nefes alıp bunu arkadaşım yapsa nasil davranirim der ve yoluma devam ederim:) ve artık bu bende alışkanlık oldu, yaptığım saçmalıkları nasıl yapmışım diyorum. Ve hatta sırf misafir için ayırdığın tabak çanakları bile gundelige kullanmaya başladım, en güzelini en iyisini biz yemiyorsak hayat boşa gider.evimde misafirlik hiç biseyim yok ben neyse yiyosam gelende onda yer diyorum. Hatta oturma odam ve salonum da ayrıydı ve yine aynı kararla ben geniş odada daha ferah oturmuyosam niye yaşıyorum dedim salonda yaşamaya başladım. Hayatta en çok değer verdiğim kişi eşim oldu en büyük saygıyı da ona duyarım. Tabi anne babam onların yeri ayrı:)
Bazen bizde hata yapıyoruz ama goremeyebiliyoruz. Sende görmüşsün sendeki hatayı. Ve tek taraflı olmuyor inan, etki tepki olabiliyor. Bence eşinle çokta güzel düzeltebilirsiniz bu durumlari
Birde benim kuzenimin eşide nerdeyse hiç konuşmazdı, 45 yaşından sonra bir açıldı pir açıldı, ağzından kelime çıkmayan adam hiç susmadan konuşuyor şuan.kuzenimde agzinmi yok bişey diyorum cevap vermiyosun derdi çok dertlenirdi. Susan erkekler sonradan çok konuşuyorlar:)

Aynen benim tanıdığım biri de bu yüzden sezeryan oldu bende bugün konuşçaktım ama erken olduğunu düşünüp sormadım doğumu bi daha ki ay sorucam. Ben üniversite hastanesine gidiyorum ne der bilmiyorum o yüzden ama araştırdığım kadarıyla tazemom arkadaşın dediği gibi normal olabiliyormuş yaşayıp görücez...

ne güzel konulara değindin Allah razı olsun.
gerçekten kendime saygısızlık etmiş gibi oluyorum sonra gene mutsuz kadın olup çıkıyorum...
yaşamSal alanda ben en başından beri senin gibi yapıyorum. şükürler olsun çocuklarımada aynı şekilde hazırlıyorum herseyi özenle. be bu beni çok mutlu ediyor. inanıyorum düzelecek.
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
bende paşamın dilini açacağım inşallah birde dönüp bakması için kafasını çevireceğim

saygı konusunda dikkat etmem gerek.
bunu yazıp göreceğim yere yapıştırayım

saygı duy sesini yükseltme nazik ol!!!

kızlar bende ilk gebeliğmde clexan iğne coraspin kullandım. doktorum alnında çok iyiydi , normal doğumà engel değil bu ilaçlar dedi. ve doğuma yakın bıraktım ilaçları özellikle hap
ve ben normal doğuma girdim. bazı aksilikler sonucu Son anda sezeryan oldum... ikinci bebeğimde gene clexan iğne coraspin kullandım bu kez başka kadın doğumcuya gittim oda normal doğuma engel değil dedi. gene normal doğum denendi bu kez kızımın kafası inmedi...
velhasıl başka doktorada görünün derim. madem normal doğum olmaz diyorlar araştırılması gereken bir konu...

Kızlar kontrolü olanlar olmuş bu birkacgun, okudum hızlıca güzel haberler alınmış, gözleriniz aydın. Tek tek yazamadım topluca yazdım. Benimde kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda

gözlerimiz aydın olsun tatlım.çok şükür iyi olmanıza sevindim. aklımdan geçtin inan nerde acaba diye... ben birdaha 30 martta gideceğim inşallah. .senin ne zaman kontrolun.

bu arada o kuzeninin eşinin darısı benim eşime olsun daha erken inşallah ... 45 çok geç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…