karapisso aklıma ne geldi benim kızım konuşurken yüzüne bakmadım mi kafamı tutar iki eliyle kendine çevirir güzelce yüzüne baktırır göz göze gelir öyle konuşur olmadı onu dene
Ayy bu çok hoş fikir
Masabaşı olunca akşam evde bakıyorum ağrım var ama öyle çok kamandırmıyo şükür olsun

Yok canım ben daha konuşmadım doktorla ama çevremde duyduğum kadarıyla sezeryana alıyorlar Hakkımızda hayırlısı bizim için neyse o olsun inşallah...

Hayırlı huzurlu hafta sonlarımız olsun canlar...❤
Nasılsıniz bu sabah
Elhamdülillah ağrı azalıyor.
Bakalım dışarı çıkabilecekmiyim ❤

Hayırlı Günler canım. Hamdolsun iyiyim . Ağrılarının azalmasına sevindim inşallah tamamen geçer de işlerini rahat rahat halledersin

Herkese merhaba kızlar..
Bugün ani bi kararla doktorumu değiştirdim.
İlçede iki tane hastane vardı. İkisi içinde doğum hakkında olumlu şeyler duymadım. Bir de doktorum çok iyi tatlı dilliydi ama mıayneleri sönük geçiyordu. Sadece ultrasonla bakıyordu. Ne kan ne idrar tahlili vb. Tam bi takip yapmıyordu. Arkadaşlarımın tavsiyesiyle özel muayenesi olan bi doktora gittim bugün. Doğumları İl deki hastanede yaptırıyor.

Bebeğin gelişimi gayet iyi maşallah.
Ama hem suyum çok fazlaymış hemde serviksim kısalmaya başlamış.
Oğlumda da 32. haftada aynı şeyi yaşamıştım.
İğne ve fitil verdi. Bol dinlenme.
Rapor istemedim. Cuma günü yeniden ölçüm yapılacak. Kısalma hızına bakılacak.
Muaynelerde serviks ölçümü yaptırmayı unutmayın kızlar..

Maşallah bebeğine canım
Benimde dün kontrolüm vardı ağrım var deyince benim doktorumda serviksi ölçtü çok şükür bişey görünmedi ama ne olur ne olmaz diye ağrılarımdan dolayı rapor yazdı
Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin...

Hayırlı Günler canım. Hamdolsun iyiyim . Ağrılarının azalmasına sevindim inşallah tamamen geçer de işlerini rahat rahat halledersin

çok şükür azaldı hatta yok gibi. baya yürüdüm merdiven inip çıktım. sen nasılsın bugun... yarın eşim bütün gün mesai yapacak. gözüm aydın

Kararın iyi oldu demek.
iyiki değiştirdin doktorunu.
maşallah paşana
inşallah sağ salim kucağımıza alırız.
benimde muhtemel doğum tarihim değişti. mayıs sonu gözüküyor.

çok şükür azaldı hatta yok gibi. baya yürüdüm merdiven inip çıktım. sen nasılsın bugun... yarın eşim bütün gün mesai yapacak. gözüm aydın

Hamdolsun canım bol ayakta geçen bir gün oldu yine evdeydim ama boş da kalamadim çok fazla. Ufak ufak derleme toplama düzenleme yapıyorum evde. Hepsine birden gücüm yetmeyecek çünkü. Bir de havalar çok kasvetli maşallah içimden de gelmiyor iş güç ama napalim buna da şükür gözün aydın canım bu arada istediğin gibi olmuş ne güzel

benimde evde toplu bir düzen yapmam gerekiyor. verilecek çoook kıyafet Vs var. tabak bardak desen keza. değişime ihtiyacım var... sade bir hayat için bugun kararı aldım. Ha bugün Ha yarın giyeriz dediğim o kadar çok kıyafet var . eşimde evde değil bütün gün mislerr gibi sadeleşeceğiz inşallah...

Sanada Allah yardım etsin güç kuvvet versin...

Hayat felsefemdir az insan az eşya çok huzur ben de hiç sevmem kalabalığı azalmakla en güzelini yaparsın canım ferah ferah yaşamak varken eşyalar arasında boğulmak neden değil mi ben de tam tersi eşim evdeyken daha fazla iş yapabiliyorum kendisi motivasyon kaynağım olur

evimde çok mobilya biblo Vs yok zaten
ev çok küçük diye salonda sadece kotu takımı ve konsol var. herşeyim az öz..evlenirken hiç borç harç yapmadık bu nedenle. çokda rahat ettik şükürler olsun.
Kıyafetler gitsin rahat edeyim
birde evlenirken aldığım yatak örtüsü var...
ne gerek varsa aldık işte
ona kıyamadım ama kullanacağımda yok.
en iyisi yol vereyim gitsin

inşallahdaha geniş huzur dolu evim olunca masa sandalye takım alacağım. eksikliği çok belli ama evİ kaplıyor . şu açılır kapanır masadan düşündüm sonrà vazcaydım

birde şunu fark ettim rahat salaş kıyafetlere alıltıktan sonra şık elbise etek bluz giyemez oldum. içinde kendimi başkası gibi hissediyorum

normalde bende eşim evdeyken yapıyorum mecburen. yarın yok boş kalacağımà niyetlendim bakalım.. belki niyet edince daha kolaylaşır işim.

Allah kolaylık versin canım inşallah gönlüne göre olur gider işler. Valla ben her geçen gün kendimden daha da korkuyorum. İşi yaparken sorun yok ama içeri geçip oturunca başlıyor ağrılar otuz hafta dolmadan almam lazım eksikleri belli ki yerimden kalkamayacagim

az kaldı Şubat indirimine bakarsın sonra eksikleri başka yerden alırsın annesi.
ve çok haklısın.
bende hallettiğim için mutluyum.
inşallah kendime alacakalımà karar verirsem gerisi kolay. birde bebek hediyesi olarak ne yapacağım gelenlere ona karar vermedim hala... sen bişeyler düşündünmü?

Selamlar kızlar nasılsınız?
Ne zamandır bakamıyorum.
Herkes iyidir umarım.
Kızlar benim çok akıntim oluyor normal mi?
Böyle yoğurt gibi ama son bı iki gündür daha fazla geliyor .
Siz de de var mı?
Kontrolde de sormayı unutmusum

Serviks ölçümü nasıl yapılıyor ?alttan muayene ile mi

Ve aleyküm selam

şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın ?

enfeksiyon olursa fazla olur diye biliyorum. ara ara olması normal ama sürekli olursa muhakkak doktoruma danış. yaşamadığım için tecrübem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…