- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Ben de bebekte iyi hamd olsun.Ve aleyküm selam
şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın ?
enfeksiyon olursa fazla olur diye biliyorum. ara ara olması normal ama sürekli olursa muhakkak doktoruma danış. yaşamadığım için tecrübem yok.
az kaldı Şubat indirimine bakarsın sonra eksikleri başka yerden alırsın annesi.
ve çok haklısın.
bende hallettiğim için mutluyum.
inşallah kendime alacakalımà karar verirsem gerisi kolay. birde bebek hediyesi olarak ne yapacağım gelenlere ona karar vermedim hala... sen bişeyler düşündünmü?
Canım ben bebek hediyesi yapmayacağım akrabalardan kimse yok burada. Gelecek çok az kişi var. Onlarda konu komşu birkaç tanıdık . Eve gelecekleri için ikramla ağırlarım onları da inşallah. Ama yapacaksan kullanışlı bir şey olmasını tavsiye ederim. Masraf yapacaksın sonuçta bir kenara atılmasın. Gittigim bir bebek mevlidinde süslü bir kese içinde küçük el havlusu dağıtmışlardi hoşuma gitti açıkçası. Onun dışında isim baskılı anahtarlık magnet vs bir kenara atılan şeyler gibi geliyor bana. Tabi herkesin kendi kararı hepsine saygım var. Sen en çok neyi begeniyorsan onu yaptır canım
Ben de bebekte iyi hamd olsun.
Ama akıntı 2gundur fazla .
Genelde yürüyünce oluyor yada yorulunca.
Selamlar kızlar nasılsınız?
Ne zamandır bakamıyorum.
Herkes iyidir umarım.
Kızlar benim çok akıntim oluyor normal mi?
Böyle yoğurt gibi ama son bı iki gündür daha fazla geliyor .
Siz de de var mı?
Kontrolde de sormayı unutmusum
Hamdolsun... İki üç gündür bende de var akıntı suyu azaltinca çoğalıyor genellikle. Enfeksiyona bağlı da olabilir bağımsız da. Su miktarını artır istersen bir bak bakalım azalacak mı ? Şu içmek iyi de şu sürekli lavaboya çıkmak mahvediyor beni usanıyorum
Amin inşallah hepimizinkinitakip edersin inşallah normaldir. eğer fazla olursa danış doktoruna. inşallah hep iyi olursunuz. Allah bağışlasın...
bende biblo türü yaptırdım en azından kullanılan hatıralık olur diye. içinde lavanta kokusu vardı. ikiside aynı oldu. bunda senin dediğin gibi bişeyler olsun isterim . yapmayadabilirim inşallah daha zman var bakarım :)
sende en iyisini yapıyorsun. sağlıkla gelsinler ❤
Normal canım benim doktorum öyle dedi bu haftadan sonra kanlı olurmuş bebeğin suyu o sizsa bile kokulu ve renkli olurmuş kremsi akıntı normal dediSelamlar kızlar nasılsınız?
Ne zamandır bakamıyorum.
Herkes iyidir umarım.
Kızlar benim çok akıntim oluyor normal mi?
Böyle yoğurt gibi ama son bı iki gündür daha fazla geliyor .
Siz de de var mı?
Kontrolde de sormayı unutmusum
Ay hediyelik olarak tohumlu kalemler süsler var ya onlar benim çok hoşuma gidiyor magnetler sıradanlasti artik tohum ekilir çiçek açar hiç olmazsabende biblo türü yaptırdım en azından kullanılan hatıralık olur diye. içinde lavanta kokusu vardı. ikiside aynı oldu. bunda senin dediğin gibi bişeyler olsun isterim . yapmayadabilirim inşallah daha zman var bakarım :)
sende en iyisini yapıyorsun. sağlıkla gelsinler ❤
Sen ne diyorsun
wcden çıktım dişimi fırçaladım çıkmadan wcyi tekrar ziyaret ettim
öyle bir döngü içindeyim
hel kızım mesaneye doğru dönmüşse bittim demektir ♡♡♡
Ay hediyelik olarak tohumlu kalemler süsler var ya onlar benim çok hoşuma gidiyor magnetler sıradanlasti artik tohum ekilir çiçek açar hiç olmazsa)
A asitane161719 sence nasıl fikir ??
Zaten genellikle öyle oluyor instada takip ettiğim sayfada hep oyle yapılıyordu da kapattım ben hesabımı olmazsa konya da öyle bir Tohumcu bulup küçük keselere koyup süslemeyi düşünüyorumAaa evet çok güzel fikir aslında hediyelik olarak. İstifade edilebilir . Özellikle ev saksısına ekilen bir şey olursa daha çok kullanışlı olur hatta :)
Zaten genellikle öyle oluyor instada takip ettiğim sayfada hep oyle yapılıyordu da kapattım ben hesabımı olmazsa konya da öyle bir Tohumcu bulup küçük keselere koyup süslemeyi düşünüyorum
he yaÇok yorucu oluyor gerçekten hele gece gel de o güzelim yataktan kalk . Ama uyutmuyor da zalim
Orası da doğru bende bilemedim de aklımda o var zaten çok gelen olmaz bana da kendi sulalem gelir eşimin sadece annesigil ve abisigil gelir o yüzden bende onlara yaptircam sadece düzgün bişey olsun hatıra kalsın diye düşünüyorumkızlar hayırlı sabahlar
Hifaa güzel fikir ama herkes çiçekle uğraşIRmı bilmem . şahsen benim uğraşacak zamanım yok. .olsada çocuklardan dolayı olmuyor.
Orası da doğru bende bilemedim de aklımda o var zaten çok gelen olmaz bana da kendi sulalem gelir eşimin sadece annesigil ve abisigil gelir o yüzden bende onlara yaptircam sadece düzgün bişey olsun hatıra kalsın diye düşünüyorum
A asitane161719 bende sen gibi bol bol tembellik yapıyorum dün saolsun eltim bebeğin çantasını hazırladı bı kaç eksiği var alcam ama bakalım ne zaman
Çantan hazırmış daha ne olsun ben daha hiçbir şey almadım bile nerdeyseahh hep yalnızlık. Her iş bana bakıyor hevesim kaçıyor o yüzden. Geçen ay enerjim vardı bebek büyüsün biraz daha dedim. Şimdi de bebek büyüdü benim enerjim düştü
kuzum ahh dedin madem bir afffffda benden gelsin.
yalnızım ama hevesimde var kız ❤
öpüyorum seni çok vede duacıyım.
kızım baya baya kıpır kıpır şükürler olsun
hayal ediyorum iki gündür yaşamayı nasip etsin Rabbim... ❤
Sende inşallah hayallerine kavuşursun .
Senin adına heyecan yaptım alışveriş için.
olacak bu iş burda ded
desteğim sana yalnız değiliz biz... Allahımıza şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?