Kizlar kontrole ne kadar araliklarla gidiyorsunuz. Mesela ben 14 nden 14 une gidiyorum. Dr bana su zaman gel demiyor. Sadece bi dahaki ay diyor . Bende kendim ayarliyorum. Birde doktorum cok bilgilendirme yapmiyor. Gidiyorum. Ultrasonla bakiyor olcum yapiyor. Sagligi gayet iyi diyor. Sonra ilac kullaniyo muydun diyor. Evet diyorum verdiklerinizi kullaniyorum diyorum tamam diyor. Seker teati olcagi gun yaptirmazsam nolur dedim . Bisey olmaz tani koyamayiz sadece dedi ama ben yaptirdim. bu yuzden dr uma karsi bakis acim degisti ama o hastanede dogum yapmak istedigim icin devam ediyorum. Ayni hastanede baska doktora girsem sizce bisey olur mu . Aralarinda konusup bana onyargili davranirlar mi ne derdiniz. Bi akil verseniz bana hanimlar

Benim doktorum da yapılacak bi test falan yoksa genelde ayda bir çağırıyor 30. Haftadan sonra daha sık çağırır diye düşünüyorum. Dediğin gibi ölçümleri falan yapıyor sağlıklı kilosu haftasıyla uyumlu diyor. Aklıma takılan bir şey olduğunda ben soruyorum o cevapliyor sormazsam detaya girmiyor ve anlayabileceğim şekilde net cevaplar veriyor. Hamileliğimin başından beri aynı doktorla devam ediyorum çok sakin bi adam hiç stres yapmıyorum yaklaşım tarzı sayesinde. Başından beri sen de aynı doktora gidiyorsan ve şikayetçi değilsen az kaldı zaten bence değiştirme doktorunu

doktorum gayet ilgili alakalı testler konusunda kendisi bilgilendiriyor beni..ben şimdiye kadar herhangi bir soru sorma ihtiyacı duymadım..her ayrıntısına kadar gösteriyor... eğer senin yerinde olsam düşünmez başka doktorda muayene olurdum. ön yargılı olup ne yapacak acaba?
mesela şeker yüklemesi için 2.bebeğimde başka hekimdi o . bana demişti eğer şeker yüklemesi yapmazsan diyet yapacaksın..şekerin varmış gibi. önemli bir konu çünkü. hem doğum başka birşeye benzemez içine sinmesi lazım.

İnşallah verir tatlım... ❤

benimki hiç ruh halimden etkilenmiyor galiba... oturmamı bekliyor genelde

Ayırdım verileceklerİ içim rahat etti
az kaldı işim ama yoruldum uykum geldi..
mecbur bıraktım artık gün bitmeden hallederim inşallah.

Bilmiyorum istw
Kafam cok karisik
Bir yandan da bulandirmasam mi diye dusunuyorum.
Instagram hesabinda cok guleryuzlu cok seker cok alakali gorunuyor tavsiyelerde de keza oyle. Ama ben hep suratsiz hep mesafeli hep agzindan cimbizla laf alinan biri olarak rastliyorum. Ama soru sorunca terslemiyor ya da ukala davranmiyor. Ne bileyim simdi ayni hastanede doktor degistirsem birbirleri ile gorusup acaba yine bir olumsuzlukla karsilasabilir miyim
2. Aydan beri gidiyorum . Ayrica suan 7. Aya girdim

Bende aynı durumdayım işte iş yaptıracak birini bulduğumda fırsatı kacirmiyorum o yüzden

Sen bilirsin tatlım... eğer doktorun asık suratlı de düşünüyorsan gerek yok. bir önceki doktorum çok çok iyidi alanında ama suratsızdı. ben sormadan söylerdi herşeyi. güvenim tamdı. başka doktorlar hakkında iyişeyler duyarsınn ama senn yıldızın barışmaz . Hakkında hayırlısı olsun.

Kararın iyi oldu demek.
iyiki değiştirdin doktorunu.
maşallah paşana
inşallah sağ salim kucağımıza alırız.
benimde muhtemel doğum tarihim değişti. mayıs sonu gözüküyor.
İnşallah canım.
Nisanda gelir galiba benim ki.
Ama ben 2 Mayıs olsun istiyorum:)
İnşallah o haftalara kalır erken doğumdan çok korkuyorum..

25 haftada bebeğin başını aşağıda hissetmek ve çıkacakmış gibi hissetmek normalmi bugün sanki basını aşağida hissediyorum alta çıkacakmış gibi baskı yapıyo sürekli lavaboya gidesim var sizde böyle şeyler oluyormu acaba

Bebeğin pozisyonuyla alakalı canım bana da oluyor ara sıra duruşunu değiştirince geçiyor o his. Doğum belirtisi mi diye düşünüp tedirgin olma kesinlikle çok normal bir durum.

Canım yazamadım bugün biraz yoğun geçti zamanım . İnşallah işlerin dilediğin gibi gitmiştir. İnsan çok rahatlıyor aklındaki işleri bir bir hallettikçe değil mi ben de senin gibi evdeki islerime bakıyorum ufak ufak çekmece düzenleme ayrıntı bölgeleri silme vs gözüme gelen yerlere bakıyorum. Büyük temizlik Mart sonunda inşallah

İyi geceler kızlar sizden dua istiyorum ben sabah yine hastaneye kan ölçümü yaptırmaya gideceğim
Çarşamba günü kan tahlili sonucunda kanımda enfeksiyon çıktı ya antibiyotik değerleri düşürmesi gerekirken cuma günü yapılan tahlilde yükselmiş çıktı yarın yine tahlil vercem normale dönmüş o inşallah

Karnımın hala yeterince büyümemesi çok canımı sıkıyor hamile gibi değilim sanki nerdeyse 7 ay bitecek haftası benden çok küçük olanların bile çok güzel göbeği çıkmış hiçbişeyin tadı bana kısmet olmuyor
Belki komik bi dert ama hayallerim vardı ilk bebek hamile kıyafetleri alacaktım çekim yaptırcaktım hepsi kaldı hala aynı pantolonları giyiyorum çok özeniyorum göbeğiyle foto çekip atan arkadaşlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…