Karnımın hala yeterince büyümemesi çok canımı sıkıyor hamile gibi değilim sanki nerdeyse 7 ay bitecek haftası benden çok küçük olanların bile çok güzel göbeği çıkmış hiçbişeyin tadı bana kısmet olmuyor
Belki komik bi dert ama hayallerim vardı ilk bebek hamile kıyafetleri alacaktım çekim yaptırcaktım hepsi kaldı hala aynı pantolonları giyiyorum çok özeniyorum göbeğiyle foto çekip atan arkadaşlarıma
Kizlar kontrole ne kadar araliklarla gidiyorsunuz. Mesela ben 14 nden 14 une gidiyorum. Dr bana su zaman gel demiyor. Sadece bi dahaki ay diyor . Bende kendim ayarliyorum. Birde doktorum cok bilgilendirme yapmiyor. Gidiyorum. Ultrasonla bakiyor olcum yapiyor. Sagligi gayet iyi diyor. Sonra ilac kullaniyo muydun diyor. Evet diyorum verdiklerinizi kullaniyorum diyorum tamam diyor. Seker teati olcagi gun yaptirmazsam nolur dedim . Bisey olmaz tani koyamayiz sadece dedi ama ben yaptirdim. bu yuzden dr uma karsi bakis acim degisti ama o hastanede dogum yapmak istedigim icin devam ediyorum. Ayni hastanede baska doktora girsem sizce bisey olur mu . Aralarinda konusup bana onyargili davranirlar mi ne derdiniz. Bi akil verseniz bana hanimlar
Kizlar kontrole ne kadar araliklarla gidiyorsunuz. Mesela ben 14 nden 14 une gidiyorum. Dr bana su zaman gel demiyor. Sadece bi dahaki ay diyor . Bende kendim ayarliyorum. Birde doktorum cok bilgilendirme yapmiyor. Gidiyorum. Ultrasonla bakiyor olcum yapiyor. Sagligi gayet iyi diyor. Sonra ilac kullaniyo muydun diyor. Evet diyorum verdiklerinizi kullaniyorum diyorum tamam diyor. Seker teati olcagi gun yaptirmazsam nolur dedim . Bisey olmaz tani koyamayiz sadece dedi ama ben yaptirdim. bu yuzden dr uma karsi bakis acim degisti ama o hastanede dogum yapmak istedigim icin devam ediyorum. Ayni hastanede baska doktora girsem sizce bisey olur mu . Aralarinda konusup bana onyargili davranirlar mi ne derdiniz. Bi akil verseniz bana hanimlar
Canım üstten nasıl ölçüyor beni aydınlatır mısınızMerhaba canım benim üstten ama baya alta doğru ölçtü gayet uzun dedi neden acaba...
Oy kuzum kıyamam ama dert etme çok normal iç karnın geniştir senin çok şükür minnoşun iyiyse gerisi önemli değilKarnımın hala yeterince büyümemesi çok canımı sıkıyor hamile gibi değilim sanki nerdeyse 7 ay bitecek haftası benden çok küçük olanların bile çok güzel göbeği çıkmış hiçbişeyin tadı bana kısmet olmuyor
Belki komik bi dert ama hayallerim vardı ilk bebek hamile kıyafetleri alacaktım çekim yaptırcaktım hepsi kaldı hala aynı pantolonları giyiyorum çok özeniyorum göbeğiyle foto çekip atan arkadaşlarıma
Karnına bakar gibi canım jeli sıkıyor ama genital bölgenin üstünden baktı...Canım üstten nasıl ölçüyor beni aydınlatır mısınız
En doğru sonucu vajinal ultrason veriyor canım..Merhaba canım benim üstten ama baya alta doğru ölçtü gayet uzun dedi neden acaba...
TünaydınKızlar günaydın iyi haftalar nasılsınız geçtiğimiz hafta kontrolüm vardı doğum tarihi olarak doktorum nisan sonu diyor bende 1 mayıs olsun diye düşünüyorum 3. sezeryan olacağı için beklenen tarihten 2 hafta önce almamız gerekiyor dedi bakalım kısmet artık sizde ne var ne yok bu arada 77 kiloyum 13 kilo almışım şimdiden, diğer ikisinde de 23 ve 25 kilo almıştım inşallah o kadar olmaz
Güzel sonuçlar alırsın inşallah . Şeker çözümsüz bir dert değil neyse ki. Ama dediğin gibi insan hele ki hamileyken bazı isteklerine çok zor dur diyebiliyor. En hayırlısı ne ise o olsun inşallah zaten az kaldıBen de cumartesi şeker testimi yaptırdım. 50gr şeker yüklemesi ile... sonuçlar bugün yarın gelir bakalım. İnşallah bişey çıkmaz ya... tamam sağlıklı beslenmek zaten şart ama kendimi kasmakta istemiyorum....
Canım inşallah temiz çıkar sonuçların doktorun gerekenleri söyleyecektir. Kış gebeliği yaşıyoruz neticede. Bu durumla karşılaşan çok gebe var. Atlatırsın inşallah en kısa zamanda.İyi geceler kızlarsizden dua istiyorum ben sabah yine hastaneye kan ölçümü yaptırmaya gideceğim
Çarşamba günü kan tahlili sonucunda kanımda enfeksiyon çıktı ya antibiyotik değerleri düşürmesi gerekirken cuma günü yapılan tahlilde yükselmiş çıktı yarın yine tahlil vercem normale dönmüş o inşallah
Yedi aylıkken küçük olsa bile daha bebeğin üç katı büyüyecek neredeyse dokuz aylık olduğunda bol bol tadını çıkarırsın.Karnımın hala yeterince büyümemesi çok canımı sıkıyor hamile gibi değilim sanki nerdeyse 7 ay bitecek haftası benden çok küçük olanların bile çok güzel göbeği çıkmış hiçbişeyin tadı bana kısmet olmuyor
kızlar hiç hıçkırık hissettiniz mi? ben hiç hissetmedim henüz sanırım... Zaten nasıl birşey hissediliyor onu da bilmiyorumacaba daha geç haftalarda mı hissedilir?
Ben de bugün tam 26 hafta oldum.3 gündür benim de çok aşağıda hareketleri.Baya yukarılara çıkmıştı oysaki çok net belli oluyodu dışardan artık tekmeleri şimdi minnoş sürekli aşağılarda takılıyor. Konumu gereği diye düşünüyorum. Sürekli değiştiriyodur heralde yerini.Merhaba bayanlar 26 haftalik hamileyim karnim cok assagida gibi bir haftadir rahatsiz ediyor doktora gitmeme 2 hafta var bebek cok assagida oynuyor zaten sizce normalmi bu en son 3 hafta once gitmistim doktora
25 haftada bebeğin başını aşağıda hissetmek ve çıkacakmış gibi hissetmek normalmi bugün sanki basını aşağida hissediyorum alta çıkacakmış gibi baskı yapıyo sürekli lavaboya gidesim var sizde böyle şeyler oluyormu acaba
Merhaba bayanlar 26 haftalik hamileyim karnim cok assagida gibi bir haftadir rahatsiz ediyor doktora gitmeme 2 hafta var bebek cok assagida oynuyor zaten sizce normalmi bu en son 3 hafta once gitmistim doktora
amin tatlım amin herşeyin hayırlısı olsun nasılsınız bakem :)Herkese hayırlı günler hayırlı haftalar..
TünaydınBenim de doğumum sezaryen olacak ve Nisan sonunda inşallah ama bir hafta önce alınacak benimki tam 39 haftalikken çünkü ilk sezaryenim olacak. İnşallah sağlıkla kavusuruz miniklerimize. Ben de 8 kilo aldım simdiye kadar daha da alırım bol bol çünkü ciddi bir iştah açılması var. Çok sık acıkıyorum engellemiyorum da kendimi. İnşallah doğumdan sonra çabucak veririz
Güzel sonuçlar alırsın inşallah . Şeker çözümsüz bir dert değil neyse ki. Ama dediğin gibi insan hele ki hamileyken bazı isteklerine çok zor dur diyebiliyor. En hayırlısı ne ise o olsun inşallah zaten az kaldı
Aslinda yukardada oynuyor assagidada ama karnim assagiya inmis gibi farkli bir haftadir bole doktora gittigim zaman rahatlicam belkide ama onada cok varBen de bugün tam 26 hafta oldum.3 gündür benim de çok aşağıda hareketleri.Baya yukarılara çıkmıştı oysaki çok net belli oluyodu dışardan artık tekmeleri şimdi minnoş sürekli aşağılarda takılıyor. Konumu gereği diye düşünüyorum. Sürekli değiştiriyodur heralde yerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?