Kızlar günaydın iyi haftalar nasılsınız geçtiğimiz hafta kontrolüm vardı doğum tarihi olarak doktorum nisan sonu diyor bende 1 mayıs olsun diye düşünüyorum 3. sezeryan olacağı için beklenen tarihten 2 hafta önce almamız gerekiyor dedi bakalım kısmet artık sizde ne var ne yok bu arada 77 kiloyum 13 kilo almışım şimdiden, diğer ikisinde de 23 ve 25 kilo almıştım inşallah o kadar olmaz

Günaydın, benim de çok çıkmadı, özellikle dar birşey giymezsem kimse anlamıyor hatta... ben de arada kafama takıyorum ama anladığım kadarı ile bu aylarda bebeğin gelişimi ile karnın büyüklüğü arasında bir bağ yokmuş. Herkesin yapısı, iç karnının büyüklüğü vs farklı oluyormuş.... Ben de benden daha geri haftalarda olanların karınlarını görüyorum bazen çok şaşırıyorum....

Günaydın ben de ayda 1 gidiyorum, haftaya göre çağırıyor doktorum. En son 24. haftada gel demişti bir sonrakine 28 de gel dedi. Benim doktorumda öyle gereksiz detay vermiyor, ultrasonda ölçümleri yapıyor bize biraz gösteriyor, sağlığı iyi diyor ( zaten gerisi hiç mühim değil :) ). Sakin bir doktor ve çok güveniyorum uzmanlığına. O yüzden sempatiklik vs aramıyorum hiç. Bence önemli olan önce doktoruna sonra hastaneye güvenmen.

merhaba. benim doktorum özel. doğum paketi satın aldım ben. doktorum ne zaman bebişi görmek istersen gel. sorunun olursa gel diyor. 2- 3 hafta da bir gidiyorum ben. tahlil yapıldığı zamanlarda 2 hafta üstüste gidiyorum. bence önemli ola doktoru sevmek.

Ben de cumartesi şeker testimi yaptırdım. 50gr şeker yüklemesi ile... sonuçlar bugün yarın gelir bakalım. İnşallah bişey çıkmaz ya... tamam sağlıklı beslenmek zaten şart ama kendimi kasmakta istemiyorum....

Oy kuzum kıyamam ama dert etme çok normal iç karnın geniştir senin çok şükür minnoşun iyiyse gerisi önemli değil

Tünaydın Benim de doğumum sezaryen olacak ve Nisan sonunda inşallah ama bir hafta önce alınacak benimki tam 39 haftalikken çünkü ilk sezaryenim olacak. İnşallah sağlıkla kavusuruz miniklerimize. Ben de 8 kilo aldım simdiye kadar daha da alırım bol bol çünkü ciddi bir iştah açılması var. Çok sık acıkıyorum engellemiyorum da kendimi. İnşallah doğumdan sonra çabucak veririz
Güzel sonuçlar alırsın inşallah . Şeker çözümsüz bir dert değil neyse ki. Ama dediğin gibi insan hele ki hamileyken bazı isteklerine çok zor dur diyebiliyor. En hayırlısı ne ise o olsun inşallah zaten az kaldı

Canım inşallah temiz çıkar sonuçların doktorun gerekenleri söyleyecektir. Kış gebeliği yaşıyoruz neticede. Bu durumla karşılaşan çok gebe var. Atlatırsın inşallah en kısa zamanda.
Yedi aylıkken küçük olsa bile daha bebeğin üç katı büyüyecek neredeyse dokuz aylık olduğunda bol bol tadını çıkarırsın.

kızlar hiç hıçkırık hissettiniz mi? ben hiç hissetmedim henüz sanırım... Zaten nasıl birşey hissediliyor onu da bilmiyorum acaba daha geç haftalarda mı hissedilir?

Az önce ben de tam bunu geçiriyordum aklımdan ilk gebeligimde bebeğimin hıçkırığını çok net anlıyordum ama kaçıncı haftadan itibaren izlemeye başlamıştım onu hatırlamıyorum işte. 30lu haftalarda daha netti ama ondan eminim. Şu anda 28 haftalık oldum hala hıçkırık hissetmedim. Kalp atışı gibi oluyor... O kadar hızlı olmasa da ritmik bir şekilde belli bir nokta sürekli atıyor. Yaşadiginda ayırt edeceksin mutlaka

Merhaba bayanlar 26 haftalik hamileyim karnim cok assagida gibi bir haftadir rahatsiz ediyor doktora gitmeme 2 hafta var bebek cok assagida oynuyor zaten sizce normalmi bu en son 3 hafta once gitmistim doktora

Merhaba bayanlar 26 haftalik hamileyim karnim cok assagida gibi bir haftadir rahatsiz ediyor doktora gitmeme 2 hafta var bebek cok assagida oynuyor zaten sizce normalmi bu en son 3 hafta once gitmistim doktora
Ben de bugün tam 26 hafta oldum.3 gündür benim de çok aşağıda hareketleri.Baya yukarılara çıkmıştı oysaki çok net belli oluyodu dışardan artık tekmeleri şimdi minnoş sürekli aşağılarda takılıyor. Konumu gereği diye düşünüyorum. Sürekli değiştiriyodur heralde yerini.

benimde aynı doktorum bebeği aşağıda taşıyacaksın gibi görünüyor dedi. büyüdükçe daha zor olacak daha çok baskı hissedeceğiz maalesef. sağlıklı olsunlar inşallah geçer gider...

bazı anneler bebeği baya aşağıda taşıyor galiba sizinde benimki gibi. bazen çok zorluyor benide. her dk wc iihtiyacı oluyor aşağıda vuruyor diye. bana sorun yok dedi doktorum . sorun olacağını sanmıyorum belki büyüdükçe çıkar..bana böyle devam edecek gibi duruyor dedi.

Herkese hayırlı günler hayırlı haftalar..
amin tatlım amin herşeyin hayırlısı olsun nasılsınız bakem :)
@tazemom canını sıkma. bende senin gibiyim. bence çıkmaması bir alternatif artık öyle düşünüyorum. Kilo Alma durumum yok. sonrası için çok kolaylık. çatlak Vs derdi yok. bende 26.haftadayım geniş giysem belli olmuyor. uyanınca az belli ediyor. akşam çıkıyor birde 3.gebelik benim. herkes özeniyor inanmayan var hamile olduğuma. bende rahatladım sonra. senin gibi kafama takıyordum... gelişimi iyi. olsun çıkar bence bir kaç haftaya.

Hifaa nasılsın test sonucun çıktımı?

A asitane161719 tatlım hallettim işlerimi şükürler olsun. okumam gereken kitap var. hiç okuyasım yok nedense..ona canım çok sıkkın. dün hava çok güzeldi bugunde öyle. sabah teslim ettik verilcekleri sonra kızı parka götürdüm ordan ruhumun gidası olan sohbete. şimdi kızı uyuttum. içimde değişik bir sıkıntı var hayrola inşallah...

Sen bugün nasılsın nasıl gidiyor

Aslinda yukardada oynuyor assagidada ama karnim assagiya inmis gibi farkli bir haftadir bole doktora gittigim zaman rahatlicam belkide ama onada cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…