- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Çok sevindim gözün aydın canım :)kızlar sonucu aldım ikiye katladı çoook şükürler olsun sıraya kese ve kalbi duymayı nasip etsin
Ye ekşiyi doğur ayşeyi :)))
Cvbn icin tesekkur ederim kalp atısından sonra doktor mu istedi bunları?Saglik ocagina gidip kan tahlili verdim genel olarak gebelik icin yapilmasi gereken tahliller dersen yaparlar
Kusma olmadı çok şükür canım, yemek yeme anında bulantı oluyor. Bugün daha iyiyim.Midesi bulanan arkadaşlar mide bulantısı kusmaya döndü mü yoksa yemek yememe isteği, yemeği düşününce bir kötü mü oluyorlar? :) kendi yaşadıklarıma anlam vermeye çalışıyorum da
Yemek yerken yemeğin ortalarına doğru başlıyor benim bazen terliyorum yemeği bitirmeye kendimi zorlamaktanMidesi bulanan arkadaşlar mide bulantısı kusmaya döndü mü yoksa yemek yememe isteği, yemeği düşününce bir kötü mü oluyorlar? :) kendi yaşadıklarıma anlam vermeye çalışıyorum da
Profil-Kişisel Bilgileriniz-Hamilelik takvimi var boşluk oraya beklenen doğum tarihinizi girip alttan değişiklikleri kaydet diyorsunuzKizlar su hamilelik takvimi nasil yapiliyo bilen varsa yardimci olabilir
Benim de kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarım neredeyse kalmadı, çok çok azaldı ama bel ağrım özellikle de göğüs hassasiyetim aynen devam. Ben de ilk söylediklerim azalınca bir korktum ama bekliyoruz bakalım, normali budur bence :)Kasıklarımdaki batmalar geçti gibi sanki bugun sabahtan beri hiç yoklamadı. Allahım olsa bi dert olmasa bi dert:)) kafayı yemeden kese ve kalp atısını bi göreydik valla
yemek yerken tiksine tiksine yiyorum kokudan dolayı ama yedikten sonra geçiyor kusma olmadı hiç ama bulantı da böyle değişik bi bulantı hissi varMidesi bulanan arkadaşlar mide bulantısı kusmaya döndü mü yoksa yemek yememe isteği, yemeği düşününce bir kötü mü oluyorlar? :) kendi yaşadıklarıma anlam vermeye çalışıyorum da
Anladım canım o zaman benim de midem bulanıyor demek ki :))yemek yerken tiksine tiksine yiyorum kokudan dolayı ama yedikten sonra geçiyor kusma olmadı hiç ama bulantı da böyle değişik bi bulantı hissi var
Ben kan verdim de sonuçlar daha çıkmadı ıgm ve ıgg ikisini de istediler sanırımKızlar toksoplazma ve rubella (kızamıkçık) IgM testi yaptıran varmı.
Birde bunların Igg olanı var hangisini yaptırdınız, sonuclariniz nasıldı?
Evet cnm degerlerine gore ilac yaziyo bende d vitamini eksikligi ve şekerim dusuk cikti sende insallah bi sorun yokturCvbn icin tesekkur ederim kalp atısından sonra doktor mu istedi bunları?
çok şükür canımGozun aydin
hayırlı haberi alırsın şimdiden belli oldu mu?Adetim 2 gün geçti.Bugun verdim kan
Merhabalar kızlar, Bugün kontrole gittim. 6+6 da kalp atışını duydum elhamdülillah. 0.81 cm olmuş bebiş :) Ultrasonda da gösterdi kalp atışını çok duygulandım. Gerçekten mucizevi bişey :) rabbim herkese nasip etsin inşallah. Bir de kan ve idrar verdim test için. Yarına çıkar dedi doktor. Sizi ona göre bilgilendiririm dedi. Herşey yolunda çok şükür..
Sevgiler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?