Duıyarsın diye düşünüyorum canım ben Pazar günü gideceğim kısmetse. Birde çok pahalı diyordun hem aklında soru işaretleri olup hemde dünya para dökmeCanım değiştirmeyi düşünüyorum ama ne zaman gitmem gerektiğine emin olamadım bu hafta gitsem duyar mıyım yoksa haftayı mı beklesem? Öteki doktor 25ine randevu vermişti
Neden korkuyosun ki ben hep vajinal baktırdım çok net görünüyordu ben bile anlamıştım ekrandan ne olduğunu kanama vs varsa daha çok netleşiyor kaldıki dakikalarca sürmüyor bir dakika ancak doğuma kadar cinsellik yaşamıcak mısınız bende başta kastımda şuan herşey normal şükür hiç bişey olmuyordoktor vajinal bakalım derse istemeyip bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum açıkçası korkuyorum ben ya
Geçen gittiğimde 215ti 250 olmuş muayenesi hcg içinde 170 verdim doktor iyiydi ama her ay bin lirayı bulur ek testlerin altından kalkılmaz sizinkiler devlettekilerin özel muayenehanesi falan mı tıp merkezleri mi doğum hastanesi buldum bir tane orası aklıma yattı 80 tl dediler sgk anlaşmasıda varmış cuma gideyim diyorumDuıyarsın diye düşünüyorum canım ben Pazar günü gideceğim kısmetse. Birde çok pahalı diyordun hem aklında soru işaretleri olup hemde dünya para dökme
hem de çok :) bir kerecik bişey olmaz sanırımValla bilmiyorum ki . Canın mı çekti :)
Canım 9 ay boyunca sırf hastahane için bayağı masraf olur gerekten çok fazla.Bebeğine harcarsın o parayı. Benim özel canım mua 70 tl.Geçen gittiğimde 215ti 250 olmuş muayenesi hcg içinde 170 verdim doktor iyiydi ama her ay bin lirayı bulur ek testlerin altından kalkılmaz sizinkiler devlettekilerin özel muayenehanesi falan mı tıp merkezleri mi doğum hastanesi buldum bir tane orası aklıma yattı 80 tl dediler sgk anlaşmasıda varmış cuma gideyim diyorum
Buyuk bir ihtimalle duyatsin cnmKızlar ben 20 eylüle randevu aldım kismetse 6+2 olacak kalp.atisini duyarmiyim sırf kese ve kalp.atisini beraber gireyim diye 20 sine aldım
Saglik ocagina gidip kan tahlili verdim genel olarak gebelik icin yapilmasi gereken tahliller dersen yaparlarKızlar, kalp atışını duyduktan sonra ne yaptınız? Sanırım kan tahlilleri isteniyormuş nedir bunlar? Bir de diğer randevuyu ne zamana veriyorlar?
inşallah gelirsin aramıza canımben bi keresinde "uzun yola çıkıcam ama emin olamadım hamileysem zarar verecek bir şey yapmak istemiyorum" bahanesi ile gitmiştim doktora hemen test verdi aklında bulunsun
Ayyy inşallah canımmmmm. güzel haberlerle gelll. :)Kan testini verip geldim.3 saat heyecanlı bekleyiş başladı.Hayirlisi ise bende aranıza katilmak istiyorum.İlk bebek gibi heyecan yaptım
Gozun aydinkızlar sonucu aldım ikiye katladı çoook şükürler olsun sıraya kese ve kalbi duymayı nasip etsin
kızlar sonucu aldım ikiye katladı çoook şükürler olsun sıraya kese ve kalbi duymayı nasip etsin
kızlar sonucu aldım ikiye katladı çoook şükürler olsun sıraya kese ve kalbi duymayı nasip etsin
İlk degerin ve son değerin kaç çıktı canım.Bende kan verdim bekliyorum[/QUOTEadetime 4 gün kala pazartesi günü kan verdim 11 çıktı 2 gün sonra bugün 25 çıktı senin ki ilk verdin mi adet gününde mi?
teşekkürler amin cümlemizle inşallahhhHayırlı olsun.Insaallah kese görünür kalp atışı duyulur sağlıklı bi hamilelik yaşarsın.Ve sağlıkla kucağına alirsin
Gözün aydinkızlar sonucu aldım ikiye katladı çoook şükürler olsun sıraya kese ve kalbi duymayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?