Benimde bugün kendim olctuguk sonuçlar oldukça düşük.... önceki gece meyveli yoğurt yemiştim gece. Baya tatlı da yedim o gün hatta akşam bezelyeli havuçlu patates yemiştim.. belki ve inşallah onlar etkilemiştir..

Selam kızlar. Herkes iyi inşallah?
Bu ara yine iştahsızlık ve mide bulantısı sorunlarım gündeme geldi karın ağrısı,kasılma ve sancı işleri de hayat kalitemi bayaa bayaa düşürdü bir kaç gündür yatıyorum. Rabbim başka dert vermesin insallah.

Bir an önce daha rahat gunlere geçersin inşallah

benimde aynı. diyorum 27.haftada geri geldi bulantı. geçsin gitsin hemen ya. Allahım şifa versin. karın ağrısı o bu şu derken tadını alamıyoruz hamileliğin. İnşallah sonumuz güzel olur.
A asitane161719 ay çok güldüm
mantar gibi ürüyor hakikaten tam yerine oturdu bu tabir. kız madem kv laf söz edecek biri değil yat sende Allah Allah. kendine bi rahat ver ya hu ❤❤❤
hele hamilelikte insan kendine kıyarmı

ben olsam sabah erkenden kalkma işini dert etmem yatarım. benzin uykum gelse 1 saat olsada geçerim yatağıma. hem oğluna göz kulak olur. Allah korusun sağlıkla gelsinler bu dönemde uyku gibi ilaç yok...
bende uyandım namaza 7 gibi sonra uyumadım , bişeyler yemek istemedi canım ama demek açıktım aniden bir çarpıntı baş dönmesi elma yedim ve hemen uyudum. şükür uyanınca geçti. Pisikedii senin gibi iştahım yok mide bulantısı derken fenalık geliyor. şifa için okuyorum sürekli. başka ne yapabiliriz bilmiyorum .

H Happinesss26
Tatlım kendin için iki takım pijama kirlenirse diye iki takım almakta fayda var.
bir gecelik bir sabahlık .
ben sancı çekerken odamda gecelik kullandım.
gece pedi
3 takım atlet ve alt .
kalın çorap
bebek için yeni doğan iki takım bir tulum battaniyesi, çorabı Vs.
bebek bezi veriyor hastane ama her türlü ihtimale karşı almakta fayda var. bazi hastaneler ped bile veriyor. bazısı vermiyor. mama ezik biberon ben bunların hiçbirini almıyorum. bebek doğduktan sonra duruma göre alınır bana göre. çünkü tecrübem var. emzirme hususunda. direk bebeği koynuma alıyorum ben. bırakmam o soğuk bebek yatağına. O zman ağlamaz sesi çıkmaz emer uyur , emzik biberon mamaya gerek kalmaz inşallah.
Allah sağlıkla yaşamayı nasip etsin hepimize bu en güzel duygulu günleri...
isteyen bekleyen bütün ailelere nasip etsin yaşatsın.
benim iki doğumumun sonunda çok yoruldum. uyu dinlen dediler hep. ama bebeğime bakıp bakıp kalbim çarptı, heyecandan uyuyamadım ki, hele ilk gece ilk hafta. nasıl bir heyecan anlatamam. (acısını ağrısını anlatmak istemiyorum hep güzellikleriyle düşünmek odaklanmak istiyorum )

tekrarını nasip etsin yüce Rabbim ❤❤❤

Etkilemiş olabilirler canım, sen şekerini kontrol etmeye devam et. Ben de şeker ölçüm cihazı almak ıstıyorum takip için, kendi cıhazınla mı ölçüyorsun canım?

Çok alışmışım kendi işimi kendim görmeye onu farkettim oğlanı bırakamıyorum kimseye yorgunluktan bedenim ağrıyor ama yine de uyuyamıyorum oğlum yanımda olmayınca. O da maşallah bu aralar pek huzursuz hep ilgi sevgi bekliyor geceleri zor uyutuyorum. Canı sağolsun da dayanırım uykusuzluğa da ne yapayım uyuyabiliyorsan ne mutlu sana uyu bol bol ben geçen ay kotayı doldurdum sanırım çok fazla uyumuştum çünkü uyumakta baş ağrısı çekecek kadar uyumuştum şimdi de açısı çıkıyor işte

tabi nene evde oda hissediyor olan biteni. yat le benim için yat. kendi işini yavaş yavaş kendini yormadan yap
o geçen aydı geçti gitti. yeni güne yeni uykular lazım

tabi nene evde oda hissediyor olan biteni. yat le benim için yat. kendi işini yavaş yavaş kendini yormadan yap
o geçen aydı geçti gitti. yeni güne yeni uykular lazım

Hemen şimdi uykuya geçiyorum inşallah hazır oğlum da uyumusken fırsatları değerlendirmek lazım. Herkese hayırlı geceler diliyorum. Uykunuz bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…