- 23 Ocak 2019
- 53
- 64
- 3
- 34
Aminn cümlemizin sağlıcakla gelsin bebisleriAyrıca insülünden korkma canım bebek ve senın için ne iyi olacaksa onu uygula. İnşallah tekrar eski haline döner değerlerimiz.
Benimde bugün kendim olctuguk sonuçlar oldukça düşük.... önceki gece meyveli yoğurt yemiştim gece. Baya tatlı da yedim o gün hatta akşam bezelyeli havuçlu patates yemiştim.. belki ve inşallah onlar etkilemiştir..Canım bana da 75 mg yukleme yapıldı , açlık ve 2. Saat iyi cıktı fakat 1. Saat 190 cıktı. Referans degerınden bi tık yuksek cıktı. Fakat ben 6.5 saat açlıkla verdım dun endokrine gittim bu test sonucunun hiç bir geçerliliği yok testi yenıleyelım dedılerben de kabul etmedim. Şu an sadece ekmek, tatlı gıdalar, hamur işi gibi seylerden kacınıyorum. Kendimce diyet yapıyorum o kadar.
Açlık 110 tokluk 200 'ün üstündeydiÇok geçmiş olsun canım kaç çıktı şekerin?
Tam hatırlamıyorum tokluguÇok geçmiş olsun canım kaç çıktı şekerin?
Merhaba Femix omega kullanıyorum. Doktorum balık yemeyi bıraktıktan sonra başlatmıştı .Omega tablet kullanan var mı bu arada
Bir an önce daha rahat gunlere geçersin inşallahSelam kızlar. Herkes iyi inşallah?
Bu ara yine iştahsızlık ve mide bulantısı sorunlarım gündeme geldikarın ağrısı,kasılma ve sancı işleri de hayat kalitemi bayaa bayaa düşürdü bir kaç gündür yatıyorum. Rabbim başka dert vermesin insallah.
Teşekkürler :)Merhaba Femix omega kullanıyorum. Doktorum balık yemeyi bıraktıktan sonra başlatmıştı .
benim altına yerleştirecek alt açmam var kullanışlı gerek duymadım. hem pusetten çıkarıp koltuk üzerine koyup kullanıyorum ,bebeği direk koltuğa koymuyorum. sen yeni bebek çeyizi hazırlıyorsan çok güzel tercihler bunlar. sağlıkla kullanın.
Selam kızlar. Herkes iyi inşallah?
Bu ara yine iştahsızlık ve mide bulantısı sorunlarım gündeme geldikarın ağrısı,kasılma ve sancı işleri de hayat kalitemi bayaa bayaa düşürdü bir kaç gündür yatıyorum. Rabbim başka dert vermesin insallah.
re genesis max kullanıyorum canımOmega tablet kullanan var mı bu arada
Etkilemiş olabilirler canım, sen şekerini kontrol etmeye devam et. Ben de şeker ölçüm cihazı almak ıstıyorum takip için, kendi cıhazınla mı ölçüyorsun canım?Benimde bugün kendim olctuguk sonuçlar oldukça düşük.... önceki gece meyveli yoğurt yemiştim gece. Baya tatlı da yedim o gün hatta akşam bezelyeli havuçlu patates yemiştim.. belki ve inşallah onlar etkilemiştir..
Bende beklemede 29 haftalığızHadi hayırlısı beklemedeyim
benimde aynı. diyorum 27.haftada geri geldi bulantı. geçsin gitsin hemen ya. Allahım şifa versin. karın ağrısı o bu şu derken tadını alamıyoruz hamileliğin. İnşallah sonumuz güzel olur.
A asitane161719 ay çok güldüm
mantar gibi ürüyor hakikaten tam yerine oturdu bu tabir. kız madem kv laf söz edecek biri değil yat sende Allah Allah. kendine bi rahat ver ya hu❤❤❤
hele hamilelikte insan kendine kıyarmı
ben olsam sabah erkenden kalkma işini dert etmem yatarım. benzin uykum gelse 1 saat olsada geçerim yatağıma. hem oğluna göz kulak olur. Allah korusun sağlıkla gelsinler bu dönemde uyku gibi ilaç yok...
bende uyandım namaza 7 gibi sonra uyumadım , bişeyler yemek istemedi canım ama demek açıktım aniden bir çarpıntı baş dönmesi elma yedim ve hemen uyudum. şükür uyanınca geçti.Pisikedii senin gibi iştahım yok mide bulantısı derken fenalık geliyor. şifa için okuyorum sürekli. başka ne yapabiliriz bilmiyorum .
yürüyemeyeck kadar kalça kemiğim ağrıyor. magnezyum , maden suyu iç.dedi doktorum.Kızlar 3 4 gündür yatarken deli bacak ağrısı çekiyorum üst bacakta.. sizlerde de oluyo mu ??
Çok alışmışım kendi işimi kendim görmeye onu farkettimoğlanı bırakamıyorum kimseye yorgunluktan bedenim ağrıyor ama yine de uyuyamıyorum oğlum yanımda olmayınca. O da maşallah bu aralar pek huzursuz hep ilgi sevgi bekliyor geceleri zor uyutuyorum. Canı sağolsun da dayanırım uykusuzluğa da ne yapayım uyuyabiliyorsan ne mutlu sana uyu bol bol ben geçen ay kotayı doldurdum sanırım çok fazla uyumuştum çünkü uyumakta baş ağrısı çekecek kadar uyumuştum şimdi de açısı çıkıyor işte
tabi nene evde oda hissediyor olan biteni. yat le benim için yat. kendi işini yavaş yavaş kendini yormadan yap
o geçen aydı geçti gitti. yeni güne yeni uykular lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?