H Happinesss26 herşeyini hazırla , bundan sonra çanta hazır olsun her ihtimale karşı . erken doğum olsa bile yaşarlar bebekler . kendine lohusa apijama bebeğe neler lazım listele.

kışa göre nasıl mont alınır bilemedim bazıları büyük oluyor falan . ama büyük alırsa é ve tutmuş olursun illa ki indirimler oluyor ne ararsan ona göre bulunuyor.
6 ay çook uzun süre evde tutulacak bir kıyafet değil. bebekler duruma göre 4.5.ayda giyiyor hele tulumlar.
ben aldım 6 ay .

çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah.

tesettürlü hamişler hastane çantanıza kendininz için neler koymayı düşünüyorsunuz? Allah nasip ederse ilk doğumum olacak. hastane ortamında neyle rahat edilir neye ihtiyaç duyulur önerilerinize ihtiyacım var

arkadaşlar ana kucağının içine destek minderi gibi bişey almak şart mı yoksa direkt koyulabiliyor mu içine bebiş konforlu olur mu?

Bir de tecrübeli annelere sormak istiyorum aranızda yan yatış yastığı kullanan oldu mu bebeklerine. E bebek de indirim var bugün ona göre almak istiyorum. İlk zamanlar sırt üstü yatırmak tehlikeliymiş ya kusup boğazına kaçar diye ya da yan yatırırken nasıl destekliyodunuz?

canım ben hastane için uzun kollu ve diz altına kadar sabahlık aldım. ve uzun kollu pijama takımım var. normal doğumda odadan çıkmasanda oluyor ama sezeryan olursa yürüyüş için korunaklı kalın bişeyler almak daha iyi olur. geniş feraje götürmek olabilir uzun sbahalık yerine. ev için ben erkeklerin yanına çıkmaya uygun ev içi kıyafet giyerim daha iyi oluyor. bebeğim kız iğne oyası pembeli yazmam var. ameliyat sonrası pek kullanılmıyor o , yanıma pamuklu başka bir yazma daha alıyorum... başka aklıma gelen bişey yok.

Ben kullanıyorum canım. ilk bebeğimde arkadaşım verdi , çok kullanışlı. 3.bebeğime kadar kaldı düşün... önde ve arkada desteği var. bebek ortada yan yatıyor. ebebek'teki nasıl bilmiyorum linki at bakayım.
arkadaşlar ana kucağının içine destek minderi gibi bişey almak şart mı yoksa direkt koyulabiliyor mu içine bebiş konforlu olur mu?

kesinlikle gerekiyor yoksa bebek içinde kambur durur. ben dik olacak şekilde içine alt açmasını kullandım hemde uzun süre nerden baksan bebek hayalet edip içinden çıkmaya çalışana kadar

Teşekkürler canım :)

Aminnn canım Allah razı olsun. Yine bol hareketli bir gün yaşıyorum hamdolsun sırf misafirliğe gidebilmek için işlerimi sabah saatlerine sıkıştırdım şimdi de geldim eve yoruldum . Bu aralar uyku da yetmiyor bana belki 2 haftadır doyasıya uyuyamadım ama direniyorum her halimize hamdolsun muhtemelen bütün bunlar beni iki ay sonrasına hazırlıyor yavaş yavaş. Vardır bir hayr diyelim dimi sen nasılsın bu arada canım ?

https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-nakisli-guvenli-uyku-yastigi-p-sev-433/ bundan canım

yaaa o uyku hali yokmu direniyorum ama evde kimseler olmayınca direnecek güç kalmıyor. erken kalktım baya 10.30 gibi birdaha uyudum
sanada Allah yardım etsin...
Kv gidince dinlenirsin bolca.
bizde kv akşam yemeğe gideceğiz... erken döneriz erken uyuyorum artık..iyi geliyor.

birde şu ev işleri hiçmi bitmez yahu!!!
veya azalmazzz

Ben her durumda erken kalkıyorum aslında bana kalk diyen yok ama evde misafir olunca huzursuz oluyorum çok uykum olmasına rağmen devam edemiyorum mecbur kalkıyorum. Normalde gün içinde uyuyordum ama şimdi çekiniyorum ister istemez uyusam kimse bir demez de iste... ohh canım afiyet olsun şimdiden bu akşam yemek derdin yok ne güzel
birde şu ev işleri hiçmi bitmez yahu!!!
veya azalmazzz

Yok kuzum yok bilakis gün geçtikçe çoğalıyor sanki daha detaylı temizliğe başlamadım Mart sonunu bekliyorum ona rağmen günlük işler bile bitmiyor niyeyse bulaşık çamaşır durduğu yerde mantar gibi ürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…