- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
memnun kalırsın inşallah alırsın ilerde. önceden eşim hep alırdı oğluma ama kızlara almadık hiç. birde ben ıslak mendil ordan alırdık. anılarım canlandı
ilk heyecanlarımızdı nasıl geçti zaman. oğlum 5 yaşında şimdi.
bizimkilerde uçakla gelir, oğlumda olduğu gibi ben doğuma girince eşim alır bileti hayırlısıyla senin razaman başı olcak gibi. 6 mayıs 1.gün. benimkisi bayrama yakın görünüyor . daha iyi olur. oruç tutmak istiyorum sonra tutmak zor banà
her ne şekilde olursa olsun bizim için en hayırlısıdır muhakkak...
kızının kaç kg olmuş annesi.
birileri varken insan kendini düşünecek zaman bulamıyor ondan çabucak geçiyor vakit... sağ salim inşallah zamanımız gelsin.
gerçi bizimkiler gelirmi gelmezmi tam belli değil. istiyorum güzel merhametli Rabbimden :)
umarım hayallerim gerçekleşir...❤❤❤
Gözün aydın canım, tam olarak kaçıncı haftadasin, 3 haftada bir çağırdığı için merak ettim. İnşallah daha güzel haberlerini al bebisin:)
Evet canım Ramazan'a bir hafta kala doğum yapıyorum inşallah. Ben zaten lohusa olacağım için her halükarda tutamam borçlar birikecek ama olsun kışın eritiriz inşallah Allah ömür verirsekızım birkaç gün geriden geliyor 1458 gram ölçtü doktor. Minyon bir bebek olacak kesinleşti boyu posu minnoş anası ne ki kızı ne olsun ben 2200 doğmuşum şu anda da 1.55 bir insanım nihayetinde o yüzden normal yani.
Rabbim gönlüne göre versin canım bayram şekerin geldiğinde yanında olmasını istediğin herkesi yanında görürsün inşallah. Doğum çok büyük umutlarla yaşanıyor. Allah kimseye hayal kırıklığı yaşatmasın her şey herkesin gönlüne göre olsun inşallah. Çünkü ömürde sayılı defa yaşıyoruz bu anları tekrarı ya var ya yok.
Teşekkürler canım, iyi gidiyor, arada bel ağrısı,yürürken merdiven çıkarken zorlanma,eğilip bişey alamama dışında normal geçiyor, bende ihtiyaçları tamamlamaya çalışıyorum, bakıyorum alıyorum falan keyifli oluyor almak:) tutmasam kendimi çok alırdım da giyemez israf olur diye çok bişey almadım. Heyecanla bekliyorum.haftaya kontrole gidicem ,başı nerde kilosu vs detaylı ogrenicem. Onları düşünüyorum bu aralar:)amin en içten Aminlerle amin ❤❤❤
inşallah hepimiz gönlümüzdekileri yaşarız sağlıkla afiyetle...
maşallah kızçene bence gaYet iyi kilosu. kız ben oğlumun 4kg üzeri doğmasına şaşırmıştım inan. bi geldi maşallah tosun tosun, kızımıda uzun bekledik hep. her gittiğimde çok uzun bir kız derdi doktorum. ben 1.68 . kızımın suratı kaşık kadar ama boyu güzel :)
bebişime minyon diyor doktor. bakalım hangisine benzer. ve ben kilolu bebek zorluğunu yaşadığım için zayıf daha kolay diyorum.
R rkndmt teşekkür ederim hepimiz sağlıkla giydiririz inşallah. nasılsın nasıl gidiyor.
Teşekkürler canım, iyi gidiyor, arada bel ağrısı,yürürken merdiven çıkarken zorlanma,eğilip bişey alamama dışında normal geçiyor, bende ihtiyaçları tamamlamaya çalışıyorum, bakıyorum alıyorum falan keyifli oluyor almak:) tutmasam kendimi çok alırdım da giyemez israf olur diye çok bişey almadım. Heyecanla bekliyorum.haftaya kontrole gidicem ,başı nerde kilosu vs detaylı ogrenicem. Onları düşünüyorum bu aralar:)
amin en içten Aminlerle amin ❤❤❤
inşallah hepimiz gönlümüzdekileri yaşarız sağlıkla afiyetle...
maşallah kızçene bence gaYet iyi kilosu. kız ben oğlumun 4kg üzeri doğmasına şaşırmıştım inan. bi geldi maşallah tosun tosun, kızımıda uzun bekledik hep. her gittiğimde çok uzun bir kız derdi doktorum. ben 1.68 . kızımın suratı kaşık kadar ama boyu güzel :)
bebişime minyon diyor doktor. bakalım hangisine benzer. ve ben kilolu bebek zorluğunu yaşadığım için zayıf daha kolay diyorum.
R rkndmt teşekkür ederim hepimiz sağlıkla giydiririz inşallah. nasılsın nasıl gidiyor.
Normal doğum için en güzeli minyon bebek zaten inşallah bu kez istediğin gibi bir doğum yaşarsın canım. Sağlıklı olsunlar da kilo dert değil. Dediğin gibi doğduktan sonra çok güzel toparlıyorlar. Oğlum gününü doldurduğu halde 3180 doğmuştu altı aylıkken 10 kiloydu doktor diyetisyene götür dedi
Çok geçmiş olsun canım kaç çıktı şekerin?Merhabalar herkese inşallah keyfiniz sagliginiz yerindedir hepinizin.. hep endişe ile geçiyor benim zamanım şimdi de sekerim yüksek çıktı, 2 gün diyet ve takip yapacağım cuma günü muhtemelen ınsulin başlanacak. Çıkmayan kalmadı hamileliğimde...
Size güzel musmutlu sağlıklı akşamlar
Amin ❤❤❤❤❤
ne güzel dualar ediyorsun ya Allah'tan kabul görürler yaşarız hayırlısıyla ❤❤❤
oğlumda oğlum gibi Tosun büyümüş maşallah . Allah size can sağlığı versin evlatlarınıza güzellikle huzurla yetin inşallah hepimiz yetelim inşallah ❤
H Happinesss26 hamilelik bitince geçecek hepsi hiç üzülme. hele sur cumaya kadar güzel bir diyet ile gerek kalmaz insüliné olumlu düşün. sirke iç inşallah şifa olur. güzel sonuç alırsın bize yazarsın inşallah. Allah şeker hastalarına yatalak olanlara yardım etsin. bu dönemde yengemin şekeri hep yüksekti insülin kullandı ve 2.normal doğumunda yüksek diye doğumda bayıldı ama doğurdu maşallah gayet sağlıklı evlatları. sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. hamilelikte ne oluyorsa sonra geçip gidiyor biiznillah.
Açlık 110 cıktı yükleme sonrası kaç çıktı hatirlamiyorim tam sonuclarimin çıktısını almadim ama 200 'ün ustundeydiÇok geçmiş olsun canım kaç çıktı şekerin?
Canım bana da 75 mg yukleme yapıldı , açlık ve 2. Saat iyi cıktı fakat 1. Saat 190 cıktı. Referans degerınden bi tık yuksek cıktı. Fakat ben 6.5 saat açlıkla verdım dun endokrine gittim bu test sonucunun hiç bir geçerliliği yok testi yenıleyelım dedılerAçlık 110 cıktı yükleme sonrası kaç çıktı hatirlamiyorim tam sonuclarimin çıktısını almadim ama 200 'ün ustundeydi
Ayrıca insülünden korkma canım bebek ve senın için ne iyi olacaksa onu uygula. İnşallah tekrar eski haline döner değerlerimiz.Açlık 110 cıktı yükleme sonrası kaç çıktı hatirlamiyorim tam sonuclarimin çıktısını almadim ama 200 'ün ustundeydi
Canım alışverişi çoğumuz yaptık. Eksiklerimiz tabi ki var ama genel olarak tamamlama aşamasındayız. Hepimiz aynı riskler altındayız herşeye hazırlıklı olmak lazım. Biz hazır olmaya çalışıyoruz. Çantayı ben 30. Haftadan sonra hazırlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse.Günaydınlar... artık ne yapacagimi şaşırdım alışverişi yapayım mi erken mi doğum cantasi mi hazırlasam erken doğum riski var normal gebe gibi mi devam etsem hayatıma vallahi şaşırdım artık. Neyse hayırlısı olsun hakkımızda inşallah güzel örneklerden olurum... teşekkürler güzel sözlerin için
Oh ne güzel iznin tadını çıkartgünaydın kızlar, güzel bir gün olsun. ben bugün çok iyi uyandım, izin aldığım için evdeyim dinleniyorum valla çok iyi geldi hem moralim düzeldi hem iyi uyudum. Minnoşumuda hissediyorum ama galiba içeri döndü böyle daha hafif arkaya doğru....
ben hep 0-3 ay ve yenidoğan kıyafetleri aldım galiba.. sizce şimdiden 3-6 ve 6-9 ay almak mantıklı mı? örneğin şu an indidirmler varken 6-9 ay kışlık mont almak mantıklı olur mu? ne düşünüyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?