Mrb arkadaşlar benim midem yanmam ve reflu gibi yemek borum yanıyor ve çok rahatsız ediyor yediklerine dikkat ediyorum ama oldu mu gecmiyor ne yapayım sizce
Tsk ederim deneyecem önerilerini öyle yanıyor ki yemek borum sıcak birşey içemiyorum
amin canım sanada hayırlı günlerHayırlı günler kizlar
anammmm ben de göbeğimi filan seviyorum salonun ortasına ayaklı küvetini filan kurduk doğsa da sevsek modundayız artık:) hayır bide ilk çocuk ne gibi zorluklar bekliyor hiç fikrimiz de yok. sevme derdindeyiz biz
Herkesler nerdeymişnasılsınız
Tamam canım haberleşelimiğne doğumdan 1 gün öncesine kadar ,asprin 32 deniliyor ben de haftaya gidicem kontrole onda sorucam haberleşiriz
Oh şifa olsunTembellik günümden bildiriyorum yedim yedim şiştim nefes alamıyorumpeki pişman mıyım ? Hayır
Oh şifa olsun
Tembellik günümden bildiriyorum yedim yedim şiştim nefes alamıyorumpeki pişman mıyım ? Hayır
afiyet olsun canım.
kız hergün hergün ne iş yapıyorsun çok merak ettim kaynanan geldi gidene kadar dinlenmedin
etrafı dağıtanda yok
tembellik neymiş dinleneceksin tabi.
ben bugun evi süpürge çamaşır yıka ser
kısır kek yaptım yedik komşularla. çocukları yıkadım, şimdi uyutuyorum. ve nedense modum çok düşük.
Ya bende çok yiyince pişman olmuyorumTembellik günümden bildiriyorum yedim yedim şiştim nefes alamıyorumpeki pişman mıyım ? Hayır
Bugün bende kek ve börek yapıp kv gittim.afiyet olsun canım.
kız hergün hergün ne iş yapıyorsun çok merak ettim kaynanan geldi gidene kadar dinlenmedin
etrafı dağıtanda yok
tembellik neymiş dinleneceksin tabi.
ben bugun evi süpürge çamaşır yıka ser
kısır kek yaptım yedik komşularla. çocukları yıkadım, şimdi uyutuyorum. ve nedense modum çok düşük.
Ya bende çok yiyince pişman olmuyorummidem yanınca veya o tıp şeyler olunca pişman oluyorum..ye yat modundayim yani
Valla kaç kiloyum hiç bilmiyorum, bilmekte istemiyorumHamileliğin ardına sığınıp istediğim her şeyi yiyorum şimdiama doğumdan sonra ahdim var derhal sağlıklı yaşama döneceğim aynaya bakacak yüzüm kalmıyor gitgide çünkü hayatımda tartıda bu rakamları görmemiştim
O bende de oluyor bıraksalar da akşama kadar uyusam moduBugünü öyle boş geçirdim ki ararım kesin ilerdebazen elim kolum kalkmıyor hiçbir şey yapasım gelmiyor. Bugün de böyle olsun artık. İnşallah yarın daha zinde olurum . Şu anda bile vurup kafayı uyuyasım var
Valla kaç kiloyum hiç bilmiyorum, bilmekte istemiyorumhamileyiz hakliyiz yemek yemek hakkımız söke söke alırız doğumdan sonra öyle bir hayat bekliyor bizi ki allaaaaah disko disko..sabahlar olmasın mı diiim ne diim bilemedim
Valla kaç kiloyum hiç bilmiyorum, bilmekte istemiyorumhamileyiz hakliyiz yemek yemek hakkımız söke söke alırız doğumdan sonra öyle bir hayat bekliyor bizi ki allaaaaah disko disko..sabahlar olmasın mı diiim ne diim bilemedim
O bende de oluyor bıraksalar da akşama kadar uyusam moduinşallah yarın gönlünce geçer canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?