Evet canım oluyor günde bı kaç defaSlm kizlar.rahimde kasilmaniz oluyo mu sizinde
Bende var. Magnezyum içiyorum. Biraz da olsa rahatlatıyor.Slm kizlar.rahimde kasilmaniz oluyo mu sizinde
Slm kizlar.rahimde kasilmaniz oluyo mu sizinde
Bu aralar cok olur oldu bana yururken kalkarken gece uykumda donerken ozel bolgeme bisey cakiliyo gibi oluyo.Ben 20.haftadan beri yaşıyorum. Günde birkaç kez oluyor akşamları daha fazla oluyor. Yorulduğum için sanırım.
Bu haftada artmaya basladi.doktora gitmelimiyim.yoksa normalmi.kizimdada olmustu ama bilmiyorm.mesela bugun biraz is yapiyim yada bi 10 dakika yuruyum eve gelince her adimda zonkluyoBende var. Magnezyum içiyorum. Biraz da olsa rahatlatıyor.
Baski gibi bisey batiyo gibi damar cekiliyo gibi.kasilma demi bu.ne yapmam lazimki biraz sık oluyo sanirim bndeEvet canım oluyor günde bı kaç defa
Bu aralar cok olur oldu bana yururken kalkarken gece uykumda donerken ozel bolgeme bisey cakiliyo gibi oluyo.
amin canımGünaydınlar herkese,hayırlı cumalar..Bizim kontrolümüz var bugün doktora gidiyoruz.Dualarınızı bekliyorum..
ilk çocukta alışmak zaman alıyor sadece yoksa inşallah gazlı bir bebek olmaz sizi yormaz.
Evet canım hareket ederken dikkat etmen ani hareketten sakınmak lazım yorgunluk felan çok aşırı derecede etkiliyor mesela eğilerek biraz uzun süre bir iş yaptım mi dogrulamiyorum o halde kasılıp kalıyorumBaski gibi bisey batiyo gibi damar cekiliyo gibi.kasilma demi bu.ne yapmam lazimki biraz sık oluyo sanirim bnde
benim ki de sanki içerde dans ediyor devamlı dışardan görülebiliyor ama bazen öyle bir hareket ediyor bişey yapıyor aklimi alıyorBnm oglan cok fena skistiriyo beni.kaburgalarim aciyo bazen.oyle bi vuruyo toplaniyoki nefesimi kesiyo resmen.sizin bebisler nasil
Hayırlı cumalar canım hayırlı gunlerHayırlı Cuma'lar hayırlı sabahlar canalr
işte emziriyormuşsun sonra omzuna koyup pıt pıt vurup sıvazlıyormuşsun gazını çıkarmadan uyutmuyormuşsun yoksa kusuyormuş filan yatarken allah korusun. tek edindiğim bilgi bu :)
hayırlı sahalar , gaYet uyumlu kilosu haftasıyla..dokrorunuz ne dedi peki?Gunaydin simdi kontrolden gedin 31.2 gunluk kilosu 1650 sizce nasil
benim kontrol yarın ama belkide haftaya giderim.Günaydınlar herkese,hayırlı cumalar..Bizim kontrolümüz var bugün doktora gidiyoruz.Dualarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?