- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Teşekkür ederim. Başlarda çok dert ettim ama şimdi alıştım sanki biraz daha. Hala yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum amaDediğin gibi en azından stres yapmamak lazım kendimi bu kilolarda hiç görmedim biraz da onun paniği oldu sanırım hiç veremeyecekmişim gibi geliyor.
AminOy canım bilmukabelealtı hafta bir şey değil de ben artık bildiğin panda oldum ya kız evde yuvarlanarak gezeceğim az kaldı.
İnşallah sen de gönlüne göre hayırlı güzel bir normal doğum yaparsın canım. Ama her şeyden önce evladını sağlıkla mutlulukla kucaklamanı niyaz ederim Rabbimden. İnşallah hepimiz minişlerimize en mutlu şekilde kavuşur ve sorunsuz bir şekilde evlerimize getiririz. Amiiiiin Allah'ım
Tecrübe konuşuyorBen de tartıda yepyeni rakamlarla tanışıyorum sürekli ama yemezsem de mutsuz oluyorum.Bir de ilkinde verilebildigini gördüm ya ondan sanırım bendeki rahatlık. Ekstrem bir durum olmadıkça veriliyor inan hem de çok çabuk
Canım kıyamam geçmiş olsun geçen hafta benim kızımda öyle oldu 4 yaşında Rita virüs çıktı salgınmış bu ara inşallah senin kızında yoktur bişey usutmedir sadeceIyi geceler kizlarr.kizim( 2 yasinda) aksamdan beri 6 7 kere kustu.ictigi suyu bile kustu.biraz efam yaptim korktum.ciddi bisey yoktur demi.usutmedendir diye dusunuyorum
Tecrübe konuşuyor ☺O zaman yaşasın yemek yemek
Iyi geceler kizlarr.kizim( 2 yasinda) aksamdan beri 6 7 kere kustu.ictigi suyu bile kustu.biraz efam yaptim korktum.ciddi bisey yoktur demi.usutmedendir diye dusunuyorum
haklısın cnm ben artık çözümü arkama 3 yastik alip yarı oturur pozisyonda uyuyorum solum agridiginda...bu haftada bebisin eksik kalanlarini da alip sonrasi da dinlenmek istiyorum artik gerci 37.haftaya kadar calisicam amaBenzer handikaplar bende de var. Sola dönüp uyuyorum ama genellikle uyandığımda kendimi sağa dönük buluyorum. Bunun önüne geçmek zor çok da sıkma kendini uyku sırasında nasıl rahat ediyorsan oraya dönersin kısa süreli değişiklikler bebeğe zarar vermiyordur. Kağan Kocatepe nin videosu var bu konuda bak istersen
insallah cnm benim kızım gecelerl bile tekme atıyor galiba anne uykusuzluga alış dliyor banaAynen canım ben yastık destek yapıyorum sol tarafıma dediğin gibi ağrılarım da çok ama bir çare bulamadım maalesef doğunca bebekler rahatlicaz inşallah :))
Canım bende boy yok iç karnım da pek geniş değilmiş sanırım ikinci gebelikte daha net anladım. Daha doğrusu benim karnım hep son aylarda fırlıyor. Ben de çok zorlanıyorum yattığım ya da eğildiğim yerden kalkmakta. Namazı oturarak kılıyorum. Kalkacağım zaman yavaş yavaş kalkıyorum. O bahsettiğin baş dönmesi kalp çarpıntısı vs bunları ben sabit bir şekilde ayakta beklediğimde yaşıyorum ne hikmetse. Mesela çorba karıştırırken.Ben midemi biraz hoyrat kullanıyorum canım her şeyi Karman çorman yiye yiye zavallı bana alışmak zorunda kaldı kabızlık yaşamıyorum pek çok şükür
Teşekkür ederim. Başlarda çok dert ettim ama şimdi alıştım sanki biraz daha. Hala yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum amaDediğin gibi en azından stres yapmamak lazım kendimi bu kilolarda hiç görmedim biraz da onun paniği oldu sanırım hiç veremeyecekmişim gibi geliyor.
şimdi nasıl canım benim. kusmak bi nevi mikrobu atmak demek. vucut ishal ve kusma ile kendini temizler. inşallah rahat bir gece geçirmişsindir.Iyi geceler kizlarr.kizim( 2 yasinda) aksamdan beri 6 7 kere kustu.ictigi suyu bile kustu.biraz efam yaptim korktum.ciddi bisey yoktur demi.usutmedendir diye dusunuyorum
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar hayırlı hafta sonlarımız olsun şekerler.
Inşallah doktora goturmussunuzdur canım. O kadar çok kusma vücudunda sıvı kaybı yaparIyi geceler kizlarr.kizim( 2 yasinda) aksamdan beri 6 7 kere kustu.ictigi suyu bile kustu.biraz efam yaptim korktum.ciddi bisey yoktur demi.usutmedendir diye dusunuyorum
sermed kızın nasıl olur tatlım.
nasılsınız kızar. biz bugun avm ye gittim mecburen. oğluma gömlek lazımdı. ama öldüm gidip gelene kadar, belim kuyruk sokumu nasıl yürüdüm bilmiyorum. ayakta kalmaktan yoruldum. kızımda yoruldu hareketsiz bol kasılmalı birgün yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?