Hifaa canım geçmiş olsun üşüttün mü acaba. Ayaklarını sıcak tut üşümesen bile çorap giy mutlaka. Son aylarda genellikle hararet basıyor bizlere ama yine de dikkat etmemiz lazım. Farkında olmadan şifayı kapıyoruz.

Saol canım evet arada oluyor kısa süreli sonra geçiyor böyle Allah'ım beterinden esirgesin
Pisikedii saol canım

leylunehar , maşallah canım 5 hafta daha çalışacaksan Allah güç kuvvet versin.

A asitane161719 canım benim
evet çevrem genişliyor gittikçe.
şükürler olsun öyle naif düşünceli arkadaşlarım varki, sonunda kafa dengi birilerini bulduğum için çok kısmetliyim gerçekten. gittim yedik içtik , é çocuk merasimi ev alt üst omur durumda. hemen toparladık süpürdüm elimden geleni yaptım. ve arkadaşım 3.bebeğine hamile olduğunu yeni öğrendi. onun adınada çok heyecanlıyım inşallah hep anlayışlı Allahtan korkanlarla eş Dost ahpap oluruz.
Pisikedii afiyet olsun kuzum. demek miden genişledi benimki gibi
bende bugün çok güzel yedim elhamdülillah çok şükür.
Hifaa eşinn teşhisi koymuş işte yalın ayak gezilecek mevsim değil dikkatli ol.

Zaman belli olunca hem çok az kalmış gibi geliyor hem de daha varmış gibi . Ben artık hafta hesabı yapıyorum şu kadar hafta kaldı diye pazartesi günü 6 haftam kalmış olacak inşallah mesela

seni çok seviyorum ya hepinizi çok seviyorum Allah biliyor.
6 hafta neki canımın içi
bugün bir arkadaşımın 2.kez normal doğum yaptığını öğrendim çok mutlu oldum. ilklerimiz yaşıt sayılır. 3.oğlu oldu.
bir umut heyecan yaptım bende duanıza talibim.

Afiyet bal şeker olsun canım. Allah sayılarına bereket versin güzel insanların arkadaşın da bebeğini sağlıkla kucaklar inşallah. Rabbim hayırlı evlat eylesin

Oy canım bilmukabele altı hafta bir şey değil de ben artık bildiğin panda oldum ya kız evde yuvarlanarak gezeceğim az kaldı.

İnşallah sen de gönlüne göre hayırlı güzel bir normal doğum yaparsın canım. Ama her şeyden önce evladını sağlıkla mutlulukla kucaklamanı niyaz ederim Rabbimden. İnşallah hepimiz minişlerimize en mutlu şekilde kavuşur ve sorunsuz bir şekilde evlerimize getiririz. Amiiiiin Allah'ım

Afiyet bal şeker olsun canım. Allah sayılarına bereket versin güzel insanların arkadaşın da bebeğini sağlıkla kucaklar inşallah. Rabbim hayırlı evlat eylesin
amin amin canım. onun iki kızı var bakalım bu 3 numara hayırlısıyla ne
eşi çok güzel demiş. kız olursa cenneti garantileriz. elbette hayırlısı. ama insanoğlu düşünüyor işte.
sen nasılsın neler yaptın bugun. dün dinledin

Hangisi hayırlı olacaksa onu nasip etsin Rabbim. Ben dün dinlendim ama geceden beri acısı çıkıyor. Oğlum gece uyumadı bütün günde huzursuzdu uykusuzluktan gözlerine kan oturdu neredeyse ama yok uyumuyor sanırım diş çıkarıyor dün geceden beri nöbetçi hemşire modundayım nöbetim o uyuyana kadar devam edecek

ahh canım burdan panda arkadaşın sana selam sevgiler yolluyor

hele kalça ağrıları olduğunda ne halde yürüyorum. ama bugun bana hamilemisin diye sordular gene

ve geçen hafta uzun zamandır görüşmediğim biri bana 3. bebeği düşünüyormısın dedi kahve içerken. demek nasıl bir haldeyim ben bilmiyorum.
veeeee dualarına içten en içten amin amin amin. 3.bebeğini doğuran arkadaşımın ilki sezeryan. .odanda çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla göstersin o günleri. .lohusalığın tadını doya doya yaşayalım inşallah.

Ay canım ne güzel işte hareketin kısıtlanmıyordur göbeğin anlaşılmayacak kadar küçükse benimkini altı aylıkken dokuz aylık sanıyorlardı var sen düşün şimdiki halimi ssvd eskisi gibi değil çok daha yaygın ve de daha az riskli artık. İnşallah her şey iyi olacak canım duacınım

oy yavrum, Allahım yardımcısı olsun. bebekler düş çıkartırken çok üzülüyorum onlara. uyku yok iştah yok konuşamıyor, derdini söyleyemiyorlar. .ama belli acı ağrı çekiyor
.kehribar taşı çok iyiymiş almak istiyorum şimdiden. diş dönemi rahatlatıyor bebekleri. Allah sanada yardım etsin kolaylıklar versin.

yok şükür hareketlerde kısıtlama yok ama namaz kılarken bayılacak gibi başım dönüyor. veya bir yerlerden kalkarken. çok baş dönmesi kalp çarpıntısı yaşıyorum.
ay bu haller geçsin inşallah . birde iç karnım geniş onu biliyorum artık. boyut kiloyu kapatıyor iç karın bebeği ondan anlamıyor kimse. ama gece yatarken ohhh belli oluyor çok mutlu oluyorum. ne güzel Moral veriyorsun ya. iyiki varsınız
inşallah herşey çok güzel olacak. bebeklerimiz sağ selamet gelecek.

birde sizlerde kabızlık ne durumda. ben bol sebze salata ile rahatım buaralar inşallah daim olur. hele bahar ve yaz ayları çok seviyorum bol sebze ve meyve iyi geliyor.

Kızlar merhaba sonunda iznime ayrıldım bugün. Bakalım bu 2 ay nasıl geçecek. Bol bol yürüyüş yapmam lazım yoksa ben bu gidişle yuvarlanarak gezmek zorunda kalacağım:) Çok kilo aldım.Hamile kaldığımda 56 kiloydum şu an 68 im ve kendimi durduramıyorum malesef. Kocaman bir göbeğim var. Doktorum iyi gidiyorsun diyor ama son halimi görünce ne diyecek acaba:) Son ayda nasıl olacağım korkuyorum.

Canım bende boy yok iç karnım da pek geniş değilmiş sanırım ikinci gebelikte daha net anladım. Daha doğrusu benim karnım hep son aylarda fırlıyor. Ben de çok zorlanıyorum yattığım ya da eğildiğim yerden kalkmakta. Namazı oturarak kılıyorum. Kalkacağım zaman yavaş yavaş kalkıyorum. O bahsettiğin baş dönmesi kalp çarpıntısı vs bunları ben sabit bir şekilde ayakta beklediğimde yaşıyorum ne hikmetse. Mesela çorba karıştırırken. Ben midemi biraz hoyrat kullanıyorum canım her şeyi Karman çorman yiye yiye zavallı bana alışmak zorunda kaldı kabızlık yaşamıyorum pek çok şükür

Hadi gözün aydın bol bol dinlen izninin tadını çıkar inşallah kiloyu dert etme bence ben de seninle aynı durumdayım doğumdan sonra birazcık dikkat ederek çok çabuk eski haline dönersin. Şimdi kendine engel olamıyorsan eğer hiç strese girme derim

Teşekkür ederim. Başlarda çok dert ettim ama şimdi alıştım sanki biraz daha. Hala yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum ama Dediğin gibi en azından stres yapmamak lazım kendimi bu kilolarda hiç görmedim biraz da onun paniği oldu sanırım hiç veremeyecekmişim gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…