Maşallah canım ya ❤ hele sağlıkla hayırlısıyla bi dünyaya gelsinler her şey çok çok daha güzel olacak inşallah ❤
Eti Matik beyazlarımı bildiğin sarartmisti

arada çamaşır suyu ekleyip 2 yıkama yapıyordum. Boron oğlanın atletindeki lekeleri hep çıkarmış. Baya memnun kaldım açıkçası. Tek sıkıntı kokusu hiç yok. Bizim köyü renkli çamaşırlar kötü kokuyor

onun için dalın bebekler için yunusatici kullanıyorum. Bitince green clean'in yumusaticisini alacam.
Bugün bende halsizim. Karnım kasiklarim bi yerlerim hep ağrıyor

yatıyorum. 2 numarayla öğlen uykusuna yatacam..yoksa kendime gelemeyecem. 1 numaraya söz verdim okul çıkışı seni bisiklet sürmeye goturecem diye..enerjiye ihtiyacım var
Günaydın tatlım. Hiç hiç öyle düşünme. Çocuk doğduktan sonra ben daha düzenli bir hayata kavuştum acikcasi. Şuanda hiç uyuyamiyorum, yediğim her şey mideme dokunuyor afedersin midem ağzıma geliyor, ağrı sızı ve agirlasmayi soylemiiim bile.. biran önce doğsa da bi rahat uyusam yesem içsem hafiflesem diyorum

her şeyde olduğu gibi anneliğe alışmakta biraz zaman alıyor. Inşallah hemencik alışırsın. Ilk basta haşlanmış yumurta 1 bardak süt ayakta hızlıca ne varsa yeme şeklinde olur belki ama sonradan her şey düzene girer