iyi yaptın gördün mü ben daha geçen hafta hastanedeydim nasıl alayım erkene
birkaç güncükten heçbişe olmaz iyi yaptın. gitmişken sezeryan gününüde öne al
bir kaç gün
merhaba canım erken değil hazırla doğum çantani ne olur ne olmaz işini sağlama alselam kizlar:) Her zaman giremesemde arada bir girip yazdiklarinizi okuyorum. Siz hastane cantalarinizi hazirladiniz mi? yoksa daha erken mi? Ben normal dogum planladigim icin daha var diyorum belli de olmaz tabii er an supriz yapabilir:)
akıma geldi. 2 kg yakın oldu bana büyüdüğü için emdi bütün vitaminlerimi. muhtemelen ondan oldu.Bak işte ona paşa paşa sabrederim kızım beklerse. İçeride ne kadar kalsa o kadar iyi
Üç hafta çok uzunmuş zaten bence de iki hafta sonra git hatırla geçen kontrolden sonra nasıl mutlu dönmüştün. İnşallah yine öyle olsun ve keyfin yerine gelsin
günaydın arkadaşlar. Nisan annelerine bakıyorum valla günü gelmeden hepsi çatır çatır doğuruyor. :) hazırlıklı olmak lazım kanımca
Bak işte ona paşa paşa sabrederim kızım beklerse. İçeride ne kadar kalsa o kadar iyi
Üç hafta çok uzunmuş zaten bence de iki hafta sonra git hatırla geçen kontrolden sonra nasıl mutlu dönmüştün. İnşallah yine öyle olsun ve keyfin yerine gelsin
Günaydın canım Allah'ım kolaylaştırır inşallahGünaydın arkadaşlar. Zor bir sabah yaşıyorum. 1 numarayı alemli kullemli gönderdim kresine 2 numara abinin bıraktığı yerden başladı. Beynim aktı resmenallah'ım yardim etsin inşallah
ya benim de karnım bazen yamuluyor ve sertleşiyor yamulduğu yer sancı mı o ben bebek oraya geçiyor sanıyordumEvet canım oluyor ama özellikle ayaktayken oluyor. Dediğin gibi kasılma geçince geçiyor o his. Otururken öyle hissetmiyorum . Sadece karnım sertleşiyor ve yamuluyor.
canımm geçmiş olsun rabbim şifa versin en acilinden inş ...Bir arkadaşım bana sen hasta değilsin ,hamilesin bunlar normal olacak şeyler demişti her şikayetimde kendimi aylarca öyle motive ettim .Ama 1 bedende 2 kişiyiz güçsüz kalıyoruz ,yetersiz kalıyoruz ne yazık ki ALLAH bu mübarek günün hürmetine hepimizi sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inş bebişlerimizeleylunehar daim olusun sağlığınuz hep güzel haberlerle gelelim inşallah.
çok sevindim senin adına. .herşeyinde hazır paşanında keyfi yerinde ohh mis.
A asitane161719
Pisikedii
Hifaa
kızlar halsizlik tabi hala yataktayım modum çok düştü. bidiğiniz dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum. Allah iyi etsin. ilaçları kullanıyorum tabi. bakalım inşallah kısa zamanda toparlarım. kimseye tahammülüm kalmadı kendime bile
yarınn çoook önceden planlanmış bir kahvaltı programı var. evde olacak. araba ile gidip geleceğim. oda moral olur diye iptal etmedim. çok sağolsun iyiki varsınız.
Evett canım çoook şükürYa şaka gibi ayları sayarken 15 gün den 4 haftadan felan bahsediyoruz ne kadar az kaldı resmen❤
karapisso A asitane161719 leylunehar R rkndmt kızlar demi ya
Ya şaka gibi ayları sayarken 15 gün den 4 haftadan felan bahsediyoruz ne kadar az kaldı resmen❤
karapisso A asitane161719 leylunehar R rkndmt kızlar demi ya
zamanında gelsin anası seni sevindirsin güzel kızımız.
ya benim de karnım bazen yamuluyor ve sertleşiyor yamulduğu yer sancı mı o ben bebek oraya geçiyor sanıyordum
Sen daha geçen hafta gitmişsin azıcık bekle mademGünaydın kızlar
iyi yaptın gördün mü ben daha geçen hafta hastanedeydim nasıl alayım erkeneistaha geldim şimdi nasıl sabredecem
merhaba canım erken değil hazırla doğum çantani ne olur ne olmaz işini sağlama al
Sakin kafayla hazırlamak daha iyi ve de daha zevkliselam kizlar:) Her zaman giremesemde arada bir girip yazdiklarinizi okuyorum. Siz hastane cantalarinizi hazirladiniz mi? yoksa daha erken mi? Ben normal dogum planladigim icin daha var diyorum belli de olmaz tabii er an supriz yapabilir:)
Ay ben de bakıyorum Nisan annelerine maşallah çok erken başladı doğumlar her an her şey olabiliyor bakalım bizim topik ne yapacakgünaydın arkadaşlar. Nisan annelerine bakıyorum valla günü gelmeden hepsi çatır çatır doğuruyor. :) hazırlıklı olmak lazım kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?