Hamileliğin başlarına dönmüş gibiyim. Şiddetli olmadığı sürece normaldir sanırım. Açlık hissetmiyorum iki gündür ama sırf ayakta kalmak için istemeden de olsa yemeye çalışıyorum.
Alla allaaa..siz niye öyle oldunuz ya?? Rabbim şifa versin, yardim etsin, işlerinizi kolaylaştırsın inşallah.

Hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun canlar
Nasılsınız canlar çiçekler
Elhamdülillah çok şükür ben bugün gayet iyiyim. hatta dün gece boyu uyuyamadım, 3 gün yatınca tabi
bugün çok güzel istafideli geçti kahavatımız.
Hifaa Allah şifa versin kardeşimize, hayırlısıyla bebeğini bağışlasın.
A asitane161719 iki gün midede kramp iki gündürde mide bulantısı var. ilaçtanmı diyordum ama galiba mevsimsel baksana çoğumuzda var mide bulantısı.
çok geçmiş olsun.
Pisikedii valla seni çok iyi anlıyorum, bu şekilde sabrımız artıyor ve kapasitemiz çoğalıyor
ama bazen şaplakla Son buluyor bizimki.
Allah yardımcımız olsun.
leylunehar ne mutlu balımmm bu sene günn sayıyorsun, geçenler hep kefaret olsun günahlarımıza. bende yaşadımaynı şeyleri . Allah korusun bebeklerimizi. bu günün hürmetine hepimiz sağ salim alalım kucağımıza
Nilayyy kız bu günlerin kıymetini bil yat dinlen. ilerde zzaten hep ayakta olacaksın.
ben ilk bebekte kendimi yormadan yaşadım inan. yattım hep dinlendim bol bol. tatlı canımızın kıymetini bilelim.
R rkndmt senide öpüyorum tatlım.

unuttuğum kimler varsa hakkınızı helal edin.
Bu mübarek gecenin hürmetine Allahım hakkımızda né hayırlı ise bizlerİ razı eylesin. bolbereketli rızıklar versin. Ülkemiz ve İslam alemine ferahlıklar versin...
İnşallah Son nefesimiz İman ile tamamlanır.
Hepinize en kalbi dualarımı gönderiyorum, sevgilerimle kucaklıyorum

Sizi tebrik ediyorum birden çok çocuklu hamileler ben daha karnımdakine nasıl bakacağım diye düşünürken sizinki gerçekten büyük bir fedakarlık. Sevgisi her şeye bedeldir eminim.

Ha işte bende tam olarak bunu düşünüyorum yatıyorum ya kaç gündür .
aklımı oynatmak üzereyim
kansızlıktan galiba yoksa çok çok istedim mutluyum. velhasıl kolay değil ama değiyor inan. bir annem değişlerine can feda.

kızlar dün fark ettim zayifladığımı. süzüldüm baya.
inanın halsizlik bitsin gitsin Kilo Milo umrumda değil. bugün kahvaltıda fark edildi, insanoğlu nedirki, 5 günde nasıl eriyor . okudum çok okudum şifa Allahtan. Moral herşey sağlığa bağlı. Allah korusun hepimizi.

sizlerde bol salata
muz , ceviz, tuzsuz badem kuru incir yiyin.
ekmekten uzak durun. mümkünse tam buğday tam tahıllı.
tatlıdan uzak durun. günlük zencefil suyu içmeye başlayalım hep birlikte. aman bağışıklığımız doğumda lazım bize. kendim düştüm ihmal ettim kendimi siz etmeyin.

Alla allaaa..siz niye öyle oldunuz ya?? Rabbim şifa versin, yardim etsin, işlerinizi kolaylaştırsın inşallah.
Teşekkür ederim canım. Genel anlamda gayet iyiyim aslında. Bebek mideme baskı yapıyor sanırım çünkü en çok onun hareketli olduğu zamanlar bulantı yaşıyorum.

Canım benim hanım bu aralar göğüs kafesime çok baskı yapıyor yukarılarda sürekli. O baskı yaptıkça midem bulanıyor. Yerini mi değiştirdi ne etti anlamadım bu arada dualarına güzel temmenilerine kucaklar dolusu aminnnn

Aynen canım insan halsiz moralsiz olduğu zaman öyle oluyor dogru düzgün beslenemedin bakamadin kendine zayiflarsin tabi Allah'ım şifa versin bebeklerimizi kucagimiza sağlıkla alıp sağlıklı bir şekilde evimize dönelim inşallah

Teşekkür ederim canım. Genel anlamda gayet iyiyim aslında. Bebek mideme baskı yapıyor sanırım çünkü en çok onun hareketli olduğu zamanlar bulantı yaşıyorum.
sen çözmüşsün olayı yavrum. benimki iştahsızlıktan oldu biliyorum bende. midem almıyordu sonr bulantı yaşıyordum.

amin kuzum , Allah korusun hep iyi olalım.

gezgin kız
Allah şifa versin hepimize.

sen çözmüşsün olayı yavrum. benimki iştahsızlıktan oldu biliyorum bende. midem almıyordu sonr bulantı yaşıyordum.

amin kuzum , Allah korusun hep iyi olalım.

gezgin kız
Allah şifa versin hepimize.

Çözdüm sanırım aman başka bir şeyden olmasın da kız buzdolabı canavarıydım daha iki gün evvel. Şimdi alabildiğine tokluk hissi geziyor damarlarımda. Sırf bebeğe gitsin diye bir şeyler yiyorum son ayın çılgınlıkları ile yüzleşmeye başladım sanırım önümüzdeki haftalarda neler bekliyor bakalım bizi . Allah hayırlara ulaştırsın

kuzum benim normalde hayatım bu şekilde. bazen iyi yerim ben bile şaşırırım
bazen öyle tok iştahsız olurum. normal şeyler bunlar. sanki vucut dinlenmeye geçiyor yemek istemiyor. sindir sindir nereye kadar diyor adeta

Hayırlı geceler kızlar

hayırlı bölünmeyen bir uyku diliyorum özellikle kendime hepimize

kızımı uyutuyorum, pazarlık yapıyor ya yanında uyuyacacağım diye.
dün gece zaten uykum kaçtı bide geldi yanıma
tepti döndü vurdu uyutmuyor kaç zamandır

Benim kızda gecenin bir vakti gelmiş anne gel benim yatağıma gidelim diye sığışıp uyudum her yanım tutuldu bugün de erkenden uyudu şükür gece yine aynısı olmaz umarım senin içinde benim için de

karapisso çok candan olduğum zaman bende bi çimdik arıyorum ya da saçını bi cekiyorum geçen gün 1 numaranın poposuna patlattım bi tane çok içerledi baya üzüldü tavır yaptı bana bağırıp azarlarım ,odandan ben diyene kadar çıkmak yok cezası veririm genelde ama bazen öyle bi hal alıyor ki frenleyemiyorum işte önceden daha çok bağırıyordum. Daha kontrollüyüm simdilerde..1 numara benim beynimin yarısını götürmüş öylesi marifetliydi..tarifsiz zordu! Hamdolsun büyüdü ❤
Zaman çok hızlı geçiyor.

umarız ya başka çare yok.
havalar nasıl
burası gayet iyi..
çok fazla kasılma yaşıyorum ben... inşallah hayırlısıyla 36 dan sonra gelir ya.
bilmiyorum öyle hissediyorum kaç gündür. yoruldum diye olabilir.

Sitem etmeleri dudak buzmeleri yok mu bide benimki de bı daha yapma anne bende öyle yapmicam buraya der koluna tokat atarım hafifçe de

aynı şeyler bizdede var. arada bir oluyorsa sorun yok. önemli. olann hayat ritüeli olmaması. bazen insan taşıyor. .ama hergün hergün eziyet yavrulara tabi anneyede... bakalım 3. numaralar gelince ne bayram göreceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…