Ay maşallah sizin zamanınız yaklaşmış bayana Allah'ım sağlıcakla doğum nasip etsin aman dikkat et ne kadar geç o kadar iyi derler dinlen biraz
Amin cumlemize baya baya yaklasti. 37+1 deyim su anda. Onumuzdeki hafta kontrole gittigimde sezaryan icin gun verilir herhalde.

Dinlenemiyorum, keske dinlenebilsem. Yogun tempoya da cok alismistim simdi tuhaf geliyor yatmak.

Saydıklarını bol bol tüketmeye çalışıyorum canım inşallah kızıma da yarıyordur. Gerçekten iştah bile büyük nimet yediğinin içtiğinin tadını alıyor insan. Allah güzel nimetlerinden bizi mahrum bırakmasın

amin amin canım benim hemde nasıl büyük nimetmiş inna hasta olunca anlıyor. çok şükür kısa zamanda toparladk, sağ salim gelsinler miniklerimiz.

Günaydın kızlar güzel bir haftasonu olsun hepimiz için ❤
karapisso benimki de hıçkırıyor ama çok sık değil

amin tatlım.
eşim mesaide bana çok güzel bir c.tesi olcak eminim
Senle doğum tarihimiz aynı hemen hemen bakalım kimin miniği önce gelecek.

Hadi hayırlı haberler al inşallah hamdolsun iyiyim canım ben düzensiz ama bol kasılmalı bir günü daha tamamladım çok şükür
Bişey öğrendim, yere oturuyorsun ve ayaklarını düz sekilde uzatiyorsun, sonra bir ayağını diğer ayağının üstüne atıyorsun, yine L şeklinde düz oluyo bağdaş değil. Eğer ayağını diğerine atabiliyorsan doğumuna biraz daha varmış, atamiyorsan doğum yakinmis,ne kadar doğru bilemem ama buna göre bakanlar oluyormuş,tabi herşey yolunda giden gebelikler için, erken doğum vs falan onlarda değil. Bende denedim, atabiliyorum ama biraz zor oluyo ,attığımı görünce ay iyi bari daha var dedim:) 37 bitti çok şükür,bugünde iyi haberler alırım insallah

amin tatlım.
eşim mesaide bana çok güzel bir c.tesi olcak eminim
Senle doğum tarihimiz aynı hemen hemen bakalım kimin miniği önce gelecek.
Benim eşim de çalışıyor bugün öğleden sonra gelecek. Sırf bu yoğunluğundan dolayı bir türlü halledemiyoruz işlerimizi. Seninle sen doğum tarihini değiştirmeden önce aynı gün görünüyorduk ikimizin de 18 mayıstı diye hatırlıyorum. Şimdi de çok bir fark yok belki de aynı gün doğururuz

Kızlar sizin bebeklerde çok hıçkırıyormu?
benim kızım çok hareketlideğil artık ama sürekli.hıçkırıyor

Hıçkırık şumu acaba, kafasının olduğu yerde dakikalarca sabit şekilde bişey ufak ufak vuruyo gibi oluyo, ben ona hıçkırık diyorum ama bilemedim

R rkndmt iyiymiş ben de denedim atabiliyorum şimdilik üstüne

İyim canım sabaha kadar kasılma devam etti karnım kaskatı oldu ara ara yine oluyor ama kaşık ve bel ağrım yok vücut Doğum için kendini hazırlıyor herhalde

İyi bakalım, zaten olsa hissedersin normal kasilmadan daha farklı diyorlar, zaten artık yavaş yavaş gelecekler, tamamen tutamiycaz içerde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…