Tesekkurler canım cevabın için içim biraz daha rahatladı :)

Tesekkurler canım ben de sana çok sevindim bak geri gelmiş belirtiler
Ama seni çok iyi anlıyorum ben de 2 düşük yaşadım çünkü
Bir de sen dün baktırdığında 5+2de 8.2mm çıkmış kese boyun bence benim doktorun cihazının hafta hesaplaması yanlış :)

Tesekkurler canım cevabın için içim biraz daha rahatladı :)
Aynen ilerleyen haftalarda o fark kapanıyormuş, sen rahat ol doktorun her şey yolunda demiş zaten, artık keyfini çıkar güzel sonucun, mis gibi çıkmış kesen, olması gerektiği gibi de büyümüş, darısı başımıza :)

Olabilir :)
Aynen 5+2'de 8,25 çıktı kese

Evet şimdi kese günde 1mm büyüyormüş aramızda 4 gün oluyor 4 güne 4mm yapar o zaman benim 13.5mm de normal oluyor :)
Aslında bizim farklı olsa bile sorun yok, önemli olan senin bir öncekinden bu zaman kadar düzgün büyümesi ki öyle de olmuş :)

T

türk kahvesi de mi içemiyoruz yaaa günde 1 tane? onda kafeiz daha az biliyorum ben hep içiyordum 1 tane ?
Ben öğrendiğimde beri hiç kahve içmedim, normalde bağımlı gibiyim, günde 2-3-4 bardak içerim ama sadece su, soda, ayran içiyorum. Ama günde 1 normal deniyor, gene de yan etkilerini okuyunca gerçekten gerek var mı diye soruyor insan

heexee düşünmemeye çalışıyorum canım saol :) sonucu söyliycem salı çarşamba çıkıcak.

kızlar değerleriniz ve haftalarınız kaç. bana adet gününe göre 5 ama değerine göre 4 haftalık dedi. kese çapı 0.35cm, beta hcg 1199.43

türk kahvesi de mi içemiyoruz yaaa günde 1 tane? onda kafeiz daha az biliyorum ben hep içiyordum 1 tane ?[/QUOTE]
canim kafein bevekte gelisim geriligine yol aciyormus . ben kahve bagimlisiyim . cok zorluyor beni ama dayanacagim

[QUOTE="canim kafein bevekte gelisim geriligine yol aciyormus . ben kahve bagimlisiyim . cok zorluyor beni ama dayanacagim [/QUOTE]
Ben de aynı durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…