regl dongun kac gun ? onunla ilgili ilabilirMerhaba kızlar doktordan geldim kese 13.5mm olmuş kan sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür virüs falan yoktur :) ama kafama şu takıldı usg kağıdında gebeliğim 5+1 yazıyor ama ben son adete göre 5+6yim doktor her şey normal 10 gün sonra gel bebeği ve kalp atışlarını duyalım dedi
Merhaba kızlar doktordan geldim kese 13.5mm olmuş kan sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür virüs falan yoktur :) ama kafama şu takıldı usg kağıdında gebeliğim 5+1 yazıyor ama ben son adete göre 5+6yim doktor her şey normal 10 gün sonra gel bebeği ve kalp atışlarını duyalım dedi
28 günde bir oluyorum ama ilk kese boyum 4mm idi üzerinden 8 gün geçti kese günde 1mm büyürmüş o zaman her şey normal görünüyor :)regl dongun kac gun ? onunla ilgili ilabilir
Ay canım lütfen öyle düşünme inşallah normaldir her şeyben 5+2 de doktora gitmiştim. 6.4mm di, biraz küçük sankibana da 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi.
hosgeldin canim . hayirli olsun hamilelegin . benim cok hafif bulantim var ama gunluk hayatimi etkilemiyor
Merhaba canım, hayırlı olsun. Hoş geldin.merhaba kızlar ben de gruba dahil olmak istiyorum. Allah kısmet ederse 16 mayıs ta bebiş gelecek :)
Canim benimde oyleydi doktora gittigmde sata gore 5+3tum fakat doktor 4+6 haftaliksin dedi.sanirim dollenmeyle de alakali.Merhaba kızlar doktordan geldim kese 13.5mm olmuş kan sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür virüs falan yoktur :) ama kafama şu takıldı usg kağıdında gebeliğim 5+1 yazıyor ama ben son adete göre 5+6yim doktor her şey normal 10 gün sonra gel bebeği ve kalp atışlarını duyalım dedi
ben çarşamba sağlık ocağında kan verdim perşembe internetten sonucunu alabildim. Cumartesi sonuçlarını göstereceğim. bugün 4-5 defa çok kısa ve hafif baş dönmem oldu.merhaba Naz doktora gittin mi hiç ben de aynı durumdayım
Gerçekten mi canım hadi ya artış var ama az olmuş bugün mü bat gününKızlar bu sabah kan vermiştim sonucu aldım önce ki 25 şimdi 35ikiye katlamadı maalesef
Evet bugün düşükten sonra rahim filmi çektirmemi istediGerçekten mi canım hadi ya artış var ama az olmuş bugün mü bat günün
Kese boyun kaç çıkmıştı canımCanim benimde oyleydi doktora gittigmde sata gore 5+3tum fakat doktor 4+6 haftaliksin dedi.sanirim dollenmeyle de alakali.
Rabbim tekrardan sağlıkla nasip etsin inşallah rahim filmi sonucun da iyi çıkar inşallahEvet bugün düşükten sonra rahim filmi çektirmemi istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?