Canım şu an emzirmekten başka bir şey yapmıyorum daha yeni evimize geldik. Alışacağız inşallah.Kizlar mutlu herşeyin yolunda gideceği bir hafta olsun inşallah aldınız çoğunuz mis kokulularinizi kucağınıza unuttunuz bizidua edin bize de sağ selamet sağlıkla kavusalim inşallah
Ay anladımm canım demekki normalmiş dün sabah bi anda başladı bende,çok sinir bozucuCanım doktorum bana bebeğin suyunun pembemsi olacağını söyledi öyle su gibi olmaz bende öyleyim bebek aşağıya baskı yapıyor yürürken felan kafası sanki altimda gibi dibim düşecek gibi yuruyemiyorum benim kontrolüm de cuma günü inşallah dayanirim o zaman a kadar sezeryan günü vercek doktor
Ay canım alışırsın annelik değişik hemen alisiyorsun daha önce hep hayatindaymis gibiCanım şu an emzirmekten başka bir şey yapmıyorum daha yeni evimize geldik. Alışacağız inşallah.Senin de güzel haberlerini bekliyorum.
İnşallah canımAy anladımm canım demekki normalmiş dün sabah bi anda başladı bende,çok sinir bozucuinşallah ya hayirlisiyla kucağımıza alalım inş
Aynı valla bende öyle canım tahmini doğum tarihlerimizde yakınİnşallah canımbenimde bir haftadır böyle üşeniyorum yoruluyorum WC ye giderken artık bak bugün afedersin de sanki büyük abdeste sıkışmış gibiyim ama yok boş boş yol yapıyorum WC ye
Kuzenim öyle doğum yaptı çok kolay oldu ama özel hastanedeki ebeler zorla bebeği içerde tutup doktoru bekletmis öyle anlattı şok oldumAynı valla bende öyle canım tahmini doğum tarihlerimizde yakınben her hastaneye gittiğimde sanki bişey olacak bi terslik birden suyum bitmiş felan hop bi anda doğuma alıncak gibi hissediyorum bakalım hayirlisi
Canım doktorum bana bebeğin suyunun pembemsi olacağını söyledi öyle su gibi olmaz bende öyleyim bebek aşağıya baskı yapıyor yürürken felan kafası sanki altimda gibi dibim düşecek gibi yuruyemiyorum benim kontrolüm de cuma günü inşallah dayanirim o zaman a kadar sezeryan günü vercek doktor
Canım inanki unutmadık ama kendi adıma söyliyim göğüs uçlarım yara olmuş sütüm az bebeğimde sarılık başlangıcı varmiş sezaryen ağrımda cabası..bunlarla uğraşıyorum doğum yaptım ama daha rahat bir nefes alamadım..olsun rabbim sizede en kısa zamanda hayırla kavuşmayı nasip etsinKizlar mutlu herşeyin yolunda gideceği bir hafta olsun inşallah aldınız çoğunuz mis kokulularinizi kucağınıza unuttunuz bizidua edin bize de sağ selamet sağlıkla kavusalim inşallah
Bugün gören bana bebek toplanmış göbeğinin başına diyorYere oturup destek almadan ayağını öbür ayağının üstüne getirebiliyorsan daha zaman var getiremiyorsan her an doğum yapabilirsin derler
Ayy Allahım düzgün insanlarla karşılaştırsın inş benim hastanem de kötü ankaradayım pek iyi anılmayan bi hastaneKuzenim öyle doğum yaptı çok kolay oldu ama özel hastanedeki ebeler zorla bebeği içerde tutup doktoru bekletmis öyle anlattı şok olduminşallah Allah'ım hayırlı doğum nasip etsin sağ salim sorunsuz kavuştursun
Allah'ım kolaylık versin canım her sey en kısa zamanda yoluna girer inşallahCanım inanki unutmadık ama kendi adıma söyliyim göğüs uçlarım yara olmuş sütüm az bebeğimde sarılık başlangıcı varmiş sezaryen ağrımda cabası..bunlarla uğraşıyorum doğum yaptım ama daha rahat bir nefes alamadım..olsun rabbim sizede en kısa zamanda hayırla kavuşmayı nasip etsin
He ya 27 günlük ablayız bugüne bugünE siz kocaman abla oldunuz tabiisiay bakalım biz napcaz bu hafta belli olur inşallah
Allah'ım gönlündekini hakkında hayırlı eylesin canım inşallah herşey gönlüne göre olurAyy Allahım düzgün insanlarla karşılaştırsın inş benim hastanem de kötü ankaradayım pek iyi anılmayan bi hastaneama el mahkum gidicem inş sancım felan gelir açılmam olur da gittiğim gibi doğurur çıkarım diye umut ediyorum
He ya 27 günlük ablayız bugüne bugünhadi bakalım seni bekliyoruz topik olarak inşallah güzel haberler getir bize
Hayır olsun canım belirtiler mi var ?Maşallah sizeİnşallah canım bende merakla bekliyorum oğlum gelmek istiyor gibi bugün hayırlısı rabbim den
Biz de bugun 14 gunluk olduk simdilik emme gaz alt degistrme uyuma seklinde gidiyoruz 15. Gunden sonra degisir diyorlar korkuyorum.sizde degisiklik var mi:) gece uykularinda vs:)He ya 27 günlük ablayız bugüne bugünhadi bakalım seni bekliyoruz topik olarak inşallah güzel haberler getir bize
Başlarda emzirme konusunda çok sıkıntı çektik çünkü bizim kız uyanmak bilmiyorduBiz de bugun 14 gunluk olduk simdilik emme gaz alt degistrme uyuma seklinde gidiyoruz 15. Gunden sonra degisir diyorlar korkuyorum.sizde degisiklik var mi:) gece uykularinda vs:)
Gozum korktu simdi bayaBaşlarda emzirme konusunda çok sıkıntı çektik çünkü bizim kız uyanmak bilmiyordu20.günden itibaren uyanıklık süresi ciddi derecede arttı ve hatta huysuzluk başladı diyebilirim. Yalnız kalmak istemiyor hatta kucak bile kâfi gelmiyor memeyi dahi oyalanmak için istiyor evi turlamaya başlayınca sakinleşiyor. Emzirme sürecimiz de daha düzenli çok şükür. Özetle 15i bilmem ama 20 den sonra bizde çok şey değişti
Gece gündüze göre daha sakin şu anda bizde belli aralıklarla uyanıyor emziriyorum. Bir üç ayı devirmemiz şart uzun gece uykusu için bazen kalkmak çok ama çok zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?