- 11 Şubat 2018
- 99
- 48
- 3
- 36
Aynen cqnim bende.04 luk muEvet canım vuruyorum hem de coraspirin içiyorum
Gerçekten bazı şeyleri anlamak için yaşamak gerekiyor. Ben de senin gibi düşünüyordum ama artık biliyorum. Gerçi her gebelik bir değil. Kişiden kişiye değişiyor belirtiler. İnşallah senin bulantilarin da çabucak geçer.
Bugun kontrolu olan var mi brnim 20 eylul de zaman gecmiyor.hem gidip kalp atisi gormek istiyorum hemde hic istemiyorum kotu bise duyarim diye elim yuregjmde
Saol canim kac haftalikken duydunAynı duygularla gitmiştim kalp atışı için,içini ferah tut dua et bolbol
Kizlar ya ben bayadir sac kestirmeyi dusunuyodum.ama hamile oldugumu ogrendim kaldi.sacimda baya uzun.hamileyken sac kesilirmi kesilmezmi.batil inancmi.napsam bilemedim
Saol canim kac haftalikken duydun
kızlar içinizde troiti yüksek çıkan var mı?
Aynen ben de tatlıya bayıılırım, tatlıyla yatar tatlıyla kalkarım ama yemedikçe çok kilo almam diyorum ama bu sefer de yemek için iştahım çok :)O zaman ben kesin kilo vericem normalde hep zararlı şeyler yediğim için :))
Aynı durumdayım benim de 20sinde ve hem çok heyecanlı hem de çok tedirginimBugun kontrolu olan var mi brnim 20 eylul de zaman gecmiyor.hem gidip kalp atisi gormek istiyorum hemde hic istemiyorum kotu bise duyarim diye elim yuregjmde
Kendi kendime diyorum ki keske ben gitmeden baskasj ogrenebilse kalp atisi olup olmadgini o derece stresliyimAynı durumdayım benim de 20sinde ve hem çok heyecanlı hem de çok tedirginim
Düşünmemeye çalış, elimizden geldiğince sakin olmak zorundayız, stres çok ama çok zararlı sen de biliyorsun. Umarım her şey yolundadır ve öyle de gider :)Kendi kendime diyorum ki keske ben gitmeden baskasj ogrenebilse kalp atisi olup olmadgini o derece stresliyim
Evet canım 0.4luk ama benimkinin markası farklı oksapar iğnenin adıAynen cqnim bende.04 luk mu
Benimde 20 eylülde randevum umarım hepimiz için güzel gecerAynı durumdayım benim de 20sinde ve hem çok heyecanlı hem de çok tedirginim
Merhaba canım buradayım inşallah şifa olurSelam kizlar baska doktora gidicem demistim.
Gittigim doktora anlattim iki dusuk oldugunu igne verdi cleaxane 0.4 luk sanirim. yine oglumda kullandigimi soyledim.
Folik asit
Coraspin 100
Progestan verdi
Kese gozukmedi minicik bisey dedi daha alttan da bakmadi haftaya gel dedi.
Biraz icim rahatladi aciksasi. İgnenin birini vurdum bile.
S siirkiz burda misinnn
Umarım :)Benimde 20 eylülde randevum umarım hepimiz için güzel gecer
Ben kandan sonra hiç doktora gitmedim ilk randevum hem kese için hem kalp atışı için ben 20 eylüle aldım randevuyu sabırlı davranmak istiyorum ama günler geçmiyorUmarım :)
Sen keseyi gördün mü peki?
Aynıyız 6+2 olacaksın sen de sanırım? Ne için çağırdı doktor?
Aaah ah bana da günler geçmiyor. 21 eylülde randevum. Kalp atışını bi duysam çok rahatlıcam. İnsanın aklına bin türlü şey geliyor.Ben kandan sonra hiç doktora gitmedim ilk randevum hem kese için hem kalp atışı için ben 20 eylüle aldım randevuyu sabırlı davranmak istiyorum ama günler geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?