İnşallah olmaz canım çık açılırsın bebeğin sakinse.İlk oğlumda bizde çıkmıştık ama o zaman ramazan ağustostaydı bebeğimde 4 aylıktı yine de hiç durmadı.Herkes bize baktı.Gitmeseydim ondan iyidi çok gerildim ve yoruldum.Korkutmak istemem bebeğin akıllıysa çık yoksa daha kötü oluyo.Tecrübeyle sabitKızlar eşim dışarda iftar yapmak istiyo bebekle birlikte ama 19 günlük olucaz bende çok erken diyorum o da herkes çıkıyo değişiklik olur diyo en fazla 2 saat diyo sizce bi sıkıntı olur mu tedirginim...
4 aylık bebekle daha zor olur durmaz belki ama inan yenidoğan benek daha kolay . nasılsın canım. paşalar nasıllar?İnşallah olmaz canım çık açılırsın bebeğin sakinse.İlk oğlumda bizde çıkmıştık ama o zaman ramazan ağustostaydı bebeğimde 4 aylıktı yine de hiç durmadı.Herkes bize baktı.Gitmeseydim ondan iyidi çok gerildim ve yoruldum.Korkutmak istemem bebeğin akıllıysa çık yoksa daha kötü oluyo.Tecrübeyle sabit
Off bnde kararsizim yaa suan hastane cikislarini goyiyo kapali takim ama kisa ya gecmelimiliyizKızlar biz 15 gunluk olduk ama aklıma takıldı gecen gun kontrole gittik doktor hava cok sıcak kısa kollu bile giydirebillrsn dedi bilemiyorum erkenmi evimiz teraslı gece bile cok sıcak oluyor ust kat. Suan siz nasıl giydiriyorsnz
Bende ondan tedirginimİnşallah olmaz canım çık açılırsın bebeğin sakinse.İlk oğlumda bizde çıkmıştık ama o zaman ramazan ağustostaydı bebeğimde 4 aylıktı yine de hiç durmadı.Herkes bize baktı.Gitmeseydim ondan iyidi çok gerildim ve yoruldum.Korkutmak istemem bebeğin akıllıysa çık yoksa daha kötü oluyo.Tecrübeyle sabit
Cumartesi gitçez canım şimdiden tasası tuttu
Cumartesi gitçez canım şimdiden tasası tuttu
Off bnde kararsizim yaa suan hastane cikislarini goyiyo kapali takim ama kisa ya gecmelimiliyiz
Canım biz her akşam yarım saatte olsa çıkıyoz çok iyi geliyo özellikle banacanımsın bu akşam sandım. gidersiniz sanada çok iyi gelir inşallah.
bende memlekete gideceğim şimdiden 40 dereceleri görüyorlar. .nasıl gideceğim diye dert ettim kendime. acaba vazgeçsemmi diye düşünüyorum
Canım bize çocuk doktoru verdi hergün 3 damla , 4 damla olmasın sakın dedi ben korkudan 2 damla veriyorum...Kızlar sağlık ocağı bana bir damla verdi d vitamini 15. Gün başla dediler ama başlamadım bu konu hakkında fikri olan var mı ?
Hangisini kullanıyorsun instegramda mühendisin oğlu diye bir sayfa var oraya bir bakın derim sağlık ocağının verdiği zararlıymış sanki forumlarda öyle okudumCanım bize çocuk doktoru verdi hergün 3 damla , 4 damla olmasın sakın dedi ben korkudan 2 damla veriyorum...
Hiç bakmadım canım direk kullanmaya başladım bi bakayım devit-3 benim...Hangisini kullanıyorsun instegramda mühendisin oğlu diye bir sayfa var oraya bir bakın derim sağlık ocağının verdiği zararlıymış sanki forumlarda öyle okudum
Aynen canım çok gazlı sabaha kadar çok sık uyanıyor rabbim yardımcımız olsun inşallahHifaa o uykusuzluğu hiç deme Allah sanada yardım etsin. hiç uyumuyormu paşa. . Bayramı 4 gözle bekliyorum. gerçi eşim mesai yapacak ama 3 gün bile iyi gelir bana. .şimdiden düşünüyorum memlekete gidince eşim olmadan nasıl yapacağım. şimdiden geriliyorum sonra bakarım elbet yemek temizlik işim olmayacak sadece bebeğe bakarım diyorum.
Bişey olmaz cik bence.Kızlar eşim dışarda iftar yapmak istiyo bebekle birlikte ama 19 günlük olucaz bende çok erken diyorum o da herkes çıkıyo değişiklik olur diyo en fazla 2 saat diyo sizce bi sıkıntı olur mu tedirginim...
Baslamalisin cnm bnce.kizimda biraz verdim sonra vermedim.ama pismanim.disi 1.5 yasinda cikti.onunla alakasida oluyoKızlar sağlık ocağı bana bir damla verdi d vitamini 15. Gün başla dediler ama başlamadım bu konu hakkında fikri olan var mı ?
Bizede d vitamini için hap verdiler anne sutunde eritip veriyoruz biz 18. Gün başlayın dediler.Kızlar sağlık ocağı bana bir damla verdi d vitamini 15. Gün başla dediler ama başlamadım bu konu hakkında fikri olan var mı ?
Kızlar biz 15 gunluk olduk ama aklıma takıldı gecen gun kontrole gittik doktor hava cok sıcak kısa kollu bile giydirebillrsn dedi bilemiyorum erkenmi evimiz teraslı gece bile cok sıcak oluyor ust kat. Suan siz nasıl giydiriyorsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?