Benimki de bazen hiç yapmiyo bazen 2 bazen bir, bence normal hergun yapmayabilirler canım, benim oğlumda 20 günlükBiz bugün hamdolsun 22 günlük olduk...kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor benim bazı günler hiç yapmıyor bazen iki kere yapıyor acaba iyi beslenemiyormu
Cok teşekür ederim suan iyyim biraz daha kötü olurlarsa alırım insallhCanım ben kendım kullanmadım ama Mumsy kremı de cok onerdıler. Netten baktım yapılan yorumlarda çok iyi. Bir bak istersen.
Allah Allah benimki de aynen seninki gibi,ama kilo alımı gayet normal fazla bile aliyo mamadan dolayı dedi ebe. Bugün iki yaptı,dün birdi, önceki gün hiç yapmadi , çişini çok yapiyoAz evvel sağlıkocağına götürdük bir haftada sadece 80 grm almış yani iyi beslenememiş yavrummama vermeyi çogaltmam gerek
Doktorlara göre günde iki üç defa kaka yapmaları gerek ve dolu dolu çiş sağlıklı olduklarına işaretmiş..benimki güzel beslenememiş belli yani ama seninkini bilemiyorum..eğer seninkinin kilo alımı normalse problem yok demekBenimki de bazen hiç yapmiyo bazen 2 bazen bir, bence normal hergun yapmayabilirler canım, benim oğlumda 20 günlük
Gece daha tehlikeliymiş aç kalmaları 4 saat fazla canım gecede 2 saatte bir emzirilmesi gerek..ben gecede gündüzde 2 saatte bir emziriyorum..zaten o uyanıksa 5 dk yarım saatte bir saatte falan emziriyorum..onu mutlu ve sakin yapıyorArkadaşlar iki tane sorum olucaktı.
12 günlük bebek için emzirme sıklığı ne olmalı acaba? Bizimki gündüz her saat ya da 2 saatte bir 10-15 dakika arası emiyor. Geceleri uyandırmıyorum. 4 saat uyuyup kendisi uyanıyor zaten uyanınca veriyorum. Uyanınca da gece uyutamıyorum tekrardan yatağında. Koltukta kanepede kucakta uyuyor ama kendi yatağına gelince uyanıp ağlamaya başlıyor. Yüzüstü yatmak istiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Gece daha tehlikeliymiş aç kalmaları 4 saat fazla canım gecede 2 saatte bir emzirilmesi gerek..ben gecede gündüzde 2 saatte bir emziriyorum..zaten o uyanıksa 5 dk yarım saatte bir saatte falan emziriyorum..onu mutlu ve sakin yapıyor
Mumsy o kadar güzel yorumlar olunca ben aldim ama bir gram iyileşme olmadı. Parama da yazık oldu. Canim da hala yanıyor. Garmastan biraz iyi geldi. Paylaşmak istedim.Canım ben kendım kullanmadım ama Mumsy kremı de cok onerdıler. Netten baktım yapılan yorumlarda çok iyi. Bir bak istersen.
Şekeri düşebilir beyine zarar verebilir ölüme kadar götürebilirmiş..o yüzden aç kalmamalılarmışNe manada tehlikeli
Şekeri düşebilir beyine zarar verebilir ölüme kadar götürebilirmiş..o yüzden aç kalmamalılarmış
bazı doktorlar felaket tellalı mübareklerYok artık 4 saatte. Bizi gece gündüz 2 saatte bi emzirerek büyütmemişler ki
Bizde de var canim, yanağında cenesinde bir iki tane var, boyunlarında var birde bez bağlanan yerde var, yeni oldu iki üç gündür, ben sıcaktan diye düşünüyorum,
Galba bu kremlerde sans isi yani. Kimine cok iyi geliyor kimine tesir etmiyor cilt ile ilgili benceMumsy o kadar güzel yorumlar olunca ben aldim ama bir gram iyileşme olmadı. Parama da yazık oldu. Canim da hala yanıyor. Garmastan biraz iyi geldi. Paylaşmak istedim.
Canım Nurse Harvey’s nasıl kullanmaya devam ediyorsunBizde de var canim, yanağında cenesinde bir iki tane var, boyunlarında var birde bez bağlanan yerde var, yeni oldu iki üç gündür, ben sıcaktan diye düşünüyorum,
Allah razı olsun canım sen önermiştin çok sağolEvet ben kullaniyorum biraz pahali ama benim bebegime de iyi geldi gunde 1-2 kez veriyorum memnunum
Kızlar biz 15 gunluk olduk ama aklıma takıldı gecen gun kontrole gittik doktor hava cok sıcak kısa kollu bile giydirebillrsn dedi bilemiyorum erkenmi evimiz teraslı gece bile cok sıcak oluyor ust kat. Suan siz nasıl giydiriyorsnz
Canım o mamanın özelliği nedir ne kadar mama veriyorsunuz minnoşa aptamil prosyneo demiştiniz sanırım ,ben hip kullanıyorum ama kararsızım benim Bebek emmiyor tutmuyor beni sürekli süt sağıyorum hem sağdığım sütü hem mama veriyoruz biberonla psikolojim bozuldu başıma agrılar giriyor çaresiz kaldım kayınvalidem Yanımda yarın gidecek napacağım bilmiyorumAllah razı olsun canım sen önermiştin çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?